Lukarna 14.10.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Trochę jest pocieszające to co piszecie. Może tego mojego syna po prostu przegłodzićTylko niech troche wydobrzeje to się za niego biorę. Pinacolada co za placuszki serowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 znowu pierdu-pierdu, a co się dzieje u Was na budowach...? u nas alarm zazbrojony godzinę temu - znaczy ze pan władek - szaleniec walczył do 20:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 może ja zbyt niecierpliwa jestem, z reguły jak się za nie biorę to czas już mnie nagli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 U nas było podobnie, przyszła teściowa z szarlotką i opowiadała synkowi jąką pyszną upiekła i oczywiście pokazała mu ją. i syn chciał, a my akurat siadaliśmy do obiadu. Oczywiście obiad bleee, on chce ciacho. I był krzyk i płacz, bo my twardo, że nie, bo obiad. I posadziliśmy go na podłodze i udawaliśmy że nas to nie rusza. Teściowa oburzona na nas, że jak tak możemy. I ona mu da kawałek żeby spróbował, a potem zje obiad. Mąż mówi nie, teściowa obrażona. Po jakiś 10 min. Adaś zjadł obiad, a o ciachu przypomniał sobie dopiero jak je postawiono na stole. I wcale mu ta szarlotka nie smakowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 znowu pierdu-pierdu, a co się dzieje u Was na budowach...? u nas hydraulika się wykańcza, po niedzieli mają robić tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 znowu pierdu-pierdu, a co się dzieje u Was na budowach...? u nas postawili we właściwym miejscu skrzynkę na prąd, a projekt sie tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 znowu pierdu-pierdu, a co się dzieje u Was na budowach...? Marcin pierdy odchodzą bo się NIC nie dzieje. Dosłownie NIC. Dzwoniłam ze szpitala do murarza i niestety w tym tygodniu nie wejdą Może w przyszłym. Tzn on mówi że na pewno w przyszłym. Zobaczymy... A tu listopad za pasem;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Placuszki serowe by Nigella 250g twarogu (ja kupuję grani w wiadereczku z Piątnicy)2 łyżki cukru50g mąki3 jajka 3 żółtka połączyć z cukrem. Dodać twaróg i mąkę. Do masy dodać pianę ubitą z 3 białek (nie musi byc ubita na sztywno). Ciasto wylewac orcjami na dobrze rozgrzaną patelnię teflonową i piec z obu stron. My zazwyczaj wcinamy z syropem klonowym. Mąż czasami polewa płynnym miodem. W sezonie robie "syrop" z truskawek. Można posypać cukrem pudrem albo zjeść same - są mięciutkie i pyszniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ja robię tw placuszki z serkiem homogenizowanym waniliowym i mąką kukurydzianą, nie daję wtedy cukru i wychodzą pycha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.10.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Marcin pierdy odchodzą bo się NIC nie dzieje. Dosłownie NIC. Dzwoniłam ze szpitala do murarza i niestety w tym tygodniu nie wejdą Może w przyszłym. Tzn on mówi że na pewno w przyszłym. Zobaczymy... A tu listopad za pasem;( nie martw się, ja w poniedziałek miałem mieć robione wylewki, potem w środę i nic z tego nie wyszło, ekipa nie przyjechała, właściciel niedostępny... wybrałem inną firmę i wylewki będę miał najwcześniej w najbliższą środę zrobione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Placuszki serowe by Nigella 250g twarogu (ja kupuję grani w wiadereczku z Piątnicy) 2 łyżki cukru 50g mąki 3 jajka 3 żółtka połączyć z cukrem. Dodać twaróg i mąkę. Do masy dodać pianę ubitą z 3 białek (nie musi byc ubita na sztywno). Ciasto wylewac orcjami na dobrze rozgrzaną patelnię teflonową i piec z obu stron. My zazwyczaj wcinamy z syropem klonowym. Mąż czasami polewa płynnym miodem. W sezonie robie "syrop" z truskawek. Można posypać cukrem pudrem albo zjeść same - są mięciutkie i pyszniutkie Zrobię to. Ale się zaśliniłam boszzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Esiak jak już wylewki pójdą to zabudowę będziesz mógł zamawiać, nie mogę się już tego doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Esiak jak już wylewki pójdą to zabudowę będziesz mógł zamawiać, nie mogę się już tego doczekać. mówisz o kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 nie martw się, ja w poniedziałek miałem mieć robione wylewki, potem w środę i nic z tego nie wyszło, ekipa nie przyjechała, właściciel niedostępny... wybrałem inną firmę i wylewki będę miał najwcześniej w najbliższą środę zrobione.. Marcin a to nie ta firma Ci miała robic co ostatnio na grupie wielkopolskiej mówili?? Że cięzko się do nich dodzownić? Cos się dziewczyny denerwowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Marcin a to nie ta firma Ci miała robic co ostatnio na grupie wielkopolskiej mówili?? Że cięzko się do nich dodzownić? Cos się dziewczyny denerwowały... dokładnie Kosbud... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 mówisz o kuchni? tak u nas trzeba czekać dość długo więc tylko znajomości nas ratują żeby mieć ją na kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 I się tak człowiek denerwowac stale musi.Ja w tym szpitalu nie myslałalm o tym wcale. Zupełnie. Teraz tez się staram nie denerwować - pomyslę w poniedziałek:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mieli mi robić wylewki w poprzednim domu i tez był problem z terminem. Pan grał z nami w kotka i myszkę, nie odbierał telefonów, i w końcu zrezygnowaliśmy i wzięliśmy kogoś innego. Po jakimś tygodniu pan zadzwonił, że mogą wejść, to mu powiedziałam co myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No własnie Marcin a jak Wasza kuchnia??Wybraliście kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No własnie Marcin a jak Wasza kuchnia?? Wybraliście kogoś? tak, wykonawca wybrany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts