amalfi 05.07.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Pierwszy set do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.07.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 05.07.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No i po co ??! I teraz Orliki na korty trzeba bedzie przerabiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.07.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No i po co ??! I teraz Orliki na korty trzeba bedzie przerabiac Będzie mniej matołków zarabiających fortunę za to że trochę pobiegają. Brawo Radwańska! Zdeklasowała Kerber. Precyzja, spokój, opanowanie. Teraz trzymamy kciuki za Serenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.07.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Perm, dzięki za linki. Widziałam meczyk na żywo. Ech, moje marzenie aby orliki przerobiono na korty. Ale u nas jest tradycja charatania w gałę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.07.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Serena wygrała. Czy dobrze mi się wydaje, że jak Agnieszka pokona Serenę, to będzie pierwszą rakietą w rankingu? I zamiast tych pieprzonych orlików nie powinny być korty? Polacy w obcych barwach grają, a mogliby w swoichgdyby tej dyscyplinie poświęcono trochę uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.07.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Piłka jest tańszai biega za nią 22 sztuki, a rakietę musi mieć kazdy swoją i tylko dwóch mieści się na korcie (no, czwórka, ale to już nie to) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.07.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Znaczy - wygrała ten półfinał, co się nim w RMFie orgazmowali? To dobrze! Ale wykrot dobrze gada..."upakowanie na 1m2 boiska" sportowców w piłczano-kopanej dziedzinie jest "lepsze"Statystyki ładniej wypadają... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.07.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Statystyki najpiękniej wyglądają przy rankingu narodowych drużn piłkarskich. A tenisiści? Znaczący: Radwańska, Woźniacka, Kerber, Lisicki, Stosur, Kubot, Janowicz, a nawet Wawrinka ma nawet polskie korzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.07.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nie zapomnij o niejakiej Żerdeckiej (moja kuzynka), która, kiedy awansowała do polskiej czołówki, to szybko spieprzyła do Niemiec na początku 80-tych lat i uczyła tam potem niemieckie dzieci tenisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.07.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ewa Żerdecka, była mistrzyni Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.07.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ok, ale ja mówię o grających współcześnie. Tyle nazwisk w czołówce światowego rankingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.07.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ok, ale ja mówię o grających współcześnie. Tyle nazwisk w czołówce światowego rankingu. Nie podniecaj się jak Ruscy Wyspami Kurylskimi. Mnie i tak nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.07.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nie podniecaj się jak Ruscy Wyspami Kurylskimi. Mnie i tak nic z tego. Jak to nic? A przyjemność patrzenia na piękną rywalizację? Połóż sie i umieraj jakeś taki zblazowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.07.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jak to nic? A przyjemność patrzenia na piękną rywalizację? Czyżbyś EURO oglądała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.07.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Czyżbyś EURO oglądała??? To nie ten wątek. Euro też oglądałam od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.07.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 No i wygraliśmy z Kubą do ucha. Hura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.07.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 No i przegrała Radwańska ale wstydu nie było. Trzeba przyznać że Wiliams potrafiła się opanować i w trzecim secie niepodzielnie panowała na korcie. Nie była to duża różnica ale jednak zdecydowała o zwycięstwie.Tten gem z czterema asami serwisowymi Sereny to naprawdę mistrzostwo świata. Agnieszka mimo przegranej była wyraźnie wzruszona co intelygentny komentator nazwał płaczem z rozpaczy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.07.2012 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Było nieźle, a przede wszystkim, wygrali siatkarze. Chociaż bułgarskie pastuchy pokazały, że uczą się od naszych kiboli. Tępić zarazę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.07.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Komentarz "mądrego inaczej" komentatora sportowego Gazety Wyborczej Macieja Samcika:"...W tym roku - tylko do Wimbledonu - zebrała już z kortu 2 mln dol., zaś razem z wypłatą "wimbledońską" jej konto wzbogaciło się o okrąglutkie i pachnące świeżością 10 mln zł. To tyle, ile zarabiają rocznie najlepsi polscy piłkarze, a przecież... mamy dopiero czerwiec..."No popatrz pan. Zarobiła więcej od piłkarzy. Finalistka Wimbledonu. Druga na świecie. Może ktoś sie w końcu zastanowi za co piłkarzom płaci sie taką kosmiczna kasę. I jak tu lubić piłkę nozną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts