Lukarna 24.10.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ściany są w kolorze najjaśniejszego koloru na tapecie, nie sa białe:) I ta listwa też mnie zaskoczyła bo rozmawiałyśmy że białe nie:) a tu proszę - cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Proszę Cię, ja milczałam z osłupienia po prostu:):) a mąż mi tu mówił, że zaraz stracisz do mnie cierpliwość ja miałam ochotę zapytać cię, jakiego koloru tulipany chcesz mieć w pokoju ale ty już wiesz, że ja lekko pokręcona jestem :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Lukarna, sypialnia będzie naprawdę super. Karola, jestem pełna podziwu dla talentu:) Mnie te programy jakoś nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 TV w sypialni jest konieczne? Dla mnie sypialnia to miejsce odpoczynku, ale jak to faceci pewnie Twój też chce miec go na ścianie? Ja z nim będę jeszcze pertraktowała na ten temat:) Chociaz pocieszam się tym, że jak sie wprowadzimy to nie będzie kasy na TV a zanim będzie kasa to się odzwyczai od standardów blokowych i spania w salono-telewizornio-jadalnio-gabineto-bawialni:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 a mąż mi tu mówił, że zaraz stracisz do mnie cierpliwość ja miałam ochotę zapytać cię, jakiego koloru tulipany chcesz mieć w pokoju ale ty już wiesz, że ja lekko pokręcona jestem :rotfl: Jak miałabym stracić dla Ciebie cierpliwość jak się męczyłaś nad tym cały dzień, no proszę Cię Bardzo lubię moją sypialnię A najlepsze jest to, że ja wszystkim opowiadam jaka to będziemy mieli maleńką sypialnię a to przecież całkiem duzy pokój jest:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Bardzo ładna, nieudziwniona, delikatna naprawdę wyjatkowa sypialnia. Szacuneczek dla Karoli, bo Lukarna i tak ma dobrze - zasypic i budzic się i... w takiej sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Wygląda przestronnie. Ile ma metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 (edytowane) Bardzo ładna, nieudziwniona, delikatna naprawdę wyjatkowa sypialnia. Szacuneczek dla Karoli, bo Lukarna i tak ma dobrze - zasypic i budzic się i... w takiej sypialni:) Ardea wierz mi, teraz to dopiero nie mogę się doczekac:) ps. i dziękuję Edytowane 24 Października 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Wygląda przestronnie. Ile ma metrów? Użytkowej 11,23, po podłodze 16,94:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 oj dziewczynki, chwilke mnie nie było a tu tajie cudeńka pokazujeie. najpierw chylę czoła przed karolą - chyba zajdę w ciążę -może wtedy poradzę sobie z tymi programami do projektowania (jeszcze mi się nic nie udało , buuuu) Karola - Brawo !!! Lucarna - śliczną sypialnię będziesz miała! I turkus czyli to co uwielbiam Ja tez walczę z "projektem" TV w sypialni - kable wprawdzie podciągnął w razie czego ale moze uda mi się go namówić na zmianę planów I tez palnuję kącik do czytania. U mnie jednak w związku ze zdecydowanym nadmiarem metrów kwadratowych (w sypialni oczywiście) planuję duży wygodny szezlong (jesli starczy kasy oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Bardzo dziękuję Wam dziewczyny za komplementy:) Nawet nie wiecie jak się cieszę.... I sobie ogladam w kółko te fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 najpierw chylę czoła przed karolą - chyba zajdę w ciążę -może wtedy poradzę sobie z tymi programami do projektowania (jeszcze mi się nic nie udało , buuuu) Karola - Brawo !!! U mnie jednak w związku ze zdecydowanym nadmiarem metrów kwadratowych (w sypialni oczywiście) planuję duży wygodny szezlong (jesli starczy kasy oczywiście). to jeszcze musiałabyś sie położyć na pół roku jak ja ja w sobotę pracowałam nad swoją sypialnią i będzie też szezlong zamiast fotela z podnóżkiem Lucarna już kazała mi zakupić sobie czarny i turkusowy peniuar bo na tym szezlongu zamierzam czekać aż mąż wyjdzie z łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Bardzo dziękuję Wam dziewczyny za komplementy:) Nawet nie wiecie jak się cieszę.... I sobie ogladam w kółko te fotki:) A jutro mąż powie, "zapomnij kobieto, w życiu ci nie pozwolę takiej tapety położyć w sypialni" i dopiero będzie tragedia (odpukać w niemalowane drewno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Karola już widzę jak się eksponujesz na szezlongu w czarnym peniuarze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Karola proszę Cię, nie mów nawet takich rzeczy&&&&&&&& Spodoba mu się.Na pewno mu się spodoba. A może Esiak jak wróci to jakos skomentuje to będziemy wiedziały chociaż jakie jest męskie spojrzenie na esy-floresy na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.10.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 gorzej będzie jak jej powie "wypier..." z tym fotelem bo mi meczyk w tv przysłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.10.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Karola już widzę jak się eksponujesz na szezlongu w czarnym peniuarze;) no i w tych szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ja nie lubię ani tapet, ani esów floresów, ani kolorów;) a bardzo, bardzo mi się podoba i to nie jest taka babska sypialnia, tylko taka śliczna, ze brak słów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 A może Esiak jak wróci to jakos skomentuje to będziemy wiedziały chociaż jakie jest męskie spojrzenie na esy-floresy na ścianie... Mój mąż powiedział, że jest ok że dałby się mi namówić na spanie w tej sypialni, tylko!! musiałby fotel być czarny ale widziałaś jego gabinet więc się nie dziw, no i czarny szezlong w naszej sypialni to też jego pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 własnie popatrzyłam na metraż mojej sypialni po podłodze :37,56 użytkowej 33,87 Wstawie se w takim razie jeszcze.... stół to ping ponga, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts