1976pinacolada 15.10.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 U mnie tez orzech Złoty dąb dla mnie za złoty A tynk będzie biały - ale czym złamany jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Orzecha to ja nawet nie brałam pod uwagę, bo mi do ogólnej koncepcji nie pasował a złoty dąb jest złoty tylko w silnym słońcu;) Muszę przyznać, dąb jest trudniejszy do szlachetnego ogrania niż orzech, ach te wyzwania;) Tynk będzie biały i może wcale niezłamany, tylko taki "dający po oczach", chociaż obawiam się odbijania kolorów otoczenia przez taką czystą biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 No tak mi się własnie wydaje że orzech może bardziej do wielu rzeczy "pasować" i tym mnie urzekł bo ja niestety intuicyjnie na łatwiznę szła będę:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Tym bardziej Lukarna, że Ty chcesz brązowy dach to już moim zdaniem orzech wygrywa bezapelacyjnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 A no właśnie nie brązowy a kasztanowy;)Do kasztanowego chyba tez będzie pasował, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dla mnie kasztan to odcień brązu, jeden z naszych sąsiadów ma taki układ dach - kasztan, a okna - orzech i bardzo dobrze to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dla mnie tez brązu ale myslałam że myślisz o takim brązie jak Esiak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Uwaga uwaga komunikat:) Kamień spadł mi z serca bo jednak znam dobrze mojego Ministra:)Pokazałam mu Esiakowe tynki.na pierwszym zdjęciu powiedział że nie widzi róznicy:D Na drugim wybrał ten z lewej:) Zdecydowanie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ja też zrobiłam mężowi Esiakowy test na męskośc;) I stwierdził Tobie to się ten z prawej bardziej podoba, a ja się zgodzę na to, co wybierzesz:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ardea jak ja bym chciała miec takiego ugodowego męża Lukarna na pierwszym zdjęciu powiedział że nie widzi róznicy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Normalnie nie jest taki ugodowy i tym też mnie zaskoczył I na kolorach się zna jak większośc facetów, kiedyś poprosiłam, żeby mi podał oliwkową torebkę - przyniósł ciemnobeżową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ardea takie zadanie, jak mogłaś:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 mój też mówi, że ten po prawej ładniejszy ale on podobnie jak ja nie przepada za beżami i brązami; A propos kolorów elewacji, widziałam ostatnio 2 domy z grafitowym dachem jeden delikatna oliwka ale to nie moja bajka a drugi właśnie taki o jakim myślę, biel złamana odrobiną ni to szarego ni niebieskiego. Usiłuję namówić męża, żeby do właścicieli podejść i zagadać ale nie chce bo twierdzi, że to obciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Perfidne to było wiem;) a jak gramy z dzieckiem w kolory to Mała już operuje amarantowym, lazurowym, ecru - tata zbiera szczękę z podłogi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Perfidne to było wiem;) a jak gramy z dzieckiem w kolory to Mała już operuje amarantowym, lazurowym, ecru - tata zbiera szczękę z podłogi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 A mój synio to chyba jakiś ewenement, rozróżnia oliwkowy, karmazynowy, wrzosowy i łososiowy. Ostatnio powalił na łopatki sprzedawczynię twierdząc, że łososiowa koszulka mu do twarzy pasowała nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 15.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 łososiowa koszulka mu do twarzy pasowała nie będzie mój mąż właśnie zapytał, a łososiowy to taki inny różowy?? i kazał pokazać sobie kolor karmazynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ja gdy podaję, ze definicja jest na takiej i takiej stronie na łososiowym tle to męska częśc jest dziwnie zaniepokojona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ale w podręcznikach faktycznie takie kolory się pojawiają:) Łososiowe tło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.10.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) Idę spać bo coś wymiękam dziś... cały dzień się tak plączę jak nieprzytomna:/ Dobranoc:) edit: zapomniałam się pochwalić że miałam dziś spotkanie na szczycie dotyczące projektu mojego ogrodu:) A w zasadzie na razie ukształtowania czy wyrównania trochę mojej działki ze spadkiem:) Projekt będzie mi robić Elfir, to już drugie nasze spotkanie, pierwsze było wiosna ale niestety jeszcze na działce za bardzo nie było nic widać I najbardziej dziwne jest dla mnie to, że jak mi Elfir o tym moim ogrodzie mówi to mam ochotę już coś sadzić, wybierać, doskonalić:) Ja, która do tej pory na wzmiankę o pracach "ziemnych" dostawałam gęsiej skórki:) Myślę, że to dobrze wróży, prawda? Edytowane 15 Października 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts