Esiak 18.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=n2aMaMkDwTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja kiedyś dostałam prezent od Esiaka nie wirtualny, ale mój mąż wie ,że ja strasznie porządnicka jestem:) no i jakoś w końcu nie zdałaś relacji z przesłuchania prezentu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=V6-nm58cPgs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ojej, jak tu niebudowlanie się zrobiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=l9GDzyyytt0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ojeju, Ira. Ostatnio chyba w LO ich słuchałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A czy muzykę można opisac słowami;) to tak jakby podawac smak truskawek w milimetrach:DEsiak, my chyba naprawdę jesteśmy w podobnym wieku, skoro słuchalismy podobnej muzyki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A czy muzykę można opisac słowami;) to tak jakby podawac smak truskawek w milimetrach:D Esiak, my chyba naprawdę jesteśmy w podobnym wieku, skoro słuchalismy podobnej muzyki:) no ale w ogóle nie napisałaś czy przesłuchałaś koncert i jak się Tobie podobał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A czy muzykę można opisac słowami;) to tak jakby podawac smak truskawek w milimetrach:D Esiak, my chyba naprawdę jesteśmy w podobnym wieku, skoro słuchalismy podobnej muzyki:) To chyba ja też No może oprócz Amandy Lear, bo tego numeru nie cierpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Czego się spodziewałeś, ze Loreenka zawiedzie, przegrywa na razie tylko z Anathemą, w której się zakochałam, uwielbiam męskie wokale i nieco mroczne klimaty. Jeszcze raz dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Myślę, ze gdyby te nasze drugie połówki przypadkiem tu kiedyś zajrzały mogłoby się zagotować :D:D To teraz budowlanie. Na chwilkę Za pierwszym razem jak pojechałam to nie widziałam nic oprócz tych wymurowanych pustaków. Szybko rzuciłam okiem, obgadałam z majstrem kilka rzeczy, potem okazało się że teść się na mnie obraził (potem napiszę dlaczego) więc się zmyłam do domu:) Za drugim razem juz na spokojnie, pochodziłam sobie i pooglądałam wszystko. Pierwsze wrażenie: jaki ten dom będzie wielki:):) Zapomniałam na projekcie zaznaczyć że drzwi wejściowe zrobimy bez bocznego poszerzenia i zostawili 140 cm. Ale to nic, najwyżej się zamuruje. Okna 150 cm wydają mi się małe. te 180 już trochę lepiej:) Nie wiem jak mogłam rozważać zamurowanie okna 180 w kuchni i zostawienie tylko tego 150. Byłoby ciemno chyba... Wyjscie na taras wydaje mi się ogromne, dobrze że je poszerzyłam:):) A więcej nic widac nie było bo wszedzie stoja palety z pustakami i rusztowania... Jutro będzie lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Zdaje sie, że Esiak Ci przesłał linka do Anathemy, więc jeśli to nie tajemna wiedza to ja tez poprosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Esiak, coraz lepiej. U2 uwielbiam niezmiennie od lat. Oczywiście koncert w Chorzowie też zaliczyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Esiak, coraz lepiej. U2 uwielbiam niezmiennie od lat. Oczywiście koncert w Chorzowie też zaliczyłam:) ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Zdaje sie, że Esiak Ci przesłał linka do Anathemy, więc jeśli to nie tajemna wiedza to ja tez poprosze:) na priva wyśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 jakby co to polewam dalej:) A wiecie co nie wiem czy to dobry objaw ale przez forum nauczyłam się wino otwierać Bo tak to zawsze jakoś z mężem piłam albo z kumpela i to ona otwierała:) A tak jak sobie z Wami gadam to się czasem wieczorem lampkę napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 na priva wyśle... Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ja się tu tak rządzę, ale piwko dobre polewają i pytanko tylko czy mam grać dalej..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts