Lukarna 09.10.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dziękuję.A The Corrs wywołuje usmiech chyba na każdej twarzy:)Śliczne dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.10.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wysłuchałam co miałam wysłuchać i z pewnym niedosytem ale idę spać... chociaż zupełnie mi się nie chce...Ale budzik będzie bezlitosny za 4 godziny, brrrr;) Dobrej nocy tym którzy jeszcze nie śpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Esiak mnie zdradził i przeniósł swoje koncert do Ciebie;) ale ja tu też słucham;) Wyspałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Bardzo mnie wczoraj wkręciła ta muzyka. Słuchałam i słuchałam i żałowałam że słuchawek nie mam bo mogłam tylko cichutko... Ale muszę coś z tym zrobić A nie wyspałam się oczywiście. Dzisiaj w pracy jestem do niczego, dobrze, że mamy luźny dzień po zeszłotygodniowej harówce:/ Najpierw siedziałam dlugo przed kompem a jak już się położyłam (muza mnie trochę nakręciła i nie mogłam zasnąć co mi się rzadko zdarza) to Marcin nie dal mi spać... Cały dzien go brzuszek bolał, a wnocy było chyba apogeum jakieś, budził się co 15 min:/ A że jest na odwyku smoczkowym to nie mialam jak go uspokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Przy takiej pogodzie, to cieszę się, że siedzę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Biedny Maluch, co mu było? Ja pobiegłam zrobić makijaż, bo właśnie za 10 min. wychodzę na tę piękną pogodę... przydałoby sie rozpalić w kominku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Aga a jak Twoje gardło?? Bo rozumiem że z tego powodu w domu jesteś?? Ardea cały dzień wczoraj miał biegunkę. Nie wiem dlaczego bo oprócz tego zachowywał się normalnie. Mam nadzieję że to takie jednodniowe zawirowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Niby lepiej, dziękuję, ale kaszel dobija. Poza tym antybiotyk dostałam i do końca tygodnia pod kocykiem mam leżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ciepło bijace od kominka... Rozmarzyłam się. Dobrze, że chociaż grzejniki zrobiły się ciepłe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 To trzymajcie się ciepło:) Zdrówka dla Agi i Marcinka - lecę do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ardea jak nie zasnę to będzie OK:) A Marcin twardy gość, da radę, mam nadzieję Aga nie zazdroszczę choroby ale ten kocyk... i herbatka... i książka... i muzyczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Aga nie zazdroszczę choroby ale ten kocyk... i herbatka... i książka... i muzyczka... Jakoś można sobie to chorowanie uprzyjemnić, chociaz wolałabym byc zdrowa i pojsc do pracy. Wiadomo, potem zaległości trzeba nadrobić. Chociaż moja praca ma taki charakter, że choćbym chciała to nie przyspieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Zdrówka wam wszystkim życzę!!!! jak widzę tą pogodę za oknem to sama czuję sie lekko chora Ale piękna jesień ma jeszcze wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Karola kiedy?????????????????????? Bo ja na gwałt piękną jesień potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Podobno pod koniec tygodnia Nie ma być już 20 st, ale też nie 10 st. jak dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 To ja poproszę trochę słoneczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ja mam bliżej do Karoli więc jak u niej będzie piękna jesień to u mnie też Ale chętnie Ci Aga zapakuje i trochę przyślę w paczce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ja mam bliżej do Karoli więc jak u niej będzie piękna jesień to u mnie też Ale chętnie Ci Aga zapakuje i trochę przyślę w paczce:) Koniecznie, czekam zniecierpliwiona;) Polskie morze jest piękne, ale jak słońce świeci, a nie wieje i pada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A daleko do morza masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 15min. spacerem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts