Lukarna 10.10.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Coś czuję że z niej wyrośnie niezły gagatek:) W myśl zasady że młodsze dziecko zawsze daje bardziej popalić U mnie się sprawdziło wśród moich dzieci, w moje rodzinie i w rodzinie męża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 W tym temacie sie nie wypowiadam, bo ja wychowywałam się jako jedynaczka, ale przyrodnie rodzeństwo mam i coś w tym jest Nasz pierworodny jest z reguły spokojnym, niesprawiającym zbyt wielu problemów dzieckiem szybko zaczął przesypiać całe noce, zresztą śpi gdzie chce i w każdych warunkach wszyscy mówią, że jest idealnym pierwszym dzieckiem (takim, po którym rodzice sie nie zrażają, i chcą mieć koleje ), więc Młoda pewnie będzie jego przeciwieństwem, bo w końcu równowaga w naturze powinna byc zachowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Jak ostatnio sąsiadka zobaczyła co Marcin wyprawia ze starszymi dzieciakami na placu zabaw to powiedziała do mnie: No, w końcu masz co robić w domu bo za tym małym pewnie ciężko nadążyć A Synek śpi jeszcze w dzień, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ma jeszcze 2 drzemki ok. godzinne do nawet półtorej godziny, i pada wieczorem ok. 20, a wstaje o 6,30 To jest wielki śpioch My z kolei z mężem nie potrzebujemy zbyt wiele snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.10.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) moja juz dawno śpi tylko raz około 1 tak godzinkę w porywach do dwóch, za to nocki super bo zaczęła przesypiać mając 6 miesiecy, jak w trakcie porodu mowilam ze juz nigdy wiecej, tak teraz juz jest ochota na drugie karola to tak jak u nas: zasypia ok 19:30 , wstaje ok 7 ja nad morze mam niestety daleko:( od 1,5 roku mieszkam w Beskidzie Niskim i jesień jest cudowna:) Edytowane 10 Października 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Aksamitka super... jesień jest przepiękna w górach... i wiosna:) Karola ja jednak potrzebuję trochę więcej niż dzisiaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nasz przesypia od 4 miesiąca, a wcześniej miał 2 pobudki na karmienie, a od 3 mies. 1 pobudkę, więc ja nie wiem co to nieprzespane noce, bo to mąż wstawał do synka w nocy bo Młody z butelki pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Karola ja jednak potrzebuję trochę więcej niż dzisiaj;) Ja bardzo długo mogę spać po 4, w porywach do 5 godz na dobę, ale przyjdzie dzień, że prześpię i 14 godzin z rzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ja dzisiaj miałam raczej około 2 godzin pozbieranych po 15 min:) Ale spoko, damy radę, może wieczorem na forum tyle nie posiedzę Moje dzieciaki to małe ssaki, oni do roku byli przyzwyczajeni do popijania nocnego i teraz mam co chciałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.10.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nja nie wiem co to nieprzespane noce, bo to mąż wstawał do synka w nocy bo Młody z butelki pił jakbym o sobie czytala chyba ma to po mamusi bo ja musze mic minimum 9-10h snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 10.10.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nasz syn to ewenement, nie jest podobny do żadnego z nas blondyn - my bruneci (ja obecnie farbowana blondynka), śpioch - my nie, on lubi szpinak i brukselkę - my nie znosimy, on niebieskie oczy - ja piwne, mąż zielone Syn jest za kopią mojego taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 To Dziadek pewnie dumny jak paw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Coś jest w tej teorii;) a Ty Lukarna to pewnie masz młodsze rodzeństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.10.2011 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mam młodszą siostrę Ale to opinia mojej mamy, ze ja byłam grzeczna i spokojna a moja siostra to szatan w dziecięcej skórze:) W sumie to sama pamiętam występki mojej siostry:) ps. wczoraj padłam ale za to dzisiaj jestem taaaaka wyspana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ja pomimo kiepskiej nocy czuje sie wyspana , za to moje dziecko jeszcze spi, co nigdy jej sie nie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 11.10.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Lukarna. Gratuluję stanu ZERO!!Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.10.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dzięki Fulek:) Teraz już tylko do góry... Jak przestanie w końcu padac i moi murarze się zjawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zjawią się, zjawią. Musisz im się przypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witajcie koleżanki, konferencja odwołana a dzień wolny wzięty, więc jestem z Wami:) Za to nasz elektryk ma tydzień wolnego, podobno choroba go zmogła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.10.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 u nas tez zasada ze starsza latwiejsza w obsludze byla, mlody niby lepiej nocami sypia ale za to charakterny mocno chociaz moze to mocno to pojecie wzgledne bo wg pan z przedszkola to ulozony dzieciak i bardzo grzeczny na dodatek . U mnie pogoda ok, tylko troche zimno. Hydraulik zaraz ma konczyc ale faceci od tynkow pewnie dopiero ostatnie dni pazdziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts