nesca05 27.01.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Proszę o podpowiedź! Jaki kolor ścian do kuchni,gdzie fronty mebli są dwukolorowe:góra-wanilia połysk ,dół śliwa(olcha),blat o wzorze trawertynu,nad nim gres poler SL02.Kuchnia w zabudowie rónoległej, w bloku,na wprost okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 27.01.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 nesca,koniecznie musisz dac fotki gdzies tu byl watek dotyczacy waniliowych frontow i pamietam,ze to nie jest latwy orzech do zgryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.01.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ściany dopasowałabym albo do tego co na ścianie ponad blatem albo do górnych szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesca05 28.01.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!!! Kuchnia dopiero będzie montowana,a chcę mieć już pomalowane ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.01.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Kremowe - identyczne z górną zabudową. Białe zbyt się odetną od tych kolorów, które już wybrałaś i dodatkowo podbiją żółtawą nutę kremowych frontów. Każdy inny kolor wprowadzi wielki chaos i uniemożliwi stworzenie spójnego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesca05 28.01.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Podoba mi się ten wariant kremowo-waniliowy.Ponieważ kuchnia jest prostokątna,a zbudowa równoległa,to zastanawiałam się nad optycznym skróceniem pomieszczenia.Czy ściana z oknem na wprost dobrze by wyglądała w kolorze ciemniejszej oliwki lub (żeby nie mieszać z kolorami)łososiowo-miodowym( jakdół mebli)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.01.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 zostaw lepiej jeden kolor ścian. Wystarczająco dużo będzie się działo w tej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesca05 30.01.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Jaki znacie program do wizualizacji kolorów w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SubExecutive 06.02.2011 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A proszę, zajrzyj sobie tutaj: http://www.barwy-natury.com/kreator/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesca05 10.02.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wybrałam kolor frontów-nazwa irys Beckersa,super,dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszymon 11.02.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ja też mam ten dylemat -jesli mogłybyście coś doradzic to będę bardzo wdzięczna, :moja kuchnia to podłogi w płytce arkesia grafit, a na ściane angelo ornato bianko -czyli biale plytki w formacie 30 *60, okno jet białe , melbe mają być w kolorze orzecha -albo coś w tym kolorze chodzi o jakiś ciepły kolor drewna.Nie wiem jaki dać blat (nie stać mnie na konglomarat bo wówczas byłby biały a z innych materiałów boje sie dać tej w bieli). No i pozostaje kolor ścian w kuchni a właściwie jednej bo tylko ta z oknem bedzie widoczna (bez szafek wiszacych) na pozostałych 2-meble dodam że kuchnia jest otwarta na salon który jest w takim bardzo jasno szarym-kremowym kolorze zależy od światła, oraz tapeta ciemno brązowa ale prawie czarna i styka sie z kominkiem pomalowanym w tym samym kolorze co tapeta tylko o 2 tony jasniej. kuchnia łaczy sie z korytazem na którm jest tapeta bezowa w wąziutkie pasy szaro kremowe . Nesca05 przepraszam że tak sie podłaczyłam do Twojego wątku ale nie chciałam zakladać nowego. Będe wdzieczna za wszystkie rady i porady itd........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.02.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 hm... a orzechowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszymon 11.02.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 duś dzieki ale czy nie za dużo tego brazu bedzie bo meble w kształcie litery U a na polączeniu z salonem barek czyli prawie 4 scianay w meblch koloru drewnianego z czego jedna sciana od podłogi do sufitu i jedna z szafkami wiszacymi-ta vis avis pełnej zabudowy, myśle nad białym no co czy blat w kolorze mebli bedzie wygladał ok. zrobiłam literówke -przepraszam , miałam na myśli-i czy blat wkolorze mebli bedzie ok do tych białyvh płytek i ścian , a jeśli nie to jaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.02.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 a masz może jakaś fotkę poglądową jak te kolory ze sobą obecnie wyglądają? albo choć jakąś wizualkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszymon 11.02.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 niestety nie bo meble dopiero sa w trakcie umawiania , obgadywania rozkładu, koloru , rodzaju sprzetow itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesca05 11.02.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Myślę, że blat w kolorze podłogi - grafitowy,a ściany szarokremowe,które już masz.To są tendencje kuchni współczesnej-stonowane kolory,kolorystyka w akcentach.Przy kuchniach rustykalnych więcej koloru na ścianach.Prześledż wątek- Pochwalcie się swoimi kuchniami-znajdziesz może inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts