Pearl 13.12.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Witam,to może niezbyt dobre miejsce na ów wątek, ale widzę, że jest tu sporo "Luda" więc może ktoś mi pomoże. Chcę kupić odkurzacz samochodowy pod choinkę, ale dobry, mocny itp... Szukałem w internecie, ale nie znalazłem niczego ciekawego. Jaką moc powinien mieć taki sprzęt by dobrze wsysał? Czy zwrócić uwagę tylko na moc? (znalazłem 60W bezprzewodowy za 25PLN, ale mam wątpliwości co do jakości. Droższe mają mniejszą moc: 35W... Takie znalazłem). Pomocy!!!PozdrawiamPearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 14.12.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 czas prezentów... wybrać szlafrok polarowy czy w 100% z bawełny OTO JEST PYTANIE Pozdrawiam Pearl PS: temat odkurzacza wciąż aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubik_1975 14.12.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 heh dobry temat Muszę Ci jednak szczerze odradzić zakup takiego odkurzacza - niezależnie od jakości i ceny jaką za niego zapłacisz i tak pozostanie ładnym gadżetem nienadającym sie do sprzątania w samochodzie. Owszem jakieś rozsypane tic-taki wessie ale nic ponadto... kupiliśmy kiedyś mojemu tacie na gwiazdkę takie cudo Rowenty. Bez emocji, do sprzątania na pewno się nie nadaje. Odpuść sobie i pomęcz się wyciągając z domu normalny odkurzacz... albo pojedź na STATOIL - u mnie za dwa złote czyszczę cały duży samochód, bagażnik i jeszcze mogę dopieścić drugi raz wnętrze bo ustrojstwo cały czas działa Polecam! H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 14.12.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Rzecz jasna, że im mocniejszy odkurzacz tym lepszy. My mamy taki ręczny, nie samochodowy i odkurza całkiem całkiem, tyle tylko, że ma on 800watt i odkurzamy tylko podłogę tak na szybko. Zastępuje zamiatanie. On jest firmy solac. Znalazałam dla Ciebie taki samochodowy, który ma 900watt http://www.dworek.jaroslaw.pl/info.php?idprod=cb_994. Może na Twoje potrzeby wystarczy, ale dla nas byłby chyba za słaby. Ta firma znajduje się w Warszawie niedaleko Towarowej i Kasprzaka. Inny samochodowy widziałam albo w MediaMarkcie (na Krakowskiej alei) albo w Saturnie (w Arkadii), nie pamiętam dokładnie. firmy też nie pamiętam, może to był hoover, a może philips? Na pewno był ciemno szary, prawie czarny chyba z fioletowymi wstawkami. Co do szlafroka to wg. mnie lepszy polarowy, a wełniany najlepszy jest koc do przykrycia ciała zawiniętego w polarowy szlaftok.Udanych zakupów świątecznych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 14.12.2005 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Do Ula i Sławek: Dzięki Sąsiedzi!!! Przejeżdżam codziennie drogą... tam gdzie drzewo na środku rośnie . Jest tam m.in. domek... pomarańczowy i taki ciemny, bodaj czarny... i inne też, ale tylko te teraz kojarzę. Czy "stacjonujecie" gdzieś na tej polance niedaleko szkoły, czy też bliżej Grodziska? Jeszcze raz dzięki za info!!! Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 14.12.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Cześć ziomal!! Nasza budowa jest prawie w Grodzisku. Jeśli znasz osiedle Szczęsne to na nim jest nasza baza. Tak się składa, że ulica Tarnowska jest granicą między miastem, a naszą wsią i my przy niej mamy swój dom. Wejdź na mapę http://www.grodzisk.pl/ i poszukaj w Grodzisku ul. Tarnowskiej. Przy skrzyżowaniu z Dąbrowskiego stoi nasza chata. Zapraszam do przetestowania naszego odkurzacza osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 14.12.2005 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Ha! Poszukam... wcześniej mieszkałem w rejonie Nadarzyńska-Piaskowa więc rzut beretem chyba Młodość spędziłem również w GM - najpierw podstawowa nr 1 na Bartniaka, a potem "ogólniak" nr 10 na Żwirki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 14.12.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Dokładnie rzut beretem. Wystarczy odbić z Nadarzyńskiej w przciwnym niż Piaskowa kierunku i już jesteś u nas. A dokładniej w przeciwnym niż Myśliwska, bo to na jej wysokości jest nasz dom. Z nami sytuacja była odwrotna. Jeszcze 1,5 roku temu nie sądziłam, że będziemy tu mieszkać. Przywiało nas z Gdańska, hehehe! Ale rzecz jasna ulice Bartniaka i Żwirki kojarzę, bo staram się identyfikować z GM. Bardzo przyjemne miasto. Pearl? Chyba rzadko pisujesz w wątku grupy nadarzyńsko-grodziskiej. Pojawiaj się częściej! Może zrobimy jakieś grupowe spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 14.12.2005 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 ano... praca ale dobrze, że jest Przy okazji, pozdrawiam swojego szefa!!! Obiecuję zajrzeć do tej grupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 14.12.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Nie kupuj żonie szlafroka, niech gania nago, wszak kobiece ciało tak piekne jest, ze szkoda go przykrywać. Sam się nadziwić nie mogę, jaka mojazonka pikna jest - naga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 14.12.2005 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 oszczędzamy na ogrzewaniu gazowym... zaziębi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 14.12.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Teraz dopiero doczytałam, że pytasz o bawełniany, a nie wełniany. Dlatego poprawiam się. Szlafrok polarowy i nic bawełnianego. Na rynku pojawiły się ostatnio szlafroki z frotopolara. Wygląda jak frote, a w dotyku jest jak polar. Milluni. Ma różne grubości, bierz ten najgrubszy. Mojej babci piżamka z tego cuda bardzo się spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J_K_K 15.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Chcę kupić odkurzacz samochodowy pod choinkę, ale dobry, mocny itp Onegdaj małżonka dostała jako "gratis" akumulatorowy odkurzacz Zeptera - 14V, max. 68 W, ~20 min. pracy. Tak "na oko", to z jakieś 200 - 300 PLN powinien kosztować (+ stosowny dodatek za napis Zepter ) Pzdr JKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaopole 10.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Zastanawiam się nad Philips-em FC6142. (http:// http://www.electro.pl/produkt-PHILIPS_Odkurzacz_FC_6142_2F01_2B_NOTATNIK_magnetyczny_GRATIS-53507,167.html ) Jaki możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaopole 14.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nikt nie używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja mam samochodowy z BLACK & DECKER.Na wtyczkę zapalniczkową.Super ! Są teraz w b. dobrej cenie na ALLEGRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ach, zapomniałam napisać, że akumulatorowe są... słabe bardzo. Miałam taki bardzo podobny do pokazanego przez Ciebie tylko z firmy De Longhi - baaaaardzo kiepściutko odkurzał. Prawie wcale w zasadzie. Na szczęście nie płaciłam za niego, tylko wzięliśmy za punkty na STATOIL... Leży teraz odłogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatalkaK 28.01.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam, szukam jakiegoś porządnego odkurzacza do samochodu na zasilanie 12V z gniazdka. Słyszałem ze wiele modeli ma niewielką moc przez co są właściwie nieskuteczne. Potrzebny mi jest do sprzątania samochodu po podróżach ze swoimi pociechami. Znacie jakiś dobry produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 28.01.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 No tu może być ciężko wiesz jak to jest, każdy chwali to co ma. Musisz szukać np w necie i porównywać z innymi dane techniczne. Np pobór mocy siła ssania, wymiary i wybrać najodpowiedniejszy. Na wielu stronach ze sprzętem są tez opinie o tych produktach więc może w ten sposób uda Ci się coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robiretixon 03.02.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) Najlepsze odkurzacze jakie używałem do odkurzania swojego auta to odkurzacze firmy black & decker Edytowane 3 Lutego 2011 przez joliska Moderowano nazwę sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts