perm 26.10.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Wygrała Radwańska. Pokazała, po raz pierwszy chyba z tak nie lubianym przez siebie przeciwnikiem że jest mistrzynią. Jutro Serena. Patrząc na to jak bardzo zmęczona była Radwańska trudno uwierzyc że bedzie w stanie podjąć walkę z bez wątpliwości najlepszą obecnie zawodniczką. Mimo wszystko przyjemnie na to wszystko popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.10.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Niestety z powodu wyjazdu i braku dostępu do mediów nie oglądałam Agnieszki z Sereną. Że przegra, to raczej było wiadomo, ale niespodzianką było to, że w finale nie było Azarenki. Niedługo chyba zaczynają faceci, ale męski tenis ze względu na ilość setów jest trochę nużący. No i bardziej przewidywalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.11.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Janowicz wygrał z Murrayem. Grał jak zaczarowany. Wprawdzie Murray był jakiś nieobecny duchem ale w trzecim secie był od Janowicza po prostu dużo słabszy. Zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.11.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Janowicz wygrał z Murrayem. Grał jak zaczarowany. Wprawdzie Murray był jakiś nieobecny duchem ale w trzecim secie był od Janowicza po prostu dużo słabszy. Zobaczymy co będzie dalej. Niestety nie oglądałam (transmitują gdzieś ten turniej ?). Jakiś czas temu powiedziałąm, że z Janowicza będa ludzie i nie pomyliłam się. Mam nadzieję, że to nie jednorazowy sukces. Ma świetne warunki fizyczne, nie ma kompleksów no i systematycznie robi ogromne postępy. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.11.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Niestety nie oglądałam (transmitują gdzieś ten turniej ?). Jakiś czas temu powiedziałąm, że z Janowicza będa ludzie i nie pomyliłam się. Mam nadzieję, że to nie jednorazowy sukces. Ma świetne warunki fizyczne, nie ma kompleksów no i systematycznie robi ogromne postępy. Brawo! Polsat sport extra ale na live score hunter też było. Pilnuj bo to dopiero trzecia runda. teraz w kolejce zdaje się Tipsarevic. Mecz jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.11.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Mistrz olimpijski musiał mieć nietęgą minę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.11.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Polsat sport extra ale na live score hunter też było. Pilnuj bo to dopiero trzecia runda. teraz w kolejce zdaje się Tipsarevic. Mecz jutro. Ten cholerny polsat, którego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.11.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ten cholerny polsat, którego nie mam. Akurat tam pokazują wszystko to czego nie pokazuje eurosport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Akurat tam pokazują wszystko to czego nie pokazuje eurosport. Mam cyfrę. Musiałabym się zupełnie otalerzować. Wzięłam na próbę ostatnio Iplę, ale w pokoju, gdzie mogłam ją podłączyć nie ma zasięgu. No i niestety. Ciekawe o której dziś ten mecz Jerzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.11.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Mam cyfrę. Musiałabym się zupełnie otalerzować. Wzięłam na próbę ostatnio Iplę, ale w pokoju, gdzie mogłam ją podłączyć nie ma zasięgu. No i niestety. Ciekawe o której dziś ten mecz Jerzyka. Zdaje się że o 16:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Zdaje się że o 16:00 Dzięki, może w necie coś zobaczę jak dam radę do chałupy dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Janowicz rozstrzelał Tipsarevica. Dosłownie! W drugim i trzecim secie był od niego o klasę lepszy. Tipsarevic z rozpaczy i bezsilności wymyślił sobie że coś mu strzyka i poddał mecz. Niezbyt to eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dopiero wlazłam do domu i szczęka mi opadła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.11.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Taki "ą, ę" miał ten Serb być, a zachować sie nie umiał....Chociaż gema mógł do końca wytrwać...Z drugiej strony nie dziwie mu sie wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ależ zazdroszczę tym, co oglądali mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.11.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Znalazłam. To, co się wydaje skomplikowane, jest proste. http://www.meczenazywo.tv/Polsat_Sport_na_zywo_przez_internet_26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.11.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Znalazłam. To, co się wydaje skomplikowane, jest proste. http://www.meczenazywo.tv/Polsat_Sport_na_zywo_przez_internet_26 Noo...Tylko jak nie dać się zajebać reklamami ?! Zanim obejrzałem na żywo mecz z Serbem, dawali powtórkę meczu ze Szkotem, którą sobie zafundowałem, bo o wygranej przeczytałem na pasku już po meczu. Faktem jest , ze jak kogoś sport interesuje, to Polsat ma go sporo. Oglądam też siatkę, piłkę ręczną, snookera, formułę (starty i metę )...leci to wszystko w kółko na kilku programach. Jak nie na żywca, to powtarzają do znudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 No prąciem bardzo........ W Paryżewie robi się coraz ciekawiej....:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.11.2012 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 No prąciem bardzo........ W Paryżewie robi się coraz ciekawiej....:wiggle: Nio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.11.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nie wiem, czy7 da radę cały mecz oglądać, ale jest tu: http://activepl.tv/stream3.html Na stream 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts