Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie byłoby zostawić mieszkanie...

Marzenia:)

też miałam kiedyś takie marzenia..... ale się gdzieś zapodziały w szarej rzeczywistości :(

Teraz sie modlę, żeby to nasze big mieszkanie chciał ktoś w ogóle kupić za przyzwoite pieniądze. Wystawione do sprzedaży juz chyba miesiąc i zero zainteresowania :( :(

Na ja się boję że się z kasą za nasze też mocno przeliczę:(

Ale zobaczymy...

Właśnie robię wstępny kosztorys samych materiałów na SSO i już mnie strach ogarnia, bo wychodzą zawrotne kwoty, a to bez robocizny :(

uwierz w siebie, karola !!! :p

:lol2: lepiej nie, bo jeszcze zostanę pacjentką męża jak zacznę pisać śpiąc :lol2:

Dziewczyny spadam bo jeszcze sobie muszę włosy umyc żeby rano szybciej z domu wybyć. Musimy zrobic szybki objazd za fugą i dostarczyc na budowę. Pa władek zażyczył sobie jeszcze silikon w kolorze fugi :rolleyes:

Wszystkim zyczę dobrej nocki

Do jutra :)

Acha, my po sprzedaży domu kupiliśmy mieszkanie, bo wynajmować nie chcieliśmy, no i strata kasy, ale teraz ceny spadły ;)

na szczęście teraz ze względu na mnie przeprowadziliśmy się do taty, więc nasze mieszkanie poszło na wynajem, więc nie stoimy tak źle ;) ale jestem ciekawa jak to będzie za rok jak przyjdzie nam sprzedać, by mieć na wykonczeniówkę

karola dobrze kojarzę, ze twój maż jest psychiatrą? W gronie naszych najbliższych znajomych jest kumpel - ginekolog i koleżanka - anatomopatolog i zawsze padają niewybredne komentarze, do kolegi czy zegarka gdzieś nie zostawił, a monikę pytają czy pacjenci okazują wdzięcznośc;);)

:D:d:d