lulkas 28.01.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 10 najczęściej kradzionych aut w Polsce 1. Volkswagen Passat – 1 305 przypadków2. Volkswagen Golf – 1 1833. Audi A4- 5854. Audi A6 – 4175. Seat Leon - 3046. Volkswagen Polo - 2877. Skoda Octavia – 2858. Toyota Corolla –2639. Fiat Cinquecento –25410. Audi 80 -234 przeczytane w mojeauto.pl Moim faworytem nadal dacia duster. A Waszym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 28.01.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Czy Ty przypadkiem nie jesteś uzależniony od daci duster? Ja nie kupię Pancervagona z uwagi na cenę. Cena zbyt wysoka w stosunku do jakości. K. P.S. :offtopic:Masz niezwykłą łatwość zakładania nowych wątków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 28.01.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 phi, wystarczy dobrze zabezpieczyć, Mieliśmy passata, przez lat parę, jedno włamanie w ostatnim roku, nieskuteczne. Tu passat na 8 miejscu jeśli chodzi o kradzieże http://moto.onet.pl/246419,8603785,1,zdjecie.html?node=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 14.02.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 A nasz Passat od roku stoi na dworzu - odpukać nadal stał, jak wieczorem parkowałam . Kilka lat temu w naszym miasteczku jednej nocy zwędzili 3.... Ale mój małżonek już pewnie do śmierci bedzie kupował passaty... to obsesja, miłość, czy wygoda? Mnie one zawsze przypominaja karawany (combi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.02.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A nasz Passat od roku stoi na dworzu - odpukać nadal stał, jak wieczorem parkowałam . Kilka lat temu w naszym miasteczku jednej nocy zwędzili 3.... Ale mój małżonek już pewnie do śmierci bedzie kupował passaty... to obsesja, miłość, czy wygoda? Mnie one zawsze przypominaja karawany (combi) Wygodne i niezawodne pod waruniem że nikt ich domowym sposobem nie naprawiał. Mam takiego w rodzinie od 8 lat. 240 tyś przebiegu, nie zdażyło się by kiedykolwiek zawiódł. Wsiada kto potrzebuje, odpala i jedzie. To pierwszy passat którego kupiłem i nie żałuję. Panzerwagon, dosłownie! Zawieszenie wytrzymało 200 tyś km polskich dziur a piszą że słabe. Gdybym miał polecać komuś kto nie dla szpanu a taki niezawodny dupowóz potrzebuje to tylko passat ale z pewnego źródła (najlepiej nowy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.02.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Pewnego dnia patrzę rano przez okno i nie widzę mojego Golfika.Może postawiłem go przy drzewie? niestety nie.Może za domem? też nie.Jeszcze parę pomysłów ,gdzie mogłem go zaparkować dzień wcześniej.Niestety, Golfik wyparował.Po paru dniach policja znalazła go, złodzieje rozbili się nim o krawężnik.To było jedyne auto,które mi skradli.Do WSZYSTKICH innych były włamania, ale ukraść nie zdołali (alarmy,blokady itd).A nie były to auta z powyższej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts