Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TV w sypialni jest konieczne? Dla mnie sypialnia to miejsce odpoczynku, ale jak to faceci pewnie Twój też chce miec go na ścianie?;)

Ja z nim będę jeszcze pertraktowała na ten temat:)

Chociaz pocieszam się tym, że jak sie wprowadzimy to nie będzie kasy na TV a zanim będzie kasa to się odzwyczai od standardów blokowych i spania w salono-telewizornio-jadalnio-gabineto-bawialni:D:D

a mąż mi tu mówił, że zaraz stracisz do mnie cierpliwość :lol2:

ja miałam ochotę zapytać cię, jakiego koloru tulipany chcesz mieć w pokoju :lol2:

ale ty już wiesz, że ja lekko pokręcona jestem :rotfl::rotfl:

Jak miałabym stracić dla Ciebie cierpliwość jak się męczyłaś nad tym cały dzień, no proszę Cię:)

Bardzo lubię moją sypialnię:D

A najlepsze jest to, że ja wszystkim opowiadam jaka to będziemy mieli maleńką sypialnię a to przecież całkiem duzy pokój jest:):):)

Bardzo ładna, nieudziwniona, delikatna naprawdę wyjatkowa sypialnia. Szacuneczek dla Karoli, bo Lukarna i tak ma dobrze - zasypic i budzic się i... w takiej sypialni:)

Ardea wierz mi, teraz to dopiero nie mogę się doczekac:):)

ps. i dziękuję

Edytowane przez Lukarna

oj dziewczynki, chwilke mnie nie było a tu tajie cudeńka pokazujeie.

najpierw chylę czoła przed karolą - chyba zajdę w ciążę -może wtedy poradzę sobie z tymi programami do projektowania (jeszcze mi się nic nie udało , buuuu)

Karola - Brawo !!!

Lucarna - śliczną sypialnię będziesz miała! I turkus czyli to co uwielbiam :) Ja tez walczę z "projektem" TV w sypialni - kable wprawdzie podciągnął w razie czego ale moze uda mi się go namówić na zmianę planów ;) I tez palnuję kącik do czytania. U mnie jednak w związku ze zdecydowanym nadmiarem metrów kwadratowych (w sypialni oczywiście) planuję duży wygodny szezlong (jesli starczy kasy oczywiście).

najpierw chylę czoła przed karolą - chyba zajdę w ciążę -może wtedy poradzę sobie z tymi programami do projektowania (jeszcze mi się nic nie udało , buuuu)

Karola - Brawo !!!

U mnie jednak w związku ze zdecydowanym nadmiarem metrów kwadratowych (w sypialni oczywiście) planuję duży wygodny szezlong (jesli starczy kasy oczywiście).

to jeszcze musiałabyś sie położyć na pół roku jak ja :lol2:

ja w sobotę pracowałam nad swoją sypialnią i będzie też szezlong zamiast fotela z podnóżkiem :)

Lucarna już kazała mi zakupić sobie czarny i turkusowy peniuar :lol2:

bo na tym szezlongu zamierzam czekać aż mąż wyjdzie z łazienki ;)

A może Esiak jak wróci to jakos skomentuje to będziemy wiedziały chociaż jakie jest męskie spojrzenie na esy-floresy na ścianie...

Mój mąż powiedział, że jest ok :) że dałby się mi namówić na spanie w tej sypialni, tylko!! musiałby fotel być czarny :lol2:

ale widziałaś jego gabinet więc się nie dziw, no i czarny szezlong w naszej sypialni to też jego pomysł :lol2: