araman 12.05.2002 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2002 Wiem że temat był poruszany ale w wypowiedziach było duzo ciekawych informacji ale niestety wiekszość ogrodniczych. Szykuję się do zrobienia tarasu i zastanawiam się czym go pokryć zona coś mówi o płytkach ja wolę klinkier lub ładna kostkę brukową. czy ktoś może mi cos doradzić lub podzielić się uwagami jak to zrobili u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 14.05.2002 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 czy nikt nie ma tarasu koło domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.05.2002 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Kwesta gustu.Jesli taras powyzej poziomu otaczajacego terenu to zrobilbym gress mrozodp.Jesli taras na poziomie terenu i laczy sie ze sciezkami to kostka betonowa lub plyty kamienne.UIwaga: ocena subiektywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 15.05.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 A jaką powierzchnię (albo min. wymiary) powinien mieć w/g Was taras, żeby go wygodnie użytkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.05.2002 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Zalezy w jaki sposob ma byc uzytkowany i przez ile osob.Ale na stolik z parasolem da 4-6 osob 3x6m, 4x7m czyli okolo 15-25 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypel 15.05.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 Ja do gresu jestem zrazony. Gres przy lekkim mrozie (szczegolnieprzysypany sniezkiem) jest bardziej sliski niz lodowisko.Lepiej sie sprawuje klinkier, ale ten znów łatwiej sie brudzi(zostaja odciski zabloconych butów). Moze kostka brukowa,jezeli cie nie razi - nie robia sie na niej kaluze, nie jest sliska, zabrudzenia nie raza jak na klinkierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 15.05.2002 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 chyba sie zdecydję na kostke argumenty są przekonujące. Wiem że gres jest strasznie sliski-mam w kuchni i raz wszedłem na świeżo umytą pooooooooooodłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.09.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2002 Są środki, które niwelują tą śliskość. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 22.09.2002 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2002 u mnie taras wielkosci 28m2 bede miec wylozony deskami, jest on zadaszony w calosci i kocham dechy:smile:, zreszta wykonczenia tez beda drewniane, wiem ,ze trzeba bedzie je konserwowac, ale co tam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts