Mmelisa 25.10.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Doberek niestety jeszcze nie. Czekaja na bok wykonczeniowy do poprawki a niestety na lakier to 5-6tyg czekania... prawdopodobnie maja go dostac przyszlym tygodniu i wtedy wkrocza. Piszesz, ze zimno..noom... w ubieglym tygodniu poranki po 2 stopnie mialam i skrobanie szyb;) a jak zaczelo padac, tak nie przestaje ale co tam, wazne ze weekend (w koncu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 26.10.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Jestem, zyje i marznę. Chyba czas odkręcić gaz - taki to oto wiersz wymyśliłam przed chwilą... Chociaż powiem szczerze że kominek lekko ociepla atmosferę Niby na termometrze mocno nie widać ale temperatura zmienia sie odczuwalnie, po jakims czasie od rozpalenia robi sie przyjemnie i jak pięknie pachnie... No właśnie gaz..Jakby nie kominek już piec gazowy by hulał. A jak na razie kominek daje radę to moment uruchomienia się odwleka:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.10.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Witam serdecznie gospodynię i resztę miłych pań.Jesień idzie, wieczory dłuższe to i może uda mi się zaglądać na ploteczki do Was?Przyjmiecie starą znajomą? He? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.11.2014 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wszelki duch!!Pina:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.11.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Wszelki duch!! Pina:hug: no hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 09.11.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Witaj Lukarna,zaglądałam kiedyś do Ciebie, szukałam nowych zdjęć, relacji z przeprowadzki i nic.... aż dziś przeglądnęłam forum i tam znalazłam te piękne, proste i oryginalne wnętrza !! Bardzo podoba mi się Twoja kuchnia i łazienka drewniana, proste i oryginalne, nie myślałam że biały może być takim ciekawym kolorem... Ale mam jedno pytanie, dlaczego Ty tych pięknych wnętrz nie prezentujesz w dzienniku? brak tam kontynuacji, a w komentarzach uszły mojej uwadze, ponieważ nie mam niestety czasu na stałe przeglądanie FM....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.11.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 No to jestem,...... ale zaraz lece dalej:) Buziaki dla wszystkich:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.12.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 i ja się pojawiam:welcome: Asiunia uściski przesyłam i buziaki i dobrego dnia Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.12.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Buziole laski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.12.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 i ja dołączam się do Nitki:D:D:D ostatni tydziń pracy moje Drogie i w następny poniedziałek robię sobie rano kawkę i melduję się na ploteczki w naszej kawiarni:D ściskam mocno, do poniedziałku:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.12.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 http://101zyczen.pl/images/news/zyczenia-bozonarodzeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Aśka zostawiłam dla Nas wszystkich życzenia w 'kawiarni' ale i tak wpadam z choinką piernikiem i winkiem życzyć Ci Kochana wszystkiego co najpiękniejsze najlepsze i najświąteczniejsze - dużo radości zdrowia i wiary:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.01.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Cześć Asia Czuję niedosyt Ciebie i fotek Zaglądaj częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.02.2015 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Halo halo czy na tym forum jeszcze ktoś mieszka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.02.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Halo halo czy na tym forum jeszcze ktoś mieszka?? ja nie mieszkam ale czasami zaglądam. Dzis jest własnie to czasami całuję zatem i ściskam tez. I proszę o dietę cud na maila bo mi amglad tylko naobiecywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.02.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ooo, Luka we własnej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.02.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No ja Cię!!!! Skąd ja Was znam dziewczyny.... nie moge skojarzyć I jak tu teraz iść spac?? No jak?? ps. Pina Tobie ślę dietę a Dorka Tobie co mam posłac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.02.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 elaborat wysłałam czekam na zwrotkę. wstaw jakies zdjęcie domku. Co się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.02.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jejuuuuuuuuu.... Pina..... strasznie przepraszam........:(:( wstyd mi okrutnie najnormalniej w świecie zapomniałam.... wybaczysz??? Dziewczyny - całusy Wam wysyłam i uściski:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 02.03.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 No ja Cię!!!! Skąd ja Was znam dziewczyny.... nie moge skojarzyć I jak tu teraz iść spac?? No jak?? ps. Pina Tobie ślę dietę a Dorka Tobie co mam posłac? To, czego nie zjesz, daję słowo, że się nie zmarnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts