Ardea 16.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Ale Wam rozrywki o północy dostarczyłam;) Lukarna - przepraszam za:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.10.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 to ja na chwilę wrócę do tematu aranżacji salonu Lucarny Elfir robi ci projekt ogrodu? to ją poproś o radę w sprawie ustawienia w salonie, ale ostrzegam ona lubi zmieniać bo ma świetne pomysły i potrafi odmienić pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.10.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Ale Wam rozrywki o północy dostarczyłam;) Lukarna - przepraszam za:offtopic: przynajmniej mam co robić syn jest rozbudzony jakby przespał z 10 godz więc nie zanosi się na szybki powrót w objęcia Morfeusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.10.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 ja tak to rozrysowałam (schemat) http://img24.imageshack.us/img24/3938/kuchniaareda.png Uploaded with ImageShack.us wysokośc trapezu obliczyłam z twierdzenia pitagorasa i wyszło mi 2,97 prostokat : 2,90 x 2,97 = 8,16 trójkat : 0,4 x 2,97 :2 = 0,59 razem : 8,75 jeszcze inaczej ha,ha ,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 ja tak to rozrysowałam (schemat) http://img24.imageshack.us/img24/3938/kuchniaareda.png Uploaded with ImageShack.us wysokośc trapezu obliczyłam z twierdzenia pitagorasa i wyszło mi 2,97 prostokat : 2,90 x 2,97 = 8,61 trójkat : 0,4 x 2,97 :2 = 0,59 razem : 9,20 jeszcze inaczej ha,ha ,ha edit: czeski błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.10.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 wiecie co , chyba jednak jestem zmeczona. A jak popatrzyłam ktora godzina to juz nawet jestem tego pewna. Sadząc po wynikach moich obliczen jestem pewna na 1000% Do jutra babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.10.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 jej jak to skomplikowanie wygląda ja poszłam na łatwiznę, otóż dodałam do siebie 2,90+3,70 wynik pomnożyłam przez 3 i wynik podzieliłam przez 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Dziękuje i dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 16.10.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Syn niespodziewanie padł :rotfl:dosłownie padł i śpi, więc my też idziemy spać, do jutra, moje dziecko mnie czasami przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.10.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 to ja na chwilę wrócę do tematu aranżacji salonu Lucarny Elfir robi ci projekt ogrodu? to ją poproś o radę w sprawie ustawienia w salonie, ale ostrzegam ona lubi zmieniać bo ma świetne pomysły i potrafi odmienić pomieszczenie Ona już mi kiedys cos na temat mojego salonu mówiła tzn pisała, muszę to odszukac tylko jak?? Ardea no coś Ty ja po raz kolejny powtarzam że bardzo lubię jak u mnie piszecie, bardzo bardzo:) I podziwiam koleżanki za ich umiejętnośc liczenia bo widzisz mam kolejna cechę wspólna z Tobą - zupełne zaćmienie umysłu jeżeli chodzi o matmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.10.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 karola - Twojego sposobu w ogóle nie kumam do moich obliczen wróce jutro ze świeżym umysłem bo cos czuję, że się znów walnęłam odnalazłam sznurkową bombke więc wrzucam Prawda ze piekna ? Dobranoc ! Teraz juz naprawde ! http://img266.imageshack.us/img266/56/bombkau.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.10.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Syn niespodziewanie padł :rotfl:dosłownie padł i śpi, więc my też idziemy spać, do jutra, moje dziecko mnie czasami przeraża Karola, no mamusię tez ma niezła więc ma sie na kim wzorować Ty w wieku dwudziestukilku lat piszesz przez sen to ciekawe co ON będzie robił Buziaki dla Smyka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.10.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Ona już mi kiedys cos na temat mojego salonu mówiła tzn pisała, muszę to odszukac tylko jak?? Ardea no coś Ty ja po raz kolejny powtarzam że bardzo lubię jak u mnie piszecie, bardzo bardzo:) I podziwiam koleżanki za ich umiejętnośc liczenia bo widzisz mam kolejna cechę wspólna z Tobą - zupełne zaćmienie umysłu jeżeli chodzi o matmę raczej za chęci bo za umiejętności to chyba spora przesada patrząc na ilośc obliczeń i różnice w nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.10.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 karola - Twojego sposobu w ogóle nie kumam do moich obliczen wróce jutro ze świeżym umysłem bo cos czuję, że się znów walnęłam odnalazłam sznurkową bombke więc wrzucam Prawda ze piekna ? Dobranoc ! Teraz juz naprawde ! http://img266.imageshack.us/img266/56/bombkau.jpg Uploaded with ImageShack.us Piękna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 O Lukarna nie spisz? To przeze mnie się tak matematycznie zrobiło. Bombka, ta sznurkowa ideał, pasuje do mojej eko-choinki i nawet podobna to tych ze słomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.10.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Nie śpię, moczyłam się w wannie. A teraz mnie Minister woła ale się jeszcze zagapił w TV więc mam jeszcze chwilę A w wannie tak romantycznie się zaczęłam zastanawiac co tak naprawdę będę trzymac w spiżarce:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wino w piwnicy, a w spizarce może puszki z groszkiem, suszone grzyby... no chyba, że chcesz z niej zrezygnowac...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.10.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 No właśnie to mi przemknęło przez myśl tak szybciutko, że może mi niepotrzebna... Ale tak:- maszyna do chleba- miksery i inne gadżety- mało uzywane większe garnki- przysłowiowe puszki z groszkiem- marzą mi się koszyki z ziemniakami, cebulą i takie tam... nie po 10 kg ale jakas ilość zabezpieczająca...- warzywa (nie lubię pomidorów z lodówki)- pewnie inne rzeczy się znajdą... Bo woda czy inne wieksze rzeczy to na bank w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Ja nawet nie potrafię tak kombinowac, bo nie mam piwnicy, wiec spiżarnia chociaż mała jest obowiazkowa. Ty ewentualnie mozesz sobie pozwolic na zmniejszenie spizarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.10.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Uwierz mi - nie mogę:) Ona już jest mikroskopijna:) Uciekam bo Minister grozi rozwodem, do jutra, pa ps. dziękuję wszytskim za zaangażowanie i wsparcie duchowe, mam nadzieję że jutr pociągniemy temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts