Lukarna 20.10.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Nieee Karola nie mamy.jednej wewnętrznej ściany brakuje:D:D:D Jutro będa szalować nadproże nad bramą garażową. Myslę że po niedzieli zaczna układac strop - o ile nie uciekna na inna budowę &&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 20.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wewnętrznej, w ich tempie nie zdążysz wypić kawy a już ją będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Jest DUŻO i wyobrażam sobie jak się cieszysz:) Gratulacje! Nawet atmosferka nie jest w stanie tego popsuc - jest super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lucarna - jestem w totalnym szoku !!! Moi murarze chyba z miesiąc murowali zanim doszli do takiego etapu. Matko Boska, dziewczyno ! Ty więźbę zamawiaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.10.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Świetnie, nie??:) Ale oni ostrzegali, że strop przystopuje bo skomplikowany jest. A proste ściany to taki mieli szybki plan - mówili że do 10 palet pustaków dziennie robią A więźba - własnie, jutro się biorę za dzwonienie. Tylko się trochę boję że znów coś źle zamówię:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.10.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lukarna jasne że jest świetnie! Cieszę się, że wszyscy pełni zapału do dalszej pracy. Będzie gites, zobaczysz Co do więźby to w projekcie powinnaś mieć wszystko opisane i zaznaczone, wyślij do tartaku czy tam innego dostawcy skan i niech sami przeliczają co dokładnie i w jakich ilościach potrzebne. ja przynajmniej przy dachu na specjalistów się zdawałam biorąc wycenę z różnych firm. Dzisiaj już nie posiedzę ale tylko napisze Wam tak.... zwiedzanie budowy ciemną nocą i to w kiecce i na szpilkach, zeby obmacac swieze tynki przy swietle latarki to juz chyba na zboczenie zakrawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.10.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dzisiaj już nie posiedzę ale tylko napisze Wam tak.... zwiedzanie budowy ciemną nocą i to w kiecce i na szpilkach, zeby obmacac swieze tynki przy swietle latarki to juz chyba na zboczenie zakrawa Uśmiałam się bo sobie Ciebie wyobraziła:) A z więxba tak zrobie ale podnosimy scianke o 1 pustak i nie wiem czy krokwie nie powinny być wydłuzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 21.10.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dzisiaj już nie posiedzę ale tylko napisze Wam tak.... zwiedzanie budowy ciemną nocą i to w kiecce i na szpilkach, zeby obmacac swieze tynki przy swietle latarki to juz chyba na zboczenie zakrawa e tam od razu zboczenie ja też tak robiłam do pracy jechałam okrężną drogą, z pracy tak samo, a jeszcze wieczorkiem z mężem musieliśmy zajrzeć na budowę ja jeszcze biegałam po domu z metrówką, poziomicą i kątownikiem - musiałam wszystko osobiście sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.10.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Karola sprawdzać też sprawdzałam i sprawdzam tyle, że wczoraj z tymi latarkami to i tak niewiele dało się zobaczyć bo już ciemna noc była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.10.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Uspokoiłyście mnie:) Nie jestem nienormalna:) Ale wiecie co, mojego męża mam wrażenie tak to nie kręci. Owszem cieszy się, jedzie tam zobaczyc ale nie ma wybuchów euforii jak ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dzisiaj już nie posiedzę ale tylko napisze Wam tak.... zwiedzanie budowy ciemną nocą i to w kiecce i na szpilkach, zeby obmacac swieze tynki przy swietle latarki to juz chyba na zboczenie zakrawa To się radość nazywa a nie zboczenie;) Też tak miałam, tylko, ze ja zawsze w bagażniku wożę "budowlane obuwie":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.10.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lukarna - parter wygląda świetnie. Gratuluję. Chłopaki poszli jak burza. Strop faktycznie troszkę zabierze czasu, ale oni tacy robotni, że pewnie też rekord pobiją Rzut więźby wyślij do tartaków i niech Ci wycenią, ale ostatecznie cieśla, który będzie ją stawiał powinien pomierzyć długości. Macie już ekipę do więźby i dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.10.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jakiej wysokości macie ściankę kolankową w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.10.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ale wiecie co, mojego męża mam wrażenie tak to nie kręci. Owszem cieszy się, jedzie tam zobaczyc ale nie ma wybuchów euforii jak ja:) U mnie to samo i martwi mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 21.10.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Uspokoiłyście mnie:) Nie jestem nienormalna:) Ale wiecie co, mojego męża mam wrażenie tak to nie kręci. Owszem cieszy się, jedzie tam zobaczyc ale nie ma wybuchów euforii jak ja:) U mnie jest podobnie, przy pierwszej budowie była nieco większa ekscytacja, ale bez przesady, to ja nie mogłam usiedzieć na miejscu, mąż podchodził to tego z większym dystansem teraz też tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.10.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Tak to już z tymi facetami jest. Ja chciałam jeździć na budowę nawet gdy nic się nie działo (np. tynki pogłaskać) a ON kompletnie tego nie rozumiał. W sumie nie ma się czemu dziwić, przecież "kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 21.10.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Mój nie rozumiał dlaczego chce jechać na budowę obejrzeć jak wyglądają np kinkiety w łazience i jego tekst: przecież wiesz jak te kinkiety wyglądają, sama wybierałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.10.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Gdy będę na etapie kinkietów to wcale mnie nie zrozumie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam! świetnie to już wygląda! fajnie, że jakoś się dogadaliście i są już efekty co do więźby to jak niedużo podniesione to może zostać tak jak jest, ale jak więcej niż jeden to powinno się wydłużyć krokwie żeby bryła nie straciła na wyglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.10.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A jeszcze chciałam spytać jak rozwiązaliście kwestię kanału w garażu...naokoło zasypaliście i na górze wylany jest chudziak? bo właśnie zabieramy się do kanału masz może więcej zdjęć kanału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts