Lukarna 31.07.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Bo przecież kuchnia ważna rzecz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Dostałam pierwszą wycenę dachówki Roben kasztanowa - 24 700 z Wasz-DachuPoczekam na inne, zobaczymy duo to czy mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.07.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 a ja jeszcze przed wyrysowaniem projektu tylko jak zaczęliśmy się o wz starać przeczytałam temat CZEGO W URZĄDZANIU DOMU NIE ZROBILIBYŚCIE PONOWNIE później weszło porównywanie materiałów i kosztów i dopiero jak ściany zaczęły stawać zaczęłam myśleć co i jak tak już dokładniej. właściwie już mam wszystko rozplanowane oby kasy starczyło teraz tylko doczytuję informacje o rzeczach dziejących się na bieżąco i dot. najblizszych decyzji (piec, grzejniki, wełna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 O, wątek ostrzegający też czytałam. Ale w sumie może musiałabym go przelecieć jeszcze raz?? Bo wtedy to tez jakos przed ukończeniem projektu czytałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.07.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Wątek o tym czego bym nie zrobił też czytałam, jednak ja się nim nie sugeruję, bo to co dla jednego jest niezbędne lub śliczne dla innych będzie pomyłką i taki też wniosek wyciągnęłam po lekturze, ale poczytać warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.07.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 ja chyba w dużej mierze chciałam się utwierdzić w moich przekonaniach że dobrze kombinuję warto poczytać o plusach i minusach tych samych rozwiązań a później samemu to jeszcze przedyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Tam przynajmniej rozumiałam co czytam:) Bo czytając niektóre wątki typowo fachowe to zastanawiam się czy to na pewno po polsku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.07.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 oj tam, oj tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.07.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 hahaha czyli nie ja jedna mam odczucie p.t. "czarna magia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 :D:D no comment Kolega się pewnie nie raz uśmiechnie z politowaniem czytając moje rozterki i pytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.08.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witaj Lukarno!! Pytałaś u mnie od dachówkę w sumie Ci odpisałam ale teraz widzę że kombinujemy identyczną ja kupiłam już kasztanową Robena:):) pozdrawiam mamy faktycznie podobny układ pomieszczeń ale Twój domek jest większy i do tego taaa piwnica zazdraszczam:) ale tak pozitiw pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ech piwnica może i dobra rzecz ale jezu jaka kosztowna:/ Żałuję, że się dałam namówić bo bylibyśmy już bardzo do przodu i czasowo i finansowo. Mam tylko nadzieję że w przyszłości będę zadowolona z faktu, że ją mam:) Co do dachówki to ja najchętniej wybrałabym jakąś ciemną, ciemniejszą od kasztana, może brązową lub najchętniej grafitową ale niestety - mój minister finansów mówi NIE:/ Ale kasztanowa tez mi się bardzo podoba i myślę że to bedzie kompromis jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.08.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Piwnica to fajna rzecz, na bank nie będziesz żałowała! U nas WZ wykluczały piwnicę (nawet nie wiem dlaczego?) Z brązami trzeba bardziej pokombinować, żeby znaleźć ładny odcień, ale moi znajomi mają chyba jakiś kasztan i wygląda bardzo efektownie, myślę że wystarczy dobrze poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 a jesienny liść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Nieee jesienny liść zdecydowanie odpada. Widziałam dwa dachy ostatnio w tej dachówce i wolę jednak jednokolorową Ardea, może masz wody gruntowe wysoko? A może zupełnie co innego:) Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Pewnie coś innego, bo u nas sam piach;) Koramic ma fajny kasztan, przynajmniej mnie się podoba, ale ja mało znam brązowawych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.08.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 a dlaczego się na grafitową nie zgadza? nasza blacha powinna już po niedzieli być, jak dobrze pójdzie i pogoda się nie zepsuje to dekarz też pod koniec przyszłego tygodnia wejdzie, nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Bo grafitowa ciemna i się będzie nagrzewaćI ciemna w ogóleZa ciemna:) Trzymam kciuki za pogodę&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.08.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 patrząc po wzorniku i tym co w necie to nasz grafit chyba nie jest aż tak ciemny ale może blacha a dachówka to inaczej to wygląda zresztą ja nienawidzę wszelkich brązów i beżu, a dom już dawno było postanowione że czerwony i brązowy dach oraz żółta lub pomarańczowawa elewacja odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.08.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 patrząc po wzorniku i tym co w necie to nasz grafit chyba nie jest aż tak ciemny ale może blacha a dachówka to inaczej to wygląda zresztą ja nienawidzę wszelkich brązów i beżu, a dom już dawno było postanowione że czerwony i brązowy dach oraz żółta lub pomarańczowawa elewacja odpadają a to moi faworyci hahahahha:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts