Esiak 18.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 to dajemy czadu... http://www.youtube.com/watch?v=k80AjpU_Iz0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 To sie nazywa ekipa!!! Niezłe tempo:) Cieszę się razem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Od tej Marioli co ma piwne oczy?? Marioli o kocim spojrzeniu?? Pamiętacie ta reklamę?? Bardzo proszę Okocim pszeniczny dla Pana:) ps. a on jakoś specjalnie smakuje? Bo normalnie piwo się z czegoś innego robi, nie?? Hm, z jęczmienia? Kurcze, z chmielu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja dziś z okazji wyceny powinnam sie urżnąc na smutno, a z okazji budowy Lukarny na wesoło:) Esiak, piłam to pszeniczne kiedyś i jest takie... bardzo prawdziwe, ale ja piwa zbyt nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 O, własnie czegos mi na tej imprezie brakowało... - muzyki;) A wiecie, że bym potańczyła... uwielbiam tańczyc... Aga Wino? Piwo? czy wzmacniany soczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Asia - z chmielu zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja dziś z okazji wyceny powinnam sie urżnąc na smutno, a z okazji budowy Lukarny na wesoło:) Esiak, piłam to pszeniczne kiedyś i jest takie... bardzo prawdziwe, ale ja piwa zbyt nie lubię Ardea rozumiem, że kuchnia? To lecę do Cię Wybacza mi Państwo na chwilkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja dziś jakaś potrzebująca jestem, wiec wypiję, czym poczęstujesz:) Chyba niezły ubaw mają u Ciebie w pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 To moze dzisiaj ciemne piwo poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Pinacolada prosi pinacoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 a teraz pościelówa... Panie proszą Panów http://www.youtube.com/watch?v=qyVzVBqkcOw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No ja tak myślałam że z chmielu ale ten jęczmien mi jakos niepokojąco po głowie chodził... Ale patrzę teraz na butelkę ministra i tam jak byk napisane: słód jęczmienny, chmiel i krystalicznie czysta, górska woda... Ardea moja współbiurowa Ania jest bardzo wyrozumiała, bardzo dobrze wychowana i nawet jak ją nie interesuje to słucha z takim zaciekawieniem:) I czasem mi powtarza: wiesz Asia, ja Cię podziwiam że Ty się na tylu rzeczach znasz:) I za to ja kocham bo tylko ona tak we mnie wierzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Chyba własnych, bo jeżeli forumowych to byłbyś rozrywany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lukarna chciała tańczyć, ale nie pisała o tańcach-przytulańcach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ardea w takim razie napijesz się ze mną różowego półwytrawnego?? Aga piwko ciemne dla Ciebie:) Pinacolada ja się z Toba też może skuszę bo jeszcze nie piłam nigdy:) I dla Marcina podwójny Okocim:) I poprosimy więcej muzyki:) Któraś ma naturę dyktatorki?? To niech ustai proszę kolejkę do Esiaka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Półwytrawne - poproszę Ja mam naturę lidera, dyktatora i swatki też, ale w przypadku Esiaka, to trzeba zapytac Jego Joanny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Mówisz, że nie byłaby zadowolona gdyby koleżanki forumowe obtańczył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lukarna, pewnie na wrażenia ogólnobudowlane będziemy musieli poczekac jak ochłoniesz? Chodzi mo o to jak Ci się podobało? Jak układ pomieszczen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Mówisz, że nie byłaby zadowolona gdyby koleżanki forumowe obtańczył?? Myślę, ze gdyby te nasze drugie połówki przypadkiem tu kiedyś zajrzały mogłoby się zagotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja kiedyś dostałam prezent od Esiaka nie wirtualny, ale mój mąż wie ,że ja strasznie porządnicka jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts