Ardea 14.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Lukarna, zasłużyłaś na spokojną noc we własnym łóżku - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Spokojna i własny to przymiotniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mój teść jest stomatologiem, ale do niego nie chodzę jak skręciłam kostkę to nie poszłam do brata męża, tylko do innego ortopedy jakoś tak dziwnie iść mi do nich, mężowi to odpowiada, mi nie i znowu powiedzą, że piszę na śpiąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Spokojna i własny to przymiotniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Bo chciałam właśnie napisać że te dwa przymiotniki nie idą w parze:) W sensie, że jak: własny mąż + swoje łózko to się nie równa spokojna noc:) ps. chyba jednak to wino ma moc:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Byłam zajrzeć do Okruszków.Ale oni są fajni... obejmują się łapkami za szyje... mam nadzieję że ten rotawirus już nie przełazi na innych , zeby mi sie teraz moja fanka Truskawkowego Ciastka nie rozchorowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.10.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 własny podchodzi pod zaimek przymiotny, kiedyś zwany dzierżawczym To w takim razie udanej nocy niespokojnej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.10.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nasze Truskawkowe ciastka dobrze by się razem bawiły, nawet mamy Truskaweczkę z domkiem o zapachu truskawek i także pachnące autko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 własny podchodzi pod zaimek przymiotny, kiedyś zwany dzierżawczym To w takim razie udanej nocy niespokojnej:) Zaimek przymiotny hmmm brzmi podniecająco:):) Nie zapomnę jak na maturze z polskiego jakiś palant tak mnie rozproszył (odwracał się i szeptał "wszytsko Ci oddam tylko nie moje prince polo") że siedziałam i nie mogłam z siebie słowa wykrzesać. I podeszła moja polonistka, rewelacyjna babka i mówi: - Joaśka co z Tobą, 2 godz minęły a Ty masz pustą kartkę?? - Bo widzi Pani, się skupić nie umiem... - Słuchaj, mierny wiesz że Ci postawię nawet jak mi pusta oddasz ale weź pod uwagę, że wtedy na ustnym gramatyka Ci się może trafić... Jakże ona mnie znała:) Poskutkowało, wyszłam ponad godzinę przed czasem i otrzymałam bardzo dobry czym zapewniłam sobie zwolnienie z ustnego:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nasze Truskawkowe ciastka dobrze by się razem bawiły, nawet mamy Truskaweczkę z domkiem o zapachu truskawek i także pachnące autko:) Nie sadzisz że nowa seria bajki ma lepszy dizajn;D:D:D??? W poprzedniej uchroniłam się od gadżetów, w tej chyba nie dam rady, list do Gwiazdora się wydłuża:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mnie zaimki nie podniecają, ale te hotkejsy, o których wspominał Klaudiusz już tak;) Ja z matury pisemnej dostałam czwórkę, nie wszyscy nauczyciele wiedzieli o istnieniu książek, z których pochodziły moje cytaty - to były czasy... polonistka podejrzewała, że sie na żadne studia nie dostanę, a to jej piątkowe pupilki wylądowały w na lodzie - fajnie było - dużo czytałam i miałam wszystkich gdzieś, a na studia dostałam się bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.10.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 My na liście do Św. Mikołaja (u nas ten jest dobroczyńcą) mamy lego - farmę z bajek na mini mini najbardziej lubiłam Misia w wielkim niebieskim domu, ale teraz go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ech Miś był świetny... Może jeszcze kiedys wróci?? Czasem na youtubie włączę Marcinowi ale nie do końca czuje bluesa... Gdzie o gdzie o gdzie jest zjawa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 My na liście do Św. Mikołaja (u nas ten jest dobroczyńcą) mamy lego - farmę z bajek na mini mini najbardziej lubiłam Misia w wielkim niebieskim domu, ale teraz go nie ma. Ja najchętniej bym im lego kupowała na każda okazję ale cos ostatnio stracili zainteresowanie... Może muszę schować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.10.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Gdzies z okolic?? Robiliscie jakiś casting?? gościu z Poznania, z polecenia, widzieliśmy kuchnie przez niego zrobione, no i w miarę tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 To moja na Kompunterze Toma I Jerego ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nie żebym juz szukała ale się interesuję ogólnie;)A jak "w miarę" tani to tym bardziej interesujący...Idziecie w klimat zaplanowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.10.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 To moja na Kompunterze Toma I Jerego ogląda Tom I Jerry często na TV Puls leci - jak macie taki program:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Pamiętam, ze Esiak chyba coś w kierunku angielskiej klasyki szedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.10.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mamy i oglądamy ok. 20, albo opuszczają z tatą ekran i robią kino o Dżabce (Gwiezdne wojny) - nie cierpię i wychodzę z pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts