Lukarna 11.11.2012 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 A ja się gupia cena martwiłam. Idę spać - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 11.11.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Jaka jest wyższość brodzika nad odpływem ? Może uda mi się przekonać ślubnego.... nawet scedowanie wyłącznie na niego szorowania fug w kabinie go nie przekonało Malka, prysznic bez brodzika też kosztuje..dolicz, płytki, klej, fugę, folię w płynie, czas pracy, spadki itd..... no jest argument, czy nie? płaskie brodziki są super..ja taki kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.11.2012 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 O, może te wyrżniete dzieciaki i złamane palce u nóg go powstrzymają?? Ale mam problemy co?? Budowlane;) nawet bym dalej poszła, to problemy na śmierć i zycie -murek może zabić Malka, prysznic bez brodzika też kosztuje..dolicz, płytki, klej, fugę, folię w płynie, czas pracy, spadki itd..... no jest argument, czy nie? płaskie brodziki są super..ja taki kupiłam i jestem bardzo zadowolona. nie przejdzie ...folia czy pod brodzik, czy pod kafle iść musi, metr płytek i trochę kleju i tak zostanie,a praca własna. Ale ja za cholerę nie widzę płytkowanego brodzika przy drewnianej podłodze - a tego nie odpuszczę, nie ma szans. zostaje moja tradycyjna metoda ......kochanie kupiłam brodzik śliczny prawddddddaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 zostaje moja tradycyjna metoda ......kochanie kupiłam brodzik śliczny prawddddddaaaaaaaa w sumie przelewy robię ja;) Witam wszystkich w ten pochmurny, smętny poniedziałkowy ranek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.11.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 w sumie przelewy robię ja;) Witam wszystkich w ten pochmurny, smętny poniedziałkowy ranek... co tak późno wstałaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Późno, proszę Cię:/ Dochodzę do siebie po porannych przejściach z moją dwójką. Obudzić ich, wywalić z łóżek, zmusić do ubrania, umycia zębów i wyjścia z domu i to wszystko pod presją czasu- codziennie się czuję jakbym piechotą do miasta wojewódzkiego leciała... Kawa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.11.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Kawa?? poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.11.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) proszę bardzo http://t2.ftcdn.net/jpg/00/46/30/43/400_F_46304328_PNnl49R37IHBtqQtIC5lpNZNGugs7jFN.jpg będę trzymała kciuki za powodzenie akcji "BRODZIK" eh...kiedy u mnie będą takie dylematy... u mnie trwa akcja "DACH" lecę zobaczyć osławiony brodzik esiaka malka takie metody na męża są najlepsze, na pewno go jakoś przekonasz, parapet pomoże Edytowane 12 Listopada 2012 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dzisiaj proponuję: czarną i (opcjonalnie) słodką http://img840.imageshack.us/img840/1036/kawajup550.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.11.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 proszę bardzo http://static.freepik.com/darmowe-zdjecie/kawa_882386.jpg będę trzymała kciuki za powodzenie akcji "BRODZIK" eh...kiedy u mnie będą takie dylematy... u mnie trwa akcja "DACH" lecę zobaczyć osławiony brodzik esiaka malka takie metody na męża są najlepsze, na pewno go jakoś przekonasz, parapet pomoże ja chyba nie mam jeszcze zdjęć brodzika... a mam, w górnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.11.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 musiałam poprawić tą kawę bo jakaś sztuczna była ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2012 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Cześć Nita:) U mnie do tego brodzika daleko jeszcze ale teściu się uparł że musi sobie przymierzyć. To niech przymierza:eek: ps. wczoraj późnym wieczorem prowadziłam pertraktacje w sprawie niemania murka w prysznicu bez brodzika. Zaproponowałam ślubnemu że może w takim razie obniżymy cała powierzchnię brodzika o 1 - 1,5cm jakby mu to pozwoliło lepiej spać I teraz się zastanawiam czy zrobiłam dobrze bo to może strzał w kolano był i będzie to idiotycznie wyglądać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.11.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Przyszłam na kawę Ja , która uzytkuje 2 prysznice bezbrodzikowe w tym 1 otwarty. Podczas kapieli w otwartym woda dzięki spadkom nie wylewa się na pół łazienki (na całą też nie ) W zmkniętym tym bardziej. A uszczelka o która sama pytałam pana szybowego (bo mi na poczatku mocno tarła o podłogę i bałam się, że się wyszczerbi, zepsuje...) kosztuje ponoć 13zł Myślę, że mój minister finansów to przełknie Nawet raz do roku Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.11.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 a tu mam jakąś fotkę, jeszcze nie wykończonego: cały brodzik ma wysokość 3cm, wnętrze to 1,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Kinga, no super!! Faktycznie koszt uszczelki powalający jest. Coraz bardziej spokojna jestem o te moje łazienki. Mam nadzieję że to nie cisza przed burzą ps. oczywiście częstuj się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 a tu mam jakąś fotkę, jeszcze nie wykończonego: cały brodzik ma wysokość 3cm, wnętrze to 1,5cm Dzięki bardzo. Czyli jest te 1,5 cm żeby woda mogła się kłębić i bulgotać zanim spłynie w czeluście kanalizy;) A o to najbardziej P chodzi - ma złe doświadczenia z wylewaniem się wody spod prysznica w swojej pracy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.11.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Uszczelke tak jak napisała Pinacolada zawsze mozna wymienic Co do odpływow "dobre bo Polskie" to nie idz tą drogą... kup porządny, bo jak bedzie cos nie tak, kucie, wymiana, ja bym drugi raz kupiła inny A do P. to jak jest taki mądry niech sam poczyta i kupi. Boze jak Ci faceci mnie wkurzają, u nas pół roku było gadania na temat dolnej łazienki, oczywiscie sam sie nie ruszy, zeby cos wybrac, poszukac, ale do marudzenia owszem. W naszej dolnej łazienki poł roku trwała batalia o kabinę prysznicową, w końcu na wkurwie powiedziałam dobra, jak Ci ciągle coś nie pasuje to proszę "Sam kup", mi jest ganz egal jaka bedzie. I tym sposobem do tej pory nie mamy kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dzień dobry:) Luka, myślę, ze warto zainwestować w dobry odpływ, bo jak coś sie spierniczy to kucia Minister Ci nie wybaczy:no: Tak naprawdę koszt całkowity pewni i tak bedzie mniejszy niż przy tradycyjnym brodziku. Co do niskiego brodzika to mam podobny do Esiakowego i nic sie nie wylewa, bo nie ma takiej opcji. Woda stale spływa i nie stoisz w niej po kostki przecież. Drzwi mają uszczelkę, która nie pozwala na wydostanie się wody, która spływa po drzwiach, bo ta woda z brodzika nawet nie podchodzi na taką wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Acha, ktoś pisał o smrodku. U nas nie ma a z z tego prysznica korzystamy w sumie rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wiecie co, najchętniej kupiłabym jakiś porządny a na pytanie o cenę powiedziała: "Kochanie dżentelmeni i damy o pieniądzach nie rozmawiają";) Tylko jaki to porządny??Co jest miarą porządności? Marka?Podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts