1976pinacolada 14.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 i się rozbudziłam i spać mi się odechciało no to jestes usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Do spełnienia:) Tak, za jedyne 150 tys kredytu więcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 ZDOLNA cholera! Pisze na śpiąco..... Tez coś w ten deseń pomyslałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Fajnie byłoby zostawić mieszkanie... Marzenia:) też miałam kiedyś takie marzenia..... ale się gdzieś zapodziały w szarej rzeczywistości Teraz sie modlę, żeby to nasze big mieszkanie chciał ktoś w ogóle kupić za przyzwoite pieniądze. Wystawione do sprzedaży juz chyba miesiąc i zero zainteresowania :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 wiecie, zdolna jestem, podobno nawet bardzo, ale bez przesady!! nie aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 nasze big mieszkanie chciał ktoś w ogóle kupić za przyzwoite pieniądze. Wystawione do sprzedaży juz chyba miesiąc i zero zainteresowania :( my też mieliśmy duże i szukaliśmy kupca 6 miesięcy, za to dom poszedł w niecałe 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 wiecie, zdolna jestem, podobno nawet bardzo, ale bez przesady!! nie aż tak uwierz w siebie, karola !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Na ja się boję że się z kasą za nasze też mocno przeliczę Ale zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Na ja się boję że się z kasą za nasze też mocno przeliczę Ale zobaczymy... Właśnie robię wstępny kosztorys samych materiałów na SSO i już mnie strach ogarnia, bo wychodzą zawrotne kwoty, a to bez robocizny uwierz w siebie, karola !!! lepiej nie, bo jeszcze zostanę pacjentką męża jak zacznę pisać śpiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nie Karola ja myslę o kasie na która liczę ze sprzedaży mieszkania...Kosztorysu jeszcze nie zrobiłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dziewczyny spadam bo jeszcze sobie muszę włosy umyc żeby rano szybciej z domu wybyć. Musimy zrobic szybki objazd za fugą i dostarczyc na budowę. Pa władek zażyczył sobie jeszcze silikon w kolorze fugi Wszystkim zyczę dobrej nocki Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nie Karola ja myslę o kasie na która liczę ze sprzedaży mieszkania... Kosztorysu jeszcze nie zrobiłam:( Ja juz spusciłam z tonu o 30 tys i dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Acha, my po sprzedaży domu kupiliśmy mieszkanie, bo wynajmować nie chcieliśmy, no i strata kasy, ale teraz ceny spadły na szczęście teraz ze względu na mnie przeprowadziliśmy się do taty, więc nasze mieszkanie poszło na wynajem, więc nie stoimy tak źle ale jestem ciekawa jak to będzie za rok jak przyjdzie nam sprzedać, by mieć na wykonczeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Karola dobrze kojarzę, ze Twój maż jest psychiatrą? W gronie naszych najbliższych znajomych jest kumpel - ginekolog i koleżanka - anatomopatolog i zawsze padają niewybredne komentarze, do kolegi czy zegarka gdzieś nie zostawił, a Monikę pytają czy pacjenci okazują wdzięcznośc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Tak jest psychiatrą, ja mam w rodzinie męża stomatologa, chirurga-ortopedę i diabetologajednym słowem masakra, jak zaczną gadać o jakiś przypadkach, to aż strach słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 karola dobrze kojarzę, ze twój maż jest psychiatrą? W gronie naszych najbliższych znajomych jest kumpel - ginekolog i koleżanka - anatomopatolog i zawsze padają niewybredne komentarze, do kolegi czy zegarka gdzieś nie zostawił, a monikę pytają czy pacjenci okazują wdzięcznośc;) :d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Tym razem już naprawdę idę spać, mąż dzwonił, że mam nie czekać, bo dziś raczej nie wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mój natomiast siedzi koło mnie jak wyrzut sumienia więc chyba tez juz pójdę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mój natomiast siedzi koło mnie jak wyrzut sumienia więc chyba tez juz pójdę:) mój ostatnio też mi wypomina forum Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Przynajmniej możesz wykorzystac ich wiedzę. Ja Michała w życiu bym nie poprosiła o poradę, a Moniki to nawet bym nie chciała;) jej moje szarości się wybitnie sekcyjnie kojarzą i miłości do stali też nie podziela;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts