pumpaluna 15.10.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Pinacolada dzięki za info, wykonawna mówił wyłącznie o tych podtynkowych być może dlatego że u nas żadnej zabudowy konkretnej nie będzie. Zaraz zapytam czy w garderobie u małej nie można tego wrzucić bo tam akurat będzie jeden wąż podłogówki wchodził. No i tradycyjnie jaka jest cenowo różnica, na dole to jeszcze nie dopytałam w którym miejscu dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.10.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 pumpaluna podtynkowa: http://www.ferro.pl/produkt-szafka-podtynkowa-3742-SZP.html natynkowa: http://www.ferro.pl/produkt-szafka-natynkowa-3842-SZN.html z tego wynika , że ceny porównywalne i tak jak przypuszczałam są rożne rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dzięki wielkie, cenowo różnica niewielka, żeby nie powiedzieć żadna. Rozmawiałam z wykonawcą, ma mieć na uwadze moją bolączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Hmm no dobrze to na dole mogę mieć to w garderobie koło wejścia. A na górze...??? Cholera może w pralni?? Tylko że w pralni nie miało być podłogówki... A może właśnie zrobić w pralni też??? Wiecie co dzisiaj to juz trochę się cieszę że jestem daleko w tyle za Wami;) No może nie cieszę, ale nie powoduje to mojej doliny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Przynajmniej nie powielisz naszych błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Tylko musiałabym sobie w kajeciku zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.10.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Tylko musiałabym sobie w kajeciku zapisywać i tak powinnaś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.10.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Cholera może w pralni?? Tylko że w pralni nie miało być podłogówki... A to chyba nie ma większego znaczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Bo tak mi się na zdrowy rozsądek wydaje, że ta skrzynka musi być gdzies w pobliżu miejsca z podłogówką bo pewnie jakies rurki do niej musza iść. A z pralni do łazienki mam około 4 metrów. czy wiecie jaki jest przybliżony koszt położenie 1m2 podłogówki?? Tzn ile robocizna ile materiał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.10.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 A warto brać kogoś do tego? Poprzednio mąż z tatą sami w 2 dni rozłożyli u nas podłogówkę, to żadna filozofia, a oszczędność kasy Poprzednio hydraulik wołał chyba (nie chce skłamać) ale coś ok 23 zł za samo położenie bez materiałów, wylewki, a za punkt cieplny chyba 130 (ale tych kwot nie jestem pewna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.10.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 A za ułożenie z materiałem to w zależności oczywiście od materiału 75- 150 zł (chyba, jeśli dobrze pamiętam) (ceny na listopad 2009, teraz pewnie drożej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Po co ja się pytam, przeciez mój teść zrobi wszytsko :/ Zakładając że data przeprowadzki to będzie 15 rocznica naszego slubu:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.10.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Po co ja się pytam, przeciez mój teść zrobi wszytsko :/ Zakładając że data przeprowadzki to będzie 15 rocznica naszego slubu:):) a czemu zakładając, że 15 rocznica? i kiedy to będzie? swoją drogą taki teść to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ja nie wiem ile za metr by wyszło ani ile wychodzi bo my się zgodziliśmy cena za hydraulikę kompleksowo od a do z włącznie z doprowadzeniem przyłącza od studzienki do domu. Jednak jak wspomniałam wykonawcy o pomyśle podłogówkowym w sypialni to powiedział, że za robociznę trzeba byłoby doliczyć z 200zł, do położenia byłyby rurki na ok 20m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 a czemu zakładając, że 15 rocznica? i kiedy to będzie? swoją drogą taki teść to skarb Teraz w czerwcu mieliśmy 6. Z ruchami mojego teścia 15 rocznica to byłby termin wręcz wyśrubowany:):) Tak sobie żartuję tylko to taki nerwowy żarcik;) Teśc jest powolny bo: - jest powolny (dużo gada, jeszcze więcej myśli) - jest za dokładny - jest leciwy - najlepiej wszytsko zrobi SAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.10.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 dobra dziewczęta, pytanie zasadnicze... który kolor tynku bardziej się Wam podoba? po lewej czy po prawej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.10.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) Lukarna Tak źle i tak nie dobrze Edytowane 15 Października 2011 przez karolakr25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.10.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Esiak zakładając, że monitor za bardzo nie przekłamuje kolorów, to do tego dachu zdecydowanie ten po prawej, wpadający bardziej w szarość, niż ten po lewej bardziej w beżale ja obiektywna nie jestem, bo nie przepadam za beżami, za to uwielbiam szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 O kurcze.Ten po prawej. Chyba. Ale trudne pytanie... Ten po lewej jest taki cieplejszy ale nie wiem czy cały dom w nim nie byłby taki żółtawy... Chociaż to taka kawa z mlekiem (zajrzałam do kubka:)) więc gdzie tu zółty. A możesz zdradzić jak się te kolory nazywają?? ps. własciwie to się nie powinnam wypowiadac na ten temat bo zupełnie nie mam o tym pojęcia:) i mogę Ci tylko namieszać. Może dziewczyny coś konstruktywnego powiedzą ps2. tak długo na zaden post jeszcze nie odpowiadałam bo siedzę i się gapię na te foty. To co napisałam na poczatku to był pierwszy odruch. teraz nie jestem pewna;) ale nie kasowałam bo moze chcesz poznać pierwsze wrażenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.10.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 są to kolory caparola: Papaya 20 i Nutria13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts