MusiSieUdac 09.05.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Luka, a musisz sie im przyznawac, ze mają konczyc i poprawiac po kims, mow ze mąz zaczac dlubac, albo najlepiej nic nie mow...Laski, a o co chodzi z ta Jura - bo ja nie w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.05.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Luka, a musisz sie im przyznawac, ze mają konczyc i poprawiac po kims, mow ze mąz zaczac dlubac, albo najlepiej nic nie mow... Laski, a o co chodzi z ta Jura - bo ja nie w temacie? W weekend bożociałowy planujemy zrobić zlot w Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Mam nadzieję, że zdrówko pozwoli i dasz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.05.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 To zaczynam drugą zmianę na dziś. U nas burza i wieeelka ulewa - uwielbiam deszcz i burzę jak nie muszę nigdzie łazić. A w związku z tym, że zamierzam tu dziś siedzieć do bólu to na bank się zdąży wypadac;) Tyle tytułem wstępu:) Słuchajcie słuchajcie:) Może będę mieć hydraulika, ale ciii. Jeden potencjalny wyjeżdża jutro na tydzień do Grecji ale jak wróci to mamy się spotkać, ale się cieszę Ale to nic pewnego więc cieszę się po cichu. Nie mogę się do P dodzwonić a komuś musiałam się ta radością podzielić I nawet nie zobaczyłam co miałam komu odpisać, zaraz sprawdzę:)Dałam sobie czas do 17 więc za dużo nie posprawdzam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.05.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Noo już wiem:) Cześć Princesa Dzięki za miłe słowa, chciałabym już byc tak daleko jak Wy:hug: Nita i Melisa świętowanie zakończyło się tak że padłam zanim P zdążył wrócić z pracy:bash: Aga - bosko:wave: MSU - juz wszystko wiesz:) a genezę pomysłu spotkania akurat tam opowiem Ci jak się spotkamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 09.05.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Lukarna szczęście widać chodzi parami bo ja się dziś dowiedziałam, że nasz hydraulik będzie w PL i że może skończyć nam instalację )) trzymam kciuki by i Wasz się podjął pracy Daleko to względna sprawa. Dopiero dziś szambo nam zakopali a prąd nadal jest na słupie (słup już na działce) ale w domu jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.05.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Trzymam kciuki, żeby hydraulik nie zakochał się w jakiejś Greczynce i przyjechał rurki Ci dokończyć Aga - bosko:wave: Luka, będziemy się cieszyć jak sie spotkamy Mam nadzieję, ze to dojdzie do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Szybkie bry mówię trzymam za hydraulika http://alekartki.pl/kartki/51/2/d/2302.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.05.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Trzymam kciuki, żeby hydraulik nie zakochał się w jakiejś Greczynce i przyjechał rurki Ci dokończyć Luka, będziemy się cieszyć jak sie spotkamy Mam nadzieję, ze to dojdzie do skutku. Albo w jakiejś greckiej kozie, takiej włochatej. Przejeżdżałam dziś koło tego Jury, ale tam ładnie jest, taka zieleń i skałki, i górki i doliny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.05.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Ja krótko bo nie wiem czy mi tel wyśle: Pozazdrościlam MSU wczasów na koszt ZUSU i właśnie leze sobie i odpoczywam z nogą w Jurze... Tfu, w górze;) Motto dla ppotomnych: ciężka praca nie .zawsze popłaca Ogólnie jest Ok tylko nie mogę gadać przez tel bo babcia sąsiadka krzywo zerka.Buziakiw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.05.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 o matko, coś ty nawywijała??? bardzo poważnie? i na długo będziesz tak uziemiona? ściskam i życzę powrotu do pionu.:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Lukarna wysylam gorace fluidy i wracaj do zdrowka jak najpredzej, mam nadzieje, ze szybko sie wykurujesz i ze nie jest to bardzo tragiczne... a babci sasiadce, jak bedzie nadal tak krzywo zerkac na Ciebie, pusc oczko z bananowym usmiechem :hug::hug::hug: odpoczywaj Kochana http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 11.05.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Luka.. pewnie zbyt mocno wywijałaś nogami na dyskotece a teraz zwalasz na ciężką pracę.. zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.05.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Luka! Ty mi tu ciśnienia nie podnoś! Trzymaj się i nie daj się a babcie namów na jakieś wywody o starych czasach i może Cię pokocha Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Luka! Ty mi tu ciśnienia nie podnoś! Trzymaj się i nie daj się a babcie namów na jakieś wywody o starych czasach i może Cię pokocha Zdrówka! tez ciekwa propozycja babulenki uwielbiaja opowiadac o czasach co minely...aleee... jak ten temat zaczac? ja nadal obstawiam bananowy usmiech i oczko i do tego dopowiedziec : moze ciasteczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.05.2013 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Zajrzałam:) Jeżeli przeszkadza Ci piekarnik z samego boku - ja mając tyle miejsca dałabym od lewej: cargo, piekarnik i lodówkę najbliżej blatu. Z lodówki wyciągasz/wkładasz najczęściej, nie? Tak chyba estetycznie też będzie:) tak właśnie myślałam, i lyczyłam na czyjąś opinię , więc dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.05.2013 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Kurka wodna takiego Wam wczoraj posta wysmarowalam i mi tel nie wysłał wrr To krótko:O mojej nodze przypomniała sobie stara znajoma róża. Nie ma tragedii ale w szpitalu muszą mi ją wygonic. Ostatnio jak byłam to mnie trzymali 5 dni. Nita ciśnienie sama miałam akuratne 170 na 105:-o sama w szoku byłam Babcia mnie zagada na śmierć, ratujcie. Już od 6 do mnie tak gada... Dzieki za fluidy i życzenia:-* Ps. Zobaczymy czy teraz wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.05.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 lukarna dobrze rozumiem? jesteś w szpitalu? czy cos poplątałamjeśli jestes to zdrówka zycze, i szybkiego powrotu do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 ups jak babci gada to teraz jedynie jedzenie może pomóc, jak moje dzieci trajkoczą to im daję mambę, buzia zaklejona i przez pół minutu mielą :hug:niech gonią tą różę byle daleko, zdrówka i cierpliwości życzę. Odeśpij sobie trochę, poczytaj, wykorzystaj czas na regenerację Wiadomo ze szpitala by sie wiało jak najwcześniej, ale bądź silna. Szkoda, że nie mieszkasz bliżej mnie. Ja tam nie wierzę w takie rzeczy, ale koleżanki mama poszła do takiej hmm znachorki i ona tą różę wywaliła. Sama byłam zdziwiona, ze koleżanka o tym mówi, bo ona jeszcze bardziej tradycyjna jest w takich sprawach niż ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.05.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Lukarna, dobrze mówią, daj jej mamby Trzymaj się i pamiętaj, że zawsze możesz się wypisać na własne żądanie, a szpital trzyma 5 dni, bo to chyba jakieś minimum kosztowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.05.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Tak Ana, w szpitalu, dzięki Słuchajcie jej zamiast mamby to chyba raczej jakiś super glue:@Jak już uda mi się zacząć czytać to jest ok - babcia grzecznie śpi ale jak tylko mnie dorwie że na chwilę odloze to już nadaje.I żeby nie było, ją nie mam nic przeciwko babciom, ostatnio miałam taką fajna na pokoju, fajnie nam się gadalo, ciekawie opowiadała o Syberii i innych ciężkich czasach. A ta plecie takie bzdury i jeszcze zuje non stop gumę ble Ale nic:)Morela wiem ze mogę ale to cholerstwo jest i muszę siedzieć ile mi kaza bo się boję:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts