Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W tym temacie sie nie wypowiadam, bo ja wychowywałam się jako jedynaczka, ale przyrodnie rodzeństwo mam i coś w tym jest ;)

Nasz pierworodny jest z reguły spokojnym, niesprawiającym zbyt wielu problemów dzieckiem :) szybko zaczął przesypiać całe noce, zresztą śpi gdzie chce i w każdych warunkach :) wszyscy mówią, że jest idealnym pierwszym dzieckiem (takim, po którym rodzice sie nie zrażają, i chcą mieć koleje :lol2: ), więc Młoda pewnie będzie jego przeciwieństwem, bo w końcu równowaga w naturze powinna byc zachowana ;)

moja juz dawno śpi tylko raz około 1 tak godzinkę w porywach do dwóch, za to nocki super bo zaczęła przesypiać mając 6 miesiecy, jak w trakcie porodu mowilam ze juz nigdy wiecej, tak teraz juz jest ochota na drugie ;)

karola to tak jak u nas: zasypia ok 19:30 , wstaje ok 7

ja nad morze mam niestety daleko:(

od 1,5 roku mieszkam w Beskidzie Niskim i jesień jest cudowna:)

Edytowane przez aksamitka

u nas tez zasada ze starsza latwiejsza w obsludze byla, mlody niby lepiej nocami sypia ale za to charakterny mocno chociaz moze to mocno to pojecie wzgledne bo wg pan z przedszkola to ulozony dzieciak i bardzo grzeczny na dodatek :)

.

U mnie pogoda ok, tylko troche zimno. Hydraulik zaraz ma konczyc ale faceci od tynkow pewnie dopiero ostatnie dni pazdziernika