Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak jest grzeczny i mnie słucha to jest złoto;)

Byli dziś u nas panowie od bramy. Staliśmy w garażu czekając na mojego P i nagle usłyszałam miauczenie:)

Zaglądam do kanału a tam poszukiwana przez nas kotka z małymi kociętami:)

Ona jakoś dawała radę z głebokiego bądź co bądź kanału wychodzi ale małe były uwięzione tam... Teść włożył im tam długą deskę i jak wróciliśmy za godzinę to mama z jednym kociątkiem łaziła po garażu ale drugi kociak (rudy:)) niestety nie umiał wyjść:/

Jak się przyjrzycie to widać biedaka przyklejonego do ściany

http://img84.imageshack.us/img84/6176/dsc0651p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pomarudziłam chwilę i teściu wlazł do kanału i zrobił maluchompiękne szerokie wyjście z długich desek z poprzecznymi deseczkami:)

Mam nadzieje że teraz są wszytskie 3 razem.

ps. i pomyślec jaka była zła jak teściu zaczął dokarmiac te koty, a teraz takie mamy sliczne maluchy:)

To chyba dobrze wróży dla domu, jak się takie kociątka pojawiły. Oj z będzie Wam się dobrze mieszkało:)

Ja za sprawą tych kotków mam zamiar okpić powiedzenie: "Nowy domek- nowy potomek:)"

Adoptuję kota po prostu;)

co Ty Luka będziesz szukać schodziarza, teść jakby trochę się podkształcił ze wzornictwa to by ogarnął spokojnie sprawę i schodów

fajnie mieć taką złotą rączkę obok

Taaa tylko teściu uderza raczej w klimaty: kiczowate obrazy z złoconych ramach, piękne toczone barierki i wykładzina dywanowa w kwiaty;)

Nasza współpraca mogłaby polec z gruzach;)

Dzięki dziewczyny:)

Pojechałam po południu na budowę i pochwaliłam teścia, że przepiękna barierka:)

On mi na to że do gazety mam wysłać - nie zdaje sobie sprawy z tego że już jest w mediach;)

Trzeba było mu powiedzieć. Może w blasku fleszy jeszcze lepiej pracuje;)

Wielkie gratulacje dla córki. Czy ona cieszy się równie mocno jak mama.

A jak druga córa, wie już gdzie się dostała?

A mój Marcinek od 3 września idzie do zerówki (pięciolatkowej). W sumie wyszło to z zaskoczenia, bo miał iść za rok, a tu jednak się okazało, że obowiązek objął go już teraz :(