fulek 11.10.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Pumpaluna...pookrywaj wszystko przed facetami od tynków (rury, peszele), bo będziesz miała wszystko uciapane tynkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mój mąż wczoraj szukał jednego gniazdka, bo przypadkiem je zamurowali:) Dobrze, że mieliśmy zdjecia, bo na "ślepo" narobiłby trochę bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 11.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 U mnie tynkować będzie mąż (bo jest tynkarzem), więc mam nadzieję, że będzie OK ale to pewnie dopiero na wiosnę... Na razie cieszę się z okien - wczoraj nam zamontowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 11.10.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Eh tynki u nas dopiero na wiosnę i to późną, jeszcze instalacje trzeba zrobić. Jutro łaskawie do nas wraca ekipa więc może przed zimą zdążymy dach skończyć i zjazd do garażu i izolację piwnicy Wiecie, że nigdzie w Krakowie i okolicach nie mogę dostać klinkieru w cieniowanym graficie na kominy, jakaś masakra, czerwonego zatrzęsienie, trzeba było czerwony dach zrobić nie byłoby problemów... a szary nie dość, że droższy (a co!) to jeszcze nie ma takiej ilości jak trzeba albo wcale nie ma... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 11.10.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 My też mamy szary dach, a klinkier CRH kolor tytan. Co prawda nie cieniowany, ale ładnie się prezentuje i dostaliśmy go od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Princessa mam ten sam problem niewiele jest grafitowego klinkieru, a w ogóle to szukam czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.10.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ja szczególnie za cieniowaniami wszelkiej maści nie przepadam i nawet nie szukałam takiego w graficie, wzięliśmy wienerbergera stratus ale w rzeczywistości ma zupełnie inny ocień. Princesso jeśli chcesz to mogę Ci real foto podesłać na priva. No i faktycznie płaciliśmy prawie 1PLN drożej niż za ciapkowaną brązowo-czerwoną plus trzeba było tydzień czekać na dostawę bo od ręki nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Pumpaluna patrzyłam na tą cegłę, ale na tym zdjęciu na grafit to mi nie wygląda piszesz, że w rzeczywistości jest inny odcień, dużo ciemniejszy? szukam ciemnego grafitu, a nawet czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Na kominach mamy pełną cegłę Terca Matrix, może taka będzie pasowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Może nie ciemniejszy, ale inny. Zerknij do wiadomości. W czerń nie wpada ale do naszej blachy (grafitowa plannja) pasowała najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 No właśnie, bo te zdjęcia w necie wyglądają jak granatowo-niebiesko-szaro dlatego dopóki nie zobaczę na żywo nie kupię jutro mąż jedzie oglądać, znalazłam taką wygląda dość obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.10.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 te wygląda na czarną, a jaki macie kolor pokrycia w planie? U nas wykonawca wziął różne cegły ze składu i mi przywiózł, żebym sobie porównała i wyboru dokonała. Miałam kawałek blachodachówki więc po prostu przykładałam i tak dobierałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Chce czarny dach lub możliwie jak najciemniejszy grafitowy Chce materiały na SSO zamówić zimą, więc zaczynam sie rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 11.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 znalazłam taką wygląda dość obiecująco Widziałam ją "na żywo", jak wybieraliśmy dla siebie - jest czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 11.10.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Też zastanawialiśmy się nad czarnym dachem, ale w końcu zdecydowaliśmy się na grafit z ruukki i bardzo nam się podoba Chociaż to jest taki dość jasny grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Widziałam ją "na żywo", jak wybieraliśmy dla siebie - jest czarna Dziękuję za wiadomość!! cudowną wiadomość bo się w niej chyba zakochałam , mąż koniecznie musi zdobyć dla mnie jedną bym mogła sobie ja obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Też zastanawialiśmy się nad czarnym dachem, ale w końcu zdecydowaliśmy się na grafit z ruukki i bardzo nam się podoba Chociaż to jest taki dość jasny grafit. ja chcę ciemny, bo okna będę z zewnątrz RAL 7016 - z daleka wyglądają na prawie czarne, więc wszystko powinno się ładnie zgrać ale dachówki jeszcze nie wybrałam, bo ciągle rozważam blachodachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 11.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Aha, u nas okna złoty dąb. Widzieliśmy takie zestawienie z grafitem i nam się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 U nas pierwotnie kolorystyka miała być jak u was, ale tak nam sie spodobały okna antracytowe, że postanowiliśmy pójść w tym kierunku jaśniejszy dach od koloru okien jakoś mi się nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 W mojej okolicy RAL 7016 rządzi , widziałam te okna i przy czarnym dachu i przy prawie czarnym (grafitowo-antracytowym) i przy szarym też i mnie się zawsze podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts