Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agalind nie jesteś dziwna!!! mi szyba też nie leży tak do końca, ale to jest najlepsze rozwiązanie które do tej pory znalazłam

Pinacolada na tym zdjęciu ta szyba mi sie nie podoba, chciałabym by była na równi z deskami, ale tego nie da sie zrobić :( chyba że tak gdzie ta szyba miałaby być wylewkę zrobiłabym o grubość szyby niżej

hmmm, nie wiem jak to napisac zeby było jasne.... pocieszam się tymi hormonami, że moze jednak zrozumiesz... Jak dziury nie wyłożysz deską to będzie widoczny rant/kraj deski przyciętej, który pewnie bedzie w innym kolorze niż kolor z wierzchu. No chyba ze szyba przycięta na styk zniwelowałaby tę różnicę kolorystyczną.... Albo obrobić tę dziurę taka listwą jak wklejałam w swoim dzienniku

hmmm, nie wiem jak to napisac zeby było jasne.... pocieszam się tymi hormonami, że moze jednak zrozumiesz... Jak dziury nie wyłożysz deską to będzie widoczny rant/kraj deski przyciętej, który pewnie bedzie w innym kolorze niż kolor z wierzchu. No chyba ze szyba przycięta na styk zniwelowałaby tę różnicę kolorystyczną.... Albo obrobić tę dziurę taka listwą jak wklejałam w swoim dzienniku

Ja myślałam żeby tą szybę zrobić na równo z deską i wtedy deski od boku nie było by widać, bo dałabym szkło np czarne ;)

ale mogłabym wtedy dać zamiast szkła lacobel ;) chyba zaczynam za bardzo kombinować

jednym szyba, innym lacobel, jeszcze innym płytki ....

najważniejsze żeby każdy znalazł rozwiązanie, które mu najbardziej odpowiada.

Ja zostaję przy szybie...... No chyba, ze zaszaleję z białym lacobelem, który najprawdopodbniej pojawi się przy kominku :)

e tam kawałek drewna, mi chodzi o upuszczenie tego tam metalowego - boosh zaćmienie, nie wiem jak ten wycior czy innego dziubacza nazwać - bo ja mam talent szczególny i mi z rąk wszystko leci ( w ten sposób mamy wyszczerbane np płytki w kuchni bo kilka razy upuściłam maszynkę do mielenia mięsa czy tłuczek do mięsa z rozmachem kotlety ubijając)

Kurcze tyle się do Was napisałam i mi sie internet skonczył:/

Ogólnie chodziło o to, że cieszę się że tyle nowych pomysłów się u mnie pojawiło.

I że ja nadal nie wiem co dam przed kominek.

I że planowałam początkowo dać pas płytek od tarasu do korytarza ale juz mi na forum uswiadomiono że to będzie nie dobrze wyglądac:/

I że Pinacolady córka mnie baaaardzo rozbawiła:D:D:D