karolakr25 18.10.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 przebieram nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 :jawdrop: niezłe tempo, przyznaj się ilu osobowa ekipa działa? bo w takim tempie, to ci parter do końca tygodnia postawią nie mówili na kiedy masz zamawiać beton na strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Dzisiaj robiło ośmiu:) Jutro mają dojechać do góry bo chcą na rano nadproża i pustaki szalunkowe do stropu:) Ale majster uczciwie mnie ostrzegł że nie pójdzie dalej tak szybko bo po pierwsze strop skomplikowany a po drugie maja inne zobowiązania... Ale dziś się tym nie martwię To o której impreza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Oj, ja dziś padnę bardzo szybko ale soczek zdążę wypić i pierwszy toast wznieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Karola to zróbmy tak, jak się skończy "Marta mówi";) na Minimini to szybko wykapię dzieciaki i wtedy zaczynamy, OK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Karola to zróbmy tak, jak się skończy "Marta mówi";) na Minimini to szybko wykapię dzieciaki i wtedy zaczynamy, OK?? Ok. choć jak sądzę powinnam wiedzieć jako matka co to jest "Marta mówi" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ha, sprawdzałam Cię:) Spoko, to pies z bajki który mówi. Mądry pies i tłumaczy dziecim rózne trudne słowa:) To jak na jaki smak masz ochotę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ha, sprawdzałam Cię:) Spoko, to pies z bajki który mówi. Mądry pies i tłumaczy dziecim rózne trudne słowa:) To jak na jaki smak masz ochotę?? moje dziecko ogląda tylko smerfy jak sądzę dlatego, że gargamel przypomina mu dziadka (teścia), zresztą ogląda go w TV częściej niż owego dziadka na żywo winogronowy lub jabłkowy poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 http://emoty.blox.pl/resource/champagne.gifto ja ci stawiam z okazji rozpoczęcia stawiania murów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lukarna, gdyby teściu tak usilnie sam nie chciał robić, to z taką ekipą jak teraz miałabyś już stan surowy zamknięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ale przynajmniej zaoszczędzili trochę kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.10.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Oh, Esiak! Coby było gdyby .... Pij jak stawiają a nie rozmyślaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 brovara coś nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 brovara coś nie widzę racja, to właścicielka powinna stawiać, nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Szykuje się jakaś impreza? W sumie jest okazja. Zajrzałam do dziennika Lukarny i sprawdziłam czy coś innego mi nie wskoczyło, przecież dopiero co były u Ciebie stropowe pokazy mody;) Murarze idą jak burza - napawaj się tym etapem, bo jest cudowny:) Naprawdę dużo zrobili i możesz byc z nich dumna. Czy ich tempo zmienia Wasze plany na ten rok? Przypomnij co chcecie jeszcze teraz zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lucarna w wannie z Marcinkiem przepadła Ja właśnie odbyłam 40min rozmowe z koleżanką (tez budującą) i myślałam że się już nie załapię na impreze a tu widzę, że jeszcze nie polane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lukarna zostaw mi coś na jutro, nie wytrzymam i nie zaczekam, już prawie śpię a jednak coś tam piszę Ardea wiem co obiecałam, dostaniesz jutro, sorry, mam zrobione, ale brak siły by wkleić przepraszam i bawcie się dobrze (i grzeczni bądźcie , by jutro głowy nie bolały ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Oj no przepraszam, Minister wrócił i się zaczęli z dzieciakami wygłupiać i jakos nam zeszło:) Karola jak jeszcze nie spisz to bardzo proszę soczek dla Ciebie:):) Dla Esiaka duże piwo (a jakie lubisz??) Pinacolada, Ardea a Wy jakie alkohole preferujecie?? Ja piję winko;) Dużo zrobili nie?? Ale cały czas mam obawy że przed zima nie zdązymy przykryć. Chociaz dzisiaj nie chcę o tym pisać. Pomyślę jutro:) Wysłałam foty do wszystkich znajomych;) I pewnie za bardzo nie będą wiedziec co oglądają bo na tych fotach nic nie widać prawie:) Ale niech wiedza że się cieszę To lecę po jakieś zakąski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Karola, ja Cię wcale nie popędzam, cieszę się, ze w ogóle to robisz:) Marta skończyła się 30min. temu, teraz kąpiele itd. cały ten wieczorny ceremoniał trochę trwa więc dzielnie czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ja można zaszaleć to poproszę Okocim Pszeniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts