Esiak 24.10.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 nie no, w pokojach 110 na gotowo to zdecydowanie za wysoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Odpowiadam:) Lukarno, moje lukarny obie takie same z oknami balkonowymi, wiec cokolwiek widzisz w 35 poście dziennika jest iluzją parapety na poddaszu mam tylko w ścianach szczytowych i teraz są na 100, a docelowo jakieś 88. Co autor miała na myśli z salonem? Mój jest centralnym pkt. parteru, jest przechodni, łączący, jest częscią komunikacji, są w nim schody, przez niego przechodzi sie do kuchni i jadalni, dlatego nawet wc, wydaje się byc w salonie;) ot i cała tajemnica:) Pochwal się, co stworzyłaś z Karoliną w spawie sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Odpowiadam:)Co autor miała na myśli z salonem? Mój jest centralnym pkt. parteru, jest przechodni, łączący, jest częscią komunikacji, są w nim schody, przez niego przechodzi sie do kuchni i jadalni, dlatego nawet wc, wydaje się byc w salonie;) ot i cała tajemnica:) Pochwal się, co stworzyłaś z Karoliną w spawie sypialni Ardea, wcześniejszy post brzmiał dwuznacznie;) Lukarna, Karola - czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Oj dziewczynki poczekacie najpierw tapetę musi mąż zatwierdzić, niedługo wraca z pracy Lukarna musi poszukać jakiegoś zdjęcia z mężem, bo takie w sypialni powinno być a potem sie pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dlaczego dwuznacznie? salon Lukarny ma byc przytulnym salonikiem, a mój zdecydowanie nie intymną częścią komunikacji, czyli pełnią różne funkcje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 żeby rozbudzić wasze apetyty, taka tapeta ma być na jednej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ardea, tak jakoś mi to zabrzmiało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]80872[/ATTACH] żeby rozbudzić wasze apetyty, taka tapeta ma być na jednej ścianie Zapowiada sie ciekawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mocna ta tapeta, ciekawa jestem jak się bedzie komponowała z fotkami rodzinnymi:) Lukarna, pospiesz się A ja w sypialni zdjęcia gór i anioły bedę miała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 ale tapeta u Lukarny czy u Ciebie Karola bo już się pogubiłam My myślimy o czarnej tapecie w sypialni, na jednej ścianie. Chociaż mnie koleżanka przestrzega, że czerń powoduje znaczący spadek męskiego libido to chyba i tak zaryzykujemy. Reszta byłaby jasna i do tego w zależności od kaprysu dodatki. Lubię czerwień więc pewnie coś w ten deseń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 u Lucarny!!! reszta ścian bardzo jasna, meble stonowane, właścicielce sie podoba Pumpaluna, zapowiada się świetnie!!!!!! u mnie ściana turkusowa, ale czarne będą dodatki i gabinet męża będzie troszkę na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 a Lucarna kładzie synka spać, więc jeszcze chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mocna ta tapeta, ciekawa jestem jak się bedzie komponowała z fotkami rodzinnymi:) Lukarna, pospiesz się A ja w sypialni zdjęcia gór i anioły bedę miała;) Górskie anioły czy anielskie góry??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 hej dziewczyny zanim Lucarna się pojawi i zdradzi projekt sypialni a raczej zezwoli na jego upublicznienie zapraszam do siebie bo u mnie juz cieplutko I zagadka z Lenką się rozwiązała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Jestem:)Sypialnia zaraz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 U mnie bieszczadzkie anioły i anielskie Tatry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To gdzie te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Nie wiem czy to muli FM czy mój net, ale chyba się poddaję, bo nerwowo nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 hehe spokojnie, forum zamula się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Wgrywają się na imageshack:) Juz prawie prawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts