amalfi 08.07.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 O tym samym wczoraj rozmawialiśmy w domu. Mamy świetnch tenisistów, siatkarzy, piłkarzy ręcznych i innych na pewno wartych zachodu sportowców, a ciągle finansuje się tę bande nieudaczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.07.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 O tym samym wczoraj rozmawialiśmy w domu. Mamy świetnch tenisistów, siatkarzy, piłkarzy ręcznych i innych na pewno wartych zachodu sportowców, a ciągle finansuje się tę bande nieudaczników. No nie rób jaj. Tej "bandy" nikt nie finansuje z publicznych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.07.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 (edytowane) No nie rób jaj. Tej "bandy" nikt nie finansuje z publicznych pieniędzy. Wiem. Nie o tym mówię. Infrastrukturę i szkolenie finansują samorządy zdaje się. Edytowane 8 Lipca 2012 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.07.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 No nie rób jaj. Tej "bandy" nikt nie finansuje z publicznych pieniędzy. Publicznych, publicznych. Publika za to płaci . I Reklamiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.07.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 No, amerykanom zakręciliśmy Kurek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.08.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Jutro start: http://www.usopen.org/index.html Agnieszka bez formy ostatnio. Ciekawe jak pójdzie chłopakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.08.2012 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Jutro start: http://www.usopen.org/index.html Agnieszka bez formy ostatnio. Ciekawe jak pójdzie chłopakom. Z Radwańską jak z pogodą w górach: Jak nie bedzie lało to bedzie słońce, chyba żeby padało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.08.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Wczoraj półtora seta Agnieszka grała jak na ciężkim kacu. Na szczęście jakoś się ogarnęła, a Hiszpanka osłabła. Trzecia runda zdobyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 31.08.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Wczoraj półtora seta Agnieszka grała jak na ciężkim kacu. Na szczęście jakoś się ogarnęła, a Hiszpanka osłabła. Trzecia runda zdobyta. Dlatego chyba kobiecy tenis jest taki ciekawy. W jednym gemie jedna przestała psuć a druga zaczęła. I tak do końca. Navarro chyba nadepnęła na gwoździa, bo nagle uszło z niej powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.08.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dlatego chyba kobiecy tenis jest taki ciekawy. W jednym gemie jedna przestała psuć a druga zaczęła. I tak do końca. Navarro chyba nadepnęła na gwoździa, bo nagle uszło z niej powietrze. Na tym chyba polega różnica w poziomie, że jednym wystarcza pary na jeden set, a innym na cały mecz. Ale szczerze mówiąc, to cienko widzę Agnieszkę w kolejnych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.08.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dziś był piękny mecz Li - Robson. I niespodzianka za sprawą osiemnastolatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.09.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Agnieszka na korcie... No zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.09.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 następna przeszkoda to ...Vinci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.09.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 No i przegrała Radwańska z bardzo przeciętnie grającą Vinci. Żenada po prostu. Rankingowo 2 rakieta na świecie grała jakby ktoś ją powiązał. Z taką formą to powinna w rankingu być gdzieś obok siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.09.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Czy ktoś ogląda kobiecy finał us open? Nie wiem, jak mecz się zakończy, ale wielki szacun dla Azarenki. Nie darzyłam jej nigdy sympatią, ale ma ta dziewczyna jaja. Agnieszka może im (Wiliams i Azarence) buty czyścić. Przykre to, ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.10.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Wprawdzie nie dotrwałam do końca pojedynku Agnieszki z Marią Szarapową, ale pod koniec drugiego seta, kiedy musiałam iść spać, miałam nadzieję, że zwycięstwo jest w zasięgu. Wcześniej był wart wspomnienia rewelacyjny mecz Kerber z Azarenką. Chyba nie widziałąm tak wspaniałego kobiecego tenisa. Wiuelkie brawa. Wygrana przy tak wyrównanej walce była właściwie kwestią przypadku, ale niestety Azarenka wygrała. jej zachowanie na korcie było żenujące. Podobnie jak odgłosy wydawane przez Szarapową. To darcie jest już nie do zniesienia. Odbiera całą przyjemność oglądania meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.10.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Wprawdzie nie dotrwałam do końca pojedynku Agnieszki z Marią Szarapową, ale pod koniec drugiego seta, kiedy musiałam iść spać, miałam nadzieję, że zwycięstwo jest w zasięgu. Wcześniej był wart wspomnienia rewelacyjny mecz Kerber z Azarenką. Chyba nie widziałąm tak wspaniałego kobiecego tenisa. Wiuelkie brawa. Wygrana przy tak wyrównanej walce była właściwie kwestią przypadku, ale niestety Azarenka wygrała. jej zachowanie na korcie było żenujące. Podobnie jak odgłosy wydawane przez Szarapową. To darcie jest już nie do zniesienia. Odbiera całą przyjemność oglądania meczu. Ja dotrwałem. Szarapowa zaimponowała mi wolą walki do końca. Radwańska była już zwyczajnie zmęczona. Trochę organizatorzy przesadzili z porą. Wynik mógł byc inny. Azarenka jest żałosna ale niestety dobrze gra. Te jej jęki, te wybijanie przeciwnika z rytmu, te gesty wiocha po prostu. Po ostatniej piłce wylazło z niej zwierzę. czegos takiego jeszcze nie widziałem.. Szkoda Angeilki bo zasłuzyła na zwycięstwo. Mam dziwne wrażenie że Łajzarenka wychodzi na kort nakoksowana. Normalny człowiek tak sie nie zachowuje, zmeczenia tez po niej nie było widać. Wujek łukaszenka pewnie przygotował jakieś mikstury dla swojej ulubienicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.10.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Możliwe, że Azarenka się szprycuje jakim białoruskim zielem nie ujętym w tabelach dopingu. . Dziwię się rywalkom Sarapowej, że nie zgłaszają protestów na to wycie. Jak one mogą się skupić, jak nie wiadomo, czy to sędzia liniowy krzyczy o aucie, czy to ona wyje. Dla mnie koszmar jak muszę oglądać mecz, a co dopiero grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.10.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ciekawe czy w łóżku tez tak drą papę !? Niezła atrakcja dla sąsiadów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.10.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Radwańska meczy się z Errani, czy tez raczej meczy sie sama ze sobą. Trzeba mieć cierpliwość by to oglądać. Co ona ma w głowie? Z Szarapową wygrywała dużo trudniejsze piłki, tu gra na "przebicie" co Errani wykorzystuje. Niema chyba tam nikogo kto by na nia zwyczajnie wrzasnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts