bartek190 27.01.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Hej Przeszukałem forum ale nie odnalazłem odpowiedzi na nurtującą mnie kwestie - jak połączyć dwa rodzaje gresu?Przejście kuchnia - salon i salon - łazienka.w kuchni jest biała płytka cersanitu, salon to polpolerowany sugar paradyza kuchnia to homme tubadzina.O ile lazienka-salon moge wrzucic listwe T poniewaz sa tam drzwi, to pomiedzy kuchnia a salonem drzwi nie ma.. i co teraz?listwa T zbyt pieknie wygladac nie bedzie, fugowac tez srednio, bo niestety przerwy nie sa idealne pomiedzy pomieszczeniami. co zrobic?prosze o pomoc,zdjecia,wskazowki. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.01.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 U nas jest tylko fuga, ale to łączenie pod drzwiami.W odsłoniętych miejscach oddzieliliśmy różne kolory gresu paskami z otoczakami zalanymi żywicą.Pamiętam, że początkowo myśleliśmy po prostu o położeniu dekoru jednego z gresów, np. kosteczki, paseczki, czy jakiekolwiek pasujące z kolekcji jednego lub drugiego gresu. Na forum są też wnętrza, gdzie dwie powierzchnie gresowe oddzielone są drewnem, panelem, mozaiką, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.01.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mamy dwa rodzaje gresu w kuchni i przedpokoju i nie wyobrażam sobie listwy. Natomiast między przedpokojem, a lazienką listwa jest, bo troche różnicy wyszó - niestety błąd kafelkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts