Mmelisa 16.09.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 hej dziewczyny powaznie, do mnie sobie wchodza jak do siebie... rozumiem kobiete ta co ziemie sprzedala, bo bylo to jej kiedys, i jak stan surowy byl, jeszcze schodow nie bylo i drzwi zewn, to potrafila na drabine sie wspiac i zerknac co to tam na gorze jest babeczka z 70latek... innym razem sprzatalam, mylam okna... poszlam po aparat do torebki (drzwi zewn zamontowane) odrwacam sie a tam za mna jakas baba stoi:eek: i z usmiechem na buzce zagaduje mnie... myslala ze ja to ktos z rodziny inwestorow i sprzatam im:cool: jej mina bezcenna, jak sie okazalo ze jestem inwestorka:lol2: jak mi stol przywozil stolarz to siedziala 3godziny! stad tez moje info dla montazystow o wypraszanie z domu Dzisiaj maja konczyc, bo wczoraj ponoc nie dali rady... zdjecia, matko kochana, zeby chociaz ktos sie nade mna zlitowal i mi je zrobil... meza siostre nie prosze, bo to cholernie ciezka fatyga wiec siedze w stresie na maxa! uwierzcie... chcialabym byc na miejscu i widziec ozcetami kazdy ich ruch:( mam nadzieje, ze szef ze studia mi wysle kilka mozliwych fotek. ok, pomarudzilam, wiec zmykam na kilka godzinek:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.09.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 LUka kupiłaś coś?? Melisa, ziółka nie pomogą, musisz wyciągnąć ciężkie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.09.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Kochane Baby, wpadam o zmroku powiedzieć Wam, że strasznie za Wami tęsknie i za pogaduszkami i może mi się niedługo uda do Was wpaść i popeplać i kocham Was wszystkie:hug::hug: p.s. wynurzenia u Luki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.09.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 trzeba się gdzieś wynurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.09.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Melisa, ziółka nie pomogą, musisz wyciągnąć ciężkie działa noo i byla menda.... ale Panowie ja wyprosili ponoc miala wieeelki zal, ze jej nie pozwolili popatrzec i podotykac montaz nie skonczony..czekam na poprawki kilka wpadek plus wpadek;) jedne darujemy inne nie:no: a jeszcze inne wymienimy sami bo to nasz blad w sklepie Oooo tak wynurzenia u Luki...jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2014 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Ech dlaczego ja tu nie zaglądałam?? Nita aż się cofnęłam do poprzednich wpisów żeby sprawdzić co miałam kupić chyba skleroza galopująca mnie dopada coraz bardziej:) Kupiłam regały na książki, dla siebie i Wiktorii. Tylko to i aż to - cieszę się z nich jak dziecko bo tyły nieprzyzwoicie tanie a super spełniają swoją funkcję. Amglad nic nie chcę mówić ale już już jakiś czas się wybierasz;) Myślę o Was często, dziś rano nawet chciałam wysłać smsa że piękny dzien i słonce ale się w paluchy ugryzłam bo nie mam pojecia o której w Nadmorzu w weekend wstajecie:) Podrapiesz ode mnie Białaska za uchem?? Bardzo proszę Melisa nie gadaj tu o babach obcych tylko chwal się postępami kobieto!! Jak widac moje wpisy weekendowe chyba wejdą mi w krew. Cóz, efektów spektakularnych nie ma i pewnie ze względów finansowych jeszcze długo nie bedzie więc czym tu się chwalić? Więc naprawdę po to aby w ogóle mieć co tu pisać pochwalę się: 1. Mam wrzosy w doniczce na tarasie i na małym kawałeczku pod płotem 2. Na tym samym pod płotem mam wsadzone jeszcze trochę cebul na wiosnę (czyżby w Białym Domu miało w końcu coś zakwitnąć??) 3. Po wieeeeelu podejściach skończyłam rewolucję w pokoju Marcina (rewolucję = posprztałam tam porządnie;) ). W końcu zawisła Luna (lampka ze starego mieszkania) nad łóżkiem i zegar z Carsami który dostał od szwagra na urodziny:) Część zabawek trafiła do garderoby i jest ok. Brakuje mu jeszcze trochę miejsca na półkach na gry i puzzle. Razważam dokupienie dwóch niskich regałów. Na razie czysto teoretycznie bo wiadomo: Minister kurek zakręcił a z pustego to prosta baba nie naleje:cool: 4. Spiżarnia dostała tablicę korkową na przypominajki i wieszak na kije:) 5. Parapet kuchenny dostał nowe ziółka. 6. Kuchnia i łazienka dostały zegary:) W tym łazienka stary z mieszkania a kuchnia nowy, sliczny kupiony za całe (chyba) 20 złotych w Biedronce:) Podoba mi się i co najwazniejsze - działa:D No i tyle. Mówiłam że prawie nic. Ale wiecie co?? Cieszy mnie ostatnio jak się dzieje w domu cokolwiek. Dosłownie. Cieszą mnie poduszki kupione w Pepco za 10 zł czy bukiet goździków na kuchennym stole. Ale chyba o to chodzi prawda? Miłej soboty i w ogóle weekendu Wam zyczę. U mnie słońce cudne od rana, zaraz obudzę dzieciaki i jedziemy na wieś, odwiedzić mojego Dziadka. Staram się ostatnio częściej do niego wpadać, taki jest samotny. Aaa jedna smutna refleksja. Z suszeniem prania musiałam się przenieść do pralni buuu. Ostatnie deszczowe dni nie służyły jednak suszeniu na tarasie:( Pranie zamiast kilka godzin schnie mi dwa dni mimo ciągłego wietrzenia. I pralnia która wydawała mi się bardzo duża jednak nie wytrzymała obłożenia dodatkową szafką (a własnie chwaliłam się starą - nową szafką??), walizkami i innymi rupieciami które się w niej pojawiły... Dobra teraz to naprawdę spadam. Musze jeszcze pozbierać orzechy które sypią sie ostatnio baaaardzo:) ps. będa jeszcze fotki tych rónych małych osiągnięć ale to już nie teraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.09.2014 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Kupiłam regały na książki, dla siebie i Wiktorii. Tylko to i aż to - cieszę się z nich jak dziecko bo tyły nieprzyzwoicie tanie a super spełniają swoją funkcję. 1. Mam wrzosy w doniczce na tarasie i na małym kawałeczku pod płotem 2. Na tym samym pod płotem mam wsadzone jeszcze trochę cebul na wiosnę (czyżby w Białym Domu miało w końcu coś zakwitnąć??) cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.09.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 3. Po wieeeeelu podejściach skończyłam rewolucję w pokoju Marcina (rewolucję = posprztałam tam porządnie;) ). W końcu zawisła Luna (lampka ze starego mieszkania) nad łóżkiem i zegar z Carsami który dostał od szwagra na urodziny:) Część zabawek trafiła do garderoby i jest ok. Brakuje mu jeszcze trochę miejsca na półkach na gry i puzzle. Razważam dokupienie dwóch niskich regałów. Na razie czysto teoretycznie bo wiadomo: Minister kurek zakręcił a z pustego to prosta baba nie naleje:cool: cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.09.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 4. Spiżarnia dostała tablicę korkową na przypominajki i wieszak na kije:) 5. Parapet kuchenny dostał nowe ziółka. cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.09.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 6. Kuchnia i łazienka dostały zegary:) W tym łazienka stary z mieszkania a kuchnia nowy, sliczny kupiony za całe (chyba) 20 złotych w Biedronce:) Podoba mi się i co najwazniejsze - działa:D (a własnie chwaliłam się starą - nową szafką??) i koniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.09.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jeeej Wooowwww brakowalo mi takich zdjec udomowienia/zamieszkania... wydaje mi sie, ze sa lepsze od tych surowych jeszcze nie zamieszkalych co nie? W weekend nie mialam powiadomienia o wpisie, bo bym na pewno tutaj zerknela Lukarna, to ja Tobie nie podalam linka do galerii na priv? zaraz sie poprawie..ale uprzedzam ze nastapi kilka zmian i poprawek(kuchnia nadal nie skonczona, czekam na poprawki;) ) czesc zdjec jest podpisana, wiec bedziesz wiedziala o co chodzi... ps. nie patrz na kran i zlew blat ujdzie..ale tamte dwie rzeczy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 30.09.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Asia:hug::hug: ślicznie:yes::yes: najlepsza nowa szafka na buty;) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.09.2014 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Melisa, jest bardzo fajnie, gratuluję!! Wyszedł Ci naprawdę kawał kuchni:) Jak skończycie będzie jeszcze lepiej:) Ania odsyłam :hug: Dobrze że chociaz dajesz oznaki zycia:) kiedy w końcu zwolnisz ja się pytam? No kiedy? A szafka - to nie na buty tylko poscielówka w pralni:lol2: Stylowy mebel nie??:D 10 lat temu od teścia dostaliśmy mocno już przechodzone:D i te dwa kawałki ostały się z całego wielkiego segmentu - nie myślałam że mi się teść jeszcze czyms przysłuży. A co tam mój wątek mogę sobie wnętrza szaf pokazywać nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 05.10.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Witaj Lukarna, widzę, że grządeczka jest . Czyli jest to zaraźliwe, łatwe w realizacji a poza tym chęć zaczynania prac w ogrodzie jest bardzo silna:rotfl:. U mnie też krokusy na wiosnę posadzone:D. Super domek "zamieszkujesz", mnie nawet cieszy dłuższy niż 30 minut stan porządku. Aktualnie bezskutecznie walczę z sypialnią. Poza tym cieszy nowa doniczka za 4zł czy podkładka, którą kiedyś zachomikowałam a teraz używam. Czy docelowo planowałaś suszyć pranie w pralni czy raczej "się zobaczy"? Pozdrawiam niedzielnie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2014 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Witaj Janiseya:) Zobaczymy co mi z tych cebul wyrośnie - czy cokolwiek:) Suszarnia miała być na tyle duża żeby zmieściły się w niej dwie suszarki - od razu był taki plan. Jednak całe lato suszyłam na tarasie - schnie bez porównania lepiej a i pranie jest takie inne, pachnące... Teraz powoli będę przenosiła się z suszeniem z powrotem na górę (plus tego jest taki, że z pralni mam bliżej do garderób i pranie nie ma przystanku w salonie;) ) W domu staram się cały czas coś dodawać i ulepszać. Jest mi z tym bardzo dobrze:) Wczoraj kupiłam w końcu "podajnik" do papieru toaletowego do górnej łazienki. Zobaczymy jak się sprawdzi. Powoli klaruje się wizja rozweselenia pokoju Średniej. Ściągam do domu potrzebne materiały i rekwizyty i zobaczymy jak to wyjdzie. Drewno do kominka w końcu do mnie dotarło, Minister zakupił siekierę i przypomniało mi sie od razu powiedzenie "gdzie drwa rąbią..." - lecą wióry aż miło patrzeć Drewutnia się zapełnia:) Będą fotki jak zrobię ps. Janiseya łączę się z Tobą w tej radości z chociaz krótkotrwałego porządku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 wow Luka, jesteś bohaterką we własnym domu. Każda rzecz "do przodu" cieszy. Cudnie się ogląda Twoje zdjęcia.Meliska uśmiecham się do Ciebie, mogę też kuchnię zobaczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2014 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Nita do bohaterki to mi jeszcze troszkę brakuje, ogłoszę się bohaterką jak uprzątnę wiadomy pokój:lol2: Ale mi się dzisiaj nie chce. Wstałam rano pełna zapału i nagle jakby ktoś ze mnie powietrze spuścił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.10.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Luka, gdzieś musi być graciarnia. Dobrze, że w jednym miejscu, bo inaczej rozpełza się po domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.10.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Meliska uśmiecham się do Ciebie, mogę też kuchnię zobaczyć?? jeej dawno mnie tutaj nie bylo..przepraszam za zwolke.. juz leci na priv.. niestety jeszcze nie jest skonczona od ostatniego ich dnia montazu zero wiesci kiedy beda.. maja dokonczyc i zrobic poprawki o jakich wspomnialam podpisujac niektore fotki. nie wiem..moze w koncu sie przypomniec?? jakich wspanialomyslnych mam sasiadow.. tesciu sadzil mi drzewka..kupilismy 300szt swierka w doniczkach.. i sasiadka przyszla bo chce doniczki, moja tesciowa(druga wspanialomyslna) jej wydala, bez zapytania sie mnie wczesniej;) odzyskalam jakies 70szt:sick: Lukarna, typowa graciarnia musi byc w domu... tam wystarczy powiesic na drzwiach tabliczke z informacja-wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2014 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Jestem, zyje i marznę. Chyba czas odkręcić gaz - taki to oto wiersz wymyśliłam przed chwilą... Chociaż powiem szczerze że kominek lekko ociepla atmosferę Niby na termometrze mocno nie widać ale temperatura zmienia sie odczuwalnie, po jakims czasie od rozpalenia robi sie przyjemnie i jak pięknie pachnie... A tymczasem - miłej soboty:) ps. Melisa, skończyli już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts