karolakr25 10.10.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Koniecznie, czekam zniecierpliwiona;) Polskie morze jest piękne, ale jak słońce świeci, a nie wieje i pada:( Ja nad morzem słoneczka nie uraczę, zawsze jak sie nad nie wybieram jest zimno i pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Taki urok Bałtyku. Najbardziej lubię go wiosną i jesienią gdy słońce świeci. Latem wcale tam nie chodzę, bo dzikie tłumy panują niezależnie od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Pewnie w tych dzikich tłumach niejednokrotnie jestem ja:) bo jeździmy co rok. Ale jak dzieci podrosną to zaczniemy nawiedzac góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Zazdroszczę ludziom mieszkającym w centrum, bo mają bliżej i nad morze i w góry. Dla mnie wyjazd w góry, to cały dzień jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Czasami sie dziwię, ze tyle osób przyjeżdża latem nad morze. Lato przeważnie nie rozpieszcza, za to wiosną lub jesienią niejednokrotnie jest lepsza pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No tak ale jak dzieciaki chodzą do szkoły to wakacje to jedyna opcja... Zresztą my nie narzekamy na pogodę urlopową tfutfu My nad morze mamy około 300, w góry dalej... Jak Marcin będzie miał tak z 6 lat to zaczniemy ich w góry zabierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No tak, z dziećmi szkolnymi to już inaczej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Aga dzisiaj to mi się marzy wyjazd do ciepłych krajów...Musiałam porzucić moje ukochane sandały na korzysć pełnych butów i to dla mnie straszne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ja już dawno pożegnałam moje sandały, a mimo to choróbsko zaatakowało. Co roku jeździliśmy gdzieś w ciepłe kraje a w tym roku musieliśmy sobie odpuscić, bo zachciało się nam domu:lol2: Jakoś specjalnie nie narzekam, bo w prespektywie mamy dom, ale kości przed zimą nie wygrzane;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 My nad morze mamy około 300, w góry dalej... Jak Marcin będzie miał tak z 6 lat to zaczniemy ich w góry zabierać Ja nad morze mam ponad 300, a synka pierwszy raz zabraliśmy w góry jak miał niecałe 4 miesiące ale z takim maluchem łatwiej się poruszać po wzniesieniach niż z 4 latkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Karola mojego Marcina teraz to jedynie na krótkiej smyczy jak w góry:) A nad morzem luuuz, młody babrał się w wodzie a mamusia odpoczywała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Jakoś specjalnie nie narzekam, bo w prespektywie mamy dom, ale kości przed zimą nie wygrzane;( Za rok będziesz wygrzewać przed kominkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Karola mojego Marcina teraz to jedynie na krótkiej smyczy jak w góry:) A nad morzem luuuz, młody babrał się w wodzie a mamusia odpoczywała:) Nasz już chodzi na krótkiej smyczy nie wiem skąd dzieci mają tyle energii nasz 14 miesięczniak uwielbiał babrać sie w piasku jak byliśmy na Krecie, równie chętnie ciągnął do wody (bo chodzi na basen od 3 miesiąca życia), i nie przeszkadzał mu woda lejąca sie do buzi, nosa czy oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Weronika nauczyła się chodzić nad morzem.Tzn jak pojechaliśmy to jeszcze sama nie umiała i tworzyliśmy niezłe widowisko spacerując po deptaku w Świnoujściu z małą słodką dziewczynką na smyczy:):) Po kilku dniach wybraliśmy się do Kołobrzegu - cały dzień padało. Kupiliśmy jej najmniejsze kalosze jakie dostaliśmy (nosiła 19, a kalosze miała 21/22:)), kurtkę na 110 a miała 86cm wzrostu i czapkę z daszkiem i poszliśmy połazić na plażę. I tam własnie nauczyła się chodzić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Musiała wyglądać komicznie i jednocześnie słodko w tych za dużych rzeczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Za rok będziesz wygrzewać przed kominkiem:) Wiem, wiem, ale chyba nie ja jedna o tym marzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Musiała wyglądać komicznie i jednocześnie słodko w tych za dużych rzeczach Kurtkę ma do dziś - rośnie razem z nią Aga przecież to klub marzących jest:) Latem o tarasie...ogródku... Zimą o kominku... o odśnieżaniu podjazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 To ja was dziewczyny lekko przybiję, bo siedzę właśnie przed kominkiem i popijam kakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Spoko Ty jesteś pod specjalnym nadzorem Tobie nie zazdroszczę a wręcz się cieszę że jestem w dobrym nastroju;)I buziak dla Lenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 OOOO dzięki Lenka przybija piątkę kopie jak natchniona, jakby mogła robić mi siniaki miałabym cały brzuch fioletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts