agalind 09.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 lacobel w kolorze ramy...? http://img502.imageshack.us/img502/7965/podstawa20kominkowagraf.jpg Uploaded with ImageShack.us O i to jest super!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Z tego co pamiętam to szyba pod kozą leży centralnie i dobrze to wygląda. Na tym zdjeciu wyżej szyba wygląda jakby przypadkowo położona. takie samo wrażenie odniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 W tym zestawieniu z ramą wygląda naprawdę świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Problemme, pewnie jest tylko wpuszczenie tego lacobelu w podłogę podobnie jak w przypadku szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Agalind nie jesteś dziwna!!! mi szyba też nie leży tak do końca, ale to jest najlepsze rozwiązanie które do tej pory znalazłam Pinacolada na tym zdjęciu ta szyba mi sie nie podoba, chciałabym by była na równi z deskami, ale tego nie da sie zrobić chyba że tak gdzie ta szyba miałaby być wylewkę zrobiłabym o grubość szyby niżej hmmm, nie wiem jak to napisac zeby było jasne.... pocieszam się tymi hormonami, że moze jednak zrozumiesz... Jak dziury nie wyłożysz deską to będzie widoczny rant/kraj deski przyciętej, który pewnie bedzie w innym kolorze niż kolor z wierzchu. No chyba ze szyba przycięta na styk zniwelowałaby tę różnicę kolorystyczną.... Albo obrobić tę dziurę taka listwą jak wklejałam w swoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja robie tło dla kozy na ścianie z łupka i ten łupek przeciągam jak dywanik pod kozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 hmmm, nie wiem jak to napisac zeby było jasne.... pocieszam się tymi hormonami, że moze jednak zrozumiesz... Jak dziury nie wyłożysz deską to będzie widoczny rant/kraj deski przyciętej, który pewnie bedzie w innym kolorze niż kolor z wierzchu. No chyba ze szyba przycięta na styk zniwelowałaby tę różnicę kolorystyczną.... Albo obrobić tę dziurę taka listwą jak wklejałam w swoim dzienniku Ja myślałam żeby tą szybę zrobić na równo z deską i wtedy deski od boku nie było by widać, bo dałabym szkło np czarne ale mogłabym wtedy dać zamiast szkła lacobel chyba zaczynam za bardzo kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 jednym szyba, innym lacobel, jeszcze innym płytki .... najważniejsze żeby każdy znalazł rozwiązanie, które mu najbardziej odpowiada. Ja zostaję przy szybie...... No chyba, ze zaszaleję z białym lacobelem, który najprawdopodbniej pojawi się przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja myślałam żeby tą szybę zrobić na równo z deską i wtedy deski od boku nie było by widać, bo dałabym szkło np czarne ale mogłabym wtedy dać zamiast szkła lacobel chyba zaczynam za bardzo kombinować to rozwiązuje problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 a lacobel jest trwały? Jestem ciekawa jak znosi uderzenia, przy moim talencie to chyba skałę powinnam mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 to rozwiązuje problem muszę to obgadać z naszą architektką, może ona mi coś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 a lacobel jest trwały? Jestem ciekawa jak znosi uderzenia, przy moim talencie to chyba skałę powinnam mieć i czy on zniesie jak rozżarzony kawałek drewna na niego spadnie? bo że w kuchni się sprawdza to jedno, ale przy kominku są jednak wyższe temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja robie tło dla kozy na ścianie z łupka i ten łupek przeciągam jak dywanik pod kozę Zapowiada sie perfekcyjnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.10.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Patrzcie, co znalazłam? Zrobiłabym takie u siebie tylko za bardzo wyszłabym na srodek salonu http://img543.imageshack.us/img543/3803/z8663782x.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 e tam kawałek drewna, mi chodzi o upuszczenie tego tam metalowego - boosh zaćmienie, nie wiem jak ten wycior czy innego dziubacza nazwać - bo ja mam talent szczególny i mi z rąk wszystko leci ( w ten sposób mamy wyszczerbane np płytki w kuchni bo kilka razy upuściłam maszynkę do mielenia mięsa czy tłuczek do mięsa z rozmachem kotlety ubijając) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Zapowiada sie perfekcyjnie:) Ja mam nadzieję, że wyjdzie przynajmniej zadowalająco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 albo blacha..... jesli byłaby nawiązaniem do wystroju wnetrza.... http://img214.imageshack.us/img214/6316/z8663778x.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ten klęczący kominek bardzo ciekawy, ale mnie bliższa byłaby chyba szyba lub ta blacha, ale pomysły super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 i usiąść plecy wygrzać można by było na ławeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kurcze tyle się do Was napisałam i mi sie internet skonczył:/ Ogólnie chodziło o to, że cieszę się że tyle nowych pomysłów się u mnie pojawiło.I że ja nadal nie wiem co dam przed kominek.I że planowałam początkowo dać pas płytek od tarasu do korytarza ale juz mi na forum uswiadomiono że to będzie nie dobrze wyglądac:/ I że Pinacolady córka mnie baaaardzo rozbawiła:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts