1976pinacolada 22.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Nasza dziś od rana chodzi i ciągle powtarza słowo "cipka" I o ile tę wcześniejszą "pupę" zasłyszała w domu to cipki sobie nie przypominam. Pierwszy raz jak rano powiedziała to ja głupia zamiast nie zwracac uwagi to ryknęłam śmiechem. Jak widziała, że mamusię to bawi to powtarzała w kółko Teraz juz spi i mam ogromną nadzieję, że sie jej nie przypomi jutro w kościele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Pinacolada hamak boski... I zawartosc tez:) Karola proszę Cię... spokojny... typ mysliciela... Ty lepiej powiedz koleżankom jakei on harce na placu zabaw wyczynia:D:D Pumpaluna ta odpowiedź mi się podoba, kupuję ją ps. Pinacolada coraz bardziej mi się Lenka podoba;D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Zapraszam do Dziennika na mała wycieczkę I świętujemy: dziś 15 urodziny mojej Pierworodnej:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Świetna fotorelacja:) Każde pomieszczenie jestem sobie w stanie wyobrazic (poza garderobą przy wejściu;)) Piwnica mnie przeraża, ale droga do domu, park, widoki - cudne - w tu też musiałabym miec balkon;) Wygodny i dobrze rozplanowany dom Ci się szykuje, a małe saloniki są przytulne, też bym taki miała, ale u nas salon pełni trochę inne funkcje. Zazdroszczę okolicy - bosko!!! 100lat! dla Jubilatki i Jej dzielnej mamy - nigdy nie zapomina się dnia porodu, uwielbiam październik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Przede wszystkim dziękuję w imieniu Córki i swoim:) Trochę mi się od rana nostalgicznie zrobiło jak sobie przypomniałam... Ona się urodziła 23:25 tak, że w sumie 15 pełnych lat jeszcze nie minęło:) Napstrykałam dzis rano tych zdjęć jak głupia:) Wszystko chciałam uwiecznic:) To jest tylko mały wycinek... Garderoby i ja sobie za bardzo nie umiem wyobrazić,ma się w niej tyle zmieścic że aż się boję Będzie miała wymiar 2 x 2m. Co do piwnicy to wygląda tam jak w bunkrze niestety... Mam nadzieję ze jak dojdą tynki, płytki i dobre oświetlenie to zrobi się chociaż trochę przyjaźniej... Wcześniej jej nie pokazywałam bo panował tam straaaszny bałagan:/:/:/ Bardzo lubię otoczenie naszego domu. Bo to bliziutko centrum a jakby na uboczu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Okolica naprawdę rewelacyjna, a piwnica przecież nie ma byc pomieszczeniem reprezentacyjnym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Pewnie:) Żeby nie było za dobrze, to Panowie dali ciała i źle wymurowali otwór na drzwi tarasowe:/ Z lewej strony powinno być zostawione 129 cm scianka jak w projekcie, potem otwór 250 i scianka 122cm A oni zrobili: 103 cm scianka, potem otwór 250 i potem ścianka 148cm... Więc w tym tygodniu mnie czeka wizyta w firmie która montuje kominki i muszę się zorientowac czy jakis kominek tam się nam zmieści, w ten okrojony narożnik... Chociaż wcześniej gdzieś mi chyba Karola wstawiała taki rysunek z kominkiem narożnym innym i wydawało się wszytsko OK. Zobaczymy, nie chcę im kazać tego rozwalac już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.10.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Wszystkiego najlepszego dla córki i dla jej mamusi Pokazałaś nam dokładnie wszystkie swoje włości i wcale ten dom taki malutki nie jest!! I poszukaj mniejszego wkładu, żeby tak bardzo na salon nie wychodził i będzie ok Co do mojego synka - to on jest grzeczny!!! taki mały aniołek, nie wiem co ty za zdjęcia oglądałaś poza tym w porównaniu do siostry to będzie najgrzeczniejsze dziecko na świecie, ta Mała już nam daje popalić, a jeszcze jej na świecie nie ma P.S. Teraz mąż gotuje obiad, więc nic nie zrobię, ale po południu/wieczorkiem będę się bawić z twoją sypialnią, więc czekam na maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Dzięki za życzenia:) No dobrze dobrze, rozpuszczam plotki a Twój Synek to grzeczny chłopczyk:) Sypialnię? dzisiaj?? To szybko nakarmię Rodzinę, wstawię muffiny i wysyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 23.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Albo może być na jutro pomęczę może jeszcze swoją sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 To lepiej na jutro. Wieczorem na spokojnie coś poszukam bo te wszytskie pomysły które mam na kompie przy blizszym spotkaniu jednak wiele pozostawiają do zyczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Słuchajcie, gdzie szukacie tapet?Czy przeglądać oferty sklepów internetowych czy może macie jakis inny sposób;)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.10.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 fajnie tak pochodzić po Twoim domu razem z Tobą a przez okno w kuchni to widzę nie tylko betoniarkę ale też czerwoną micre, Ty nią śmigasz? co do tapet to my najpierw połaziliśmy po Leroy Merlin, potem pooglądałam w necie a i tak się mocno będę musiała zastanowić czy damy jednak tapetę gdzieś poza wnęką w sypialni. Trochę mi szkoda świeżych tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 A gdzie Lukarna chcesz dac tapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Lukarna, zapraszam do mnie na filmik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Lucarno moja droga Z ogromna przyjemnością przespacerowałam sie po Twoich jakże świeżych wnętrzach! Ciesze się razem z Tobą i dziękuję za gościnę SUPER !!! Ps. ja chyba nie będę mieć tapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Pumpaluna tak, to moja ukochana, troszkę wiekowa już micra:) Narobiłam tyle zdjęc że miała problemy z wyborem które Wam pokazac:) Ardea tapetę chciałabym na jedna ścianę w sypialni... I tak sobie szukam i szukam może cos mi w oko wpadnie:) Chciałabym jedna ściane jakos zaakcentowaną a resztę jasne. Esiak jak mogłabym nie skorzystać z zaproszenia;) dzięki:) Pinacolada bardzo proszę i mam nadzieję że ze jakis krótki czas będę Was mogła zaprosić na piętro - trzymajcie kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Sypialnia to fajne miejsce na tapetę, a 1 ściana - jeszcze lepiej;) Tapety najlepiej oglądac na wzornikach, bo ja np. w Necie nie potrafię sobie wyobrazic niektórych faktur, a takie włochate byłyby śliczne, ja nawet myślałam o takiej zamszowej (jeśli nie uda mi się pomalowac ściany na wystarczająco mocny kolor) Trzymamy kciuki za poddasze, kiedy można się go spodziewac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM Wszystkiego dobrego dla córki i jej mamusi Ps. specjalnie czekałam do 23:25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Nie wiem Ardea:( Na dole została Panom do wymurowania jedna sciana - ta dzieląca kuchnię i salon.O kurczę, nie - sprawdziłam w projekcie i muszą jeszcze 2 ścianki przy klatce schodowej. Do tego jeszcze jakas długa belka ma byc szalowana, zbrojona i zalewana.Strop tez pewnie kilka ładnych dni będa układać bo to już mi powiedział od razu, że z tym będzie roboty... Czyli nie nastawiam się na jakieś super tempo od teraz... I sonda: na jakiej wysokości macie parapety na poddaszu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts