Lukarna 14.06.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Piękna nie?? Właśnie zrobiłam plakat na chemię "dla chętnych" Kiedyś moją najstarszą poddam straszliwym torturom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.06.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 No jak dla chętnych to widocznie byłaś chętna, tylko nieśmiała;) A barierka poważnie mi się podoba, jakby ją podrasować to byłaby bardzo w moim klimacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.06.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Właśnie zrobiłam plakat na chemię "dla chętnych" Kiedyś moją najstarszą poddam straszliwym torturom!! O to coś dla mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.06.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 No jak dla chętnych to widocznie byłaś chętna, tylko nieśmiała;) O to, to:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Przyznam się że poszłam po najniższej linii oporu i zrobiłam nt Nikotyna - cichy zabójca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Pierwszy raz coś zrobiłam za dziecko do szkoły - ale mi z tym dziwnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.06.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Mój mąż jak był dzieckiem przypomniał sobie w niedzielę o godz. 22, że na rano potrzebuje makietę miasta na ZPT. I co? I rodzicie do 4 rano kleili a on oczywiscie się wyspał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 14.06.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Lukarna Gratuluję, czerwonego pięknego dachu, domek cudnie się zmienia:) A ta barierka to gdzie zakupiona, super design, też taką chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.06.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Lukarna barierka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dzięki dziewczyny:) Pojechałam po południu na budowę i pochwaliłam teścia, że przepiękna barierka:)On mi na to że do gazety mam wysłać - nie zdaje sobie sprawy z tego że już jest w mediach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.06.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Lukarna - zerknęłam na barierkę, no pierwsza klasa:) Twój teściu to złoto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jak jest grzeczny i mnie słucha to jest złoto;) Byli dziś u nas panowie od bramy. Staliśmy w garażu czekając na mojego P i nagle usłyszałam miauczenie:)Zaglądam do kanału a tam poszukiwana przez nas kotka z małymi kociętami:)Ona jakoś dawała radę z głebokiego bądź co bądź kanału wychodzi ale małe były uwięzione tam... Teść włożył im tam długą deskę i jak wróciliśmy za godzinę to mama z jednym kociątkiem łaziła po garażu ale drugi kociak (rudy:)) niestety nie umiał wyjść:/ Jak się przyjrzycie to widać biedaka przyklejonego do ściany http://img84.imageshack.us/img84/6176/dsc0651p.jpg Uploaded with ImageShack.us Pomarudziłam chwilę i teściu wlazł do kanału i zrobił maluchompiękne szerokie wyjście z długich desek z poprzecznymi deseczkami:)Mam nadzieje że teraz są wszytskie 3 razem. ps. i pomyślec jaka była zła jak teściu zaczął dokarmiac te koty, a teraz takie mamy sliczne maluchy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.06.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 To chyba dobrze wróży dla domu, jak się takie kociątka pojawiły. Oj z będzie Wam się dobrze mieszkało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.06.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 co Ty Luka będziesz szukać schodziarza, teść jakby trochę się podkształcił ze wzornictwa to by ogarnął spokojnie sprawę i schodówfajnie mieć taką złotą rączkę obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 To chyba dobrze wróży dla domu, jak się takie kociątka pojawiły. Oj z będzie Wam się dobrze mieszkało:) Ja za sprawą tych kotków mam zamiar okpić powiedzenie: "Nowy domek- nowy potomek:)" Adoptuję kota po prostu;) co Ty Luka będziesz szukać schodziarza, teść jakby trochę się podkształcił ze wzornictwa to by ogarnął spokojnie sprawę i schodów fajnie mieć taką złotą rączkę obok Taaa tylko teściu uderza raczej w klimaty: kiczowate obrazy z złoconych ramach, piękne toczone barierki i wykładzina dywanowa w kwiaty;) Nasza współpraca mogłaby polec z gruzach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.06.2012 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam się z Państwem:) Zapomniałam się wczoraj pochwalić że Średnia od 1 września będzie uczennicą klasy 1D Klamka zapadła i pozostaje nam się już tylko cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.06.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Gratuluję córce i Wam, bo pewnie decyzja nie była łatwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.06.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dzięki dziewczyny:) Pojechałam po południu na budowę i pochwaliłam teścia, że przepiękna barierka:) On mi na to że do gazety mam wysłać - nie zdaje sobie sprawy z tego że już jest w mediach;) Trzeba było mu powiedzieć. Może w blasku fleszy jeszcze lepiej pracuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.06.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Wielkie gratulacje dla córki. Czy ona cieszy się równie mocno jak mama. A jak druga córa, wie już gdzie się dostała? A mój Marcinek od 3 września idzie do zerówki (pięciolatkowej). W sumie wyszło to z zaskoczenia, bo miał iść za rok, a tu jednak się okazało, że obowiązek objął go już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts