Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

buziaki zostawiam i lecę :)

Złapałam w locie:)

TE barierki?;) Kiedy montaż? - te barierki:):) czas oczekiwania około miesiąca, na razie czekam na pomiar

Zintegrowanym, ale ja już to chyba Tobie mwiłam;) no wiem wiem:)

Naiwna;):D:D:D oczy mi się otwieraja powoli:/

Siemens ma tak samo:yes:

Poczułam się jak stara babcia-seniorka rodu, której cała rodzina słucha;) dobrze prawisz więc Cię słuchamy:)

Następna:lol2: Chyba zacznę kasować za dobre rady:lol2:

No i gdzie te foty? Szarak fajny? Fotkę mam ale mi telefon nie chce współpracować znów:mad:

Mi się te Pulso podobają i Masto oczywiscie;)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

a wiesz ze te Cementyt (gray) sa u mnie. Ja je kocham miłością wielką. Mam je w kuchni, wiatrołapie, i łazienkach!!!!!! Polecam :) Jak cz Ci przypomnieć jak się prezentują to Ci coś powklejam ;)

Ja tam Twoje wnętrza bardzo lubię więc wybierz parę i wklej dobra??:hug:

ja na szczęście nie jestem perfekcjonistką, więc nie sądzę żeby listwa gdziekolwiek mi przeszkadzała :)

Bogini!!:hug:na serio można żyć z listwami??;)

naiwnie zapytam- a jakie sa inne połączenia???

czesc w ogóle, zalatana jestem niemożliwie

Cześć Zalatana:hug:

I kolejny dylemat Luki (tym razem płytkowy): komu pozwolić zadecydować?...

rozum czy serce :yes:

Agalind, nie? A ja naiwnie myślałam, że można :(

Cześć Rocia:)

zostawiam buziaki i lece do garów;)

:D:stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot:

:hug::hug::hug::hug:

a niby dlaczego...?

poza tym jest taki ładny kit den bravena, wyciska się jak silikon i ładnie można przejścia porobić....

Witam Cię Esiaku drogi:)

A tak w ogóle to mówiłam ze się wprowadzę do domu bez lamp??

Kłamałam.

Mamy już lampy do garderób:lol2::lol2::lol2:

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia lampki są cud urody, takie kosmiczne stożkowe plafony ale mają coś co na mojego M ostatnio działa - czujnik ruchu;)

Kumpela z elektrycznego wczoraj go zapytała: " A żonę jak na czujnik ruchu przerobisz?? :lol2:" a on jej na to: "Żona będzie działać na pilota;) "

Witaj Słonko:)

W Dzienniku się zatrzymała akcja dawno temu więc nie ma tam za bardzo czego szukać:) Ale tutaj zapraszam jak najczęściej:) A na innych się pewnie też spotkałyśmy nie raz:)

Zapraszam:yes:

Kasia lampki są cud urody, takie kosmiczne stożkowe plafony ale mają coś co na mojego M ostatnio działa - czujnik ruchu;)

To ja poproszę o namiar bo mój m notorycznie zostawia światło w garderobie :mad: i byłoby to super rozwiązanie

Kumpela z elektrycznego wczoraj go zapytała: " A żonę jak na czujnik ruchu przerobisz?? :lol2:" a on jej na to: "Żona będzie działać na pilota;) "

takiego? :D http://www.godstoys.pl/Shop/Product/Gadajacy_Pilot_Steruj_Kobieta/3786aa18-0429-474a-8df8-ea56d5cc3dcb?gclid=CPPCuKDFi7oCFcm23godr0cALw

ja mam takiego w wersji dla męża ;) od córki dostałam :oops: :sick:

,

a niby dlaczego...?

poza tym jest taki ładny kit den bravena, wyciska się jak silikon i ładnie można przejścia porobić....

Esiak - czy jesteś pewien, że sprawdzi się to w przypadku podłóg pływających? Bo ja chętnie zamieniłabym swoje listwy na taki kit. Tylko w poprezdnim okresie grzewczym zaobserwowałam dość duże "ruchy" paneli więc musiałby to być dość dobrze elastyczne żeby nie popękało... Poza tym czy na ogrzewanie podłogowe to się nadaje ...? Jakie masz z tym doświadzenia, gadaj, please....

a niby dlaczego...?

Bo przy pływającej podłodze musi być coś elastycznego, a korek taki nie jest. Ale jak ten kit jest eleastyczny, to powienien się sprawdzić???

Edytowane przez agalind

U nas na łączeniu listwa aluminiowa...tzn. ma być bo na razie grzecznie czeka na zamontowanie ;) mi jakoś nie przeszkadza obecność listwy. chyba tylko w narożnikach łazienki by mi przeszkadzała :rolleyes:

Luka mi też się marzyło masto, tylko do łazienki i ostatecznie wzięłam tańsze Konkret Grys, też fajne w utrzymaniu.

http://static.praktiker.pl/miniaturki/upload/zdj_produktow_nieobrobione/1000x1000/415854.jpg

cześć Dracula:) zastanawiam się czy jest sens ciągnąć Dziennik właśnie, chociaż tak jak piszesz małe uzupełnienie by się przydało:) A co do postępów to spoko - nic nie straciłaś:) Ocieplanie robi się nadal (właśnie wróciłam z budowy bo byłam dostarczyć kapsle do styropianu - tak bym pewnie jeszcze leżała w łóżku bo dzieci dopiero się budzą), płytki w kotłowni PRAWIE położone ale została jeszcze dalsza część piwnicy. W przyszłym tyg powinny wejść gładzie. I tyle:) Co do płytek to też oglądałam te Konkret w Praktikerze. Muszę iść do Ciebie zobaczyć czy pokazałaś efekt końcowy:) Miotam się bardzo z tymi płytkami nie wiem co robić. Może we wtorek wyciągnę P do poznania i podejmiemy razem jakąs decyzję...

Lukarna

Chciała bym się przywitać.

Dopiero teraz dotarłam do Twojego dziennika.

Domek piękny.Bardzo mi się podoba.

Z chęcią będę kibicować w dalszych pracach.

Gratulacje dla Twoich wykonawców.

Nasz murarz / z Lipna /wykonuje też projekty.

Ja wyrysowałam,on zrobił projekt.

Trzymam kciuki za dalsze postępy prac .:):bye:

Pozdrawiam serdecznie KrysiaG