agalind 07.03.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Kinga, pisałam u siebie, ale tu pewnie prędzej zajrzysz:P;) Masz pełną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.03.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) nie wiem co jest grane , przychodzą mi powiadomienia ze ktoś u Luki dodał nowy post a jak wchodzę na komentarze to nic nowego nie ma Jakies czary-mary cy cuś .. żeby nie było - mail sprzed chwili (16:20)Rocia odpowiedział właśnie w temacie Dziennik Lukarny - komentarze - w forum Dzienniki budowy - komentarze na Forum Murator. Link do tematu:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=172465&goto=newpost Aby zapoznać się z treścią wiadomości kliknij powyższy link. Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum. Z pozdrowieniami,Forum Murator team Edytowane 7 Marca 2014 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.03.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Dokładnie tak samo mam. Nie wiem, czy czasem powiadomienia nie przychodzą z opóźnieniem. Ja tak miałam wczoraj z wiadomością prywatną (mail zawiadamia, że o 18.20 dostałam wiadomość na forum, a wiadomość dostałam o 8.30). Gwoli wyjaśnienia wczoraj nic nie pisałam u Luki Powiadomienia dostajesz na prywatną pocztę czy forumową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.03.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Asia - trzymam kciuki za akcję przeprowadzka i za pierwszą nockę w domciu. Niech Wam się mieszka conajmniej tak dobrze jak nam. Zapamiętaj sen !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.03.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 :bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.03.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Luka :) jak ja się cieszę, że Wy już po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.03.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 no i...? przeprowadzka się chyba już skończyła...? a tu cisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.03.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Uczą się nowego życia... Gratuluję Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.03.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Uczą się nowego życia... Albo je prokurują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.03.2014 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dorka jak ja Cię dorwę Melduję posłusznie wykonanie zadania. Mieszkamy od 8 marca:-) Jest przecudnie, serio. Dzieciaki szaleją, Najstarsza zadowolona, a my z Ministrem szczęśliwi:-) Jest nadal pełno kurzu, kartonów itd Ale powoli się ogarniemy, mamy czas... Budujący, bierzcie się do roboty bo naprawdę warto!! To pisała Luka z własnego internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.03.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.03.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 A łap mnie Luka Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.03.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dorka jak ja Cię dorwę Melduję posłusznie wykonanie zadania. Mieszkamy od 8 marca:-) Jest przecudnie, serio. Dzieciaki szaleją, Najstarsza zadowolona, a my z Ministrem szczęśliwi:-) Jest nadal pełno kurzu, kartonów itd Ale powoli się ogarniemy, mamy czas... Budujący, bierzcie się do roboty bo naprawdę warto!! To pisała Luka z własnego internetu i 10 dni zajęło Ci odnalezienie FM..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.03.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 I nareszcie prawdziwe szczęście bije z Twojego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.03.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Luka, naprawdę się przeprowadziłaś? Gratulacje, jestem przekonana, ze fantastycznie się Wam mieszka:) Wszystkiego najlepszego w nowym domu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Luka daj znac przez fona, ze u Ciebie wszystko ok! Ale odlot... juz mieszkacie :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.03.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 A łap mnie Luka Buziaki Jeszcze chwila i sie nie wywiniesz:) i 10 dni zajęło Ci odnalezienie FM..? Na razie cięzko mi się z czymkolwiek odnaleźć I nareszcie prawdziwe szczęście bije z Twojego wpisu Bo fajnie w domu jest Luka, naprawdę się przeprowadziłaś? Gratulacje, jestem przekonana, ze fantastycznie się Wam mieszka:) Wszystkiego najlepszego w nowym domu:hug: Ardea ja też w to czasami jeszcze nie wierzę Luka daj znac przez fona, ze u Ciebie wszystko ok! Ale odlot... juz mieszkacie :wave: Daję znać, jest OK:) Bardzo OK... Powoli sie ogarniamy. Baaardzo powoli. Jakoś tak czas mi przez palce ucieka... Na podsumowania jeszcze za szybko ale powiem Wam, że jak na razie widzę same zalety przyjetych przez nas rozwiązań Ale też tolerancja na niedoróbki i niedociągnięcia szybuje u mnie jak gołebica - pod samo niebo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.03.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Noooo odezwala sie dziewczyna :D:D Witaj Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.03.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Na podsumowania jeszcze za szybko ale powiem Wam, że jak na razie widzę same zalety przyjetych przez nas rozwiązań Ale też tolerancja na niedoróbki i niedociągnięcia szybuje u mnie jak gołebica - pod samo niebo;) zawsze wiedziałam, że najważniejsze jest nastawienie do otoczenia i niezbyt wygórowane oczekiwania. o wiele łatwiej wtedy o prawie pełnię szczęścia. tego się trzymaj i żeby zawsze było Wam w tym domu dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 zawsze wiedziałam, że najważniejsze jest nastawienie do otoczenia i niezbyt wygórowane oczekiwania. o wiele łatwiej wtedy o prawie pełnię szczęścia. tego się trzymaj i żeby zawsze było Wam w tym domu dobrze. To raczej podstawa szcześliwego, spokojnego życia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts