Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lukarna ja mam metraż sypialni taki jak Ty, ale zdecydowanie mniej ustawną, taką długą i wąska z duużym skosem.O takiej funkcji przysypialnianego balkonu nie pomyślałam;)

Skojarzyło mi się jak pisałaś że z łózka nie wstaniesz: jak jeździliśmy w dawnych czasach pod namioty to jedna para, obydwoje słusznego wzrostu (on miał ksywkę "Długi") spała za któryms razem w jedynce:):)

I nogi mieli poza namiotem:):)

Więc, co nie możesz latem trzymac na balkonie??:)

Ardea - z łóżka nie móc wyjść czasami dobra sprawa ;) Zadzwonisz do szefa (jesli go masz) i mu powiesz ze do pracy nie przyjedziesz bo się zaklinowałaś między ścianą a nakaslikiem :D A tak na poważnie to na cholerę komu duże sypialnie? Tam powino byc łózko i 2 kochanków (no moze jeszcze czasami szezlong:P ) Ja walczyłam o mniejszy metraż naszej ale były 2 opcje _ albo taka jak jest albo b.wąska więc nieustawna kiszka....

Pinacolada, ja tam lubię dużą sypialnię, choć nasza ma 19,5 m2 i mówcie co chcecie ale u nas łóżko minimum 1,80 x 2,20

a ostatecznie i tak pewnie będzie 2,0 x 2,20

bo w niedzielę rano dzieci będą do nas przychodzić na śniadanie w łóżku, które będzie tatuś przygotowywał (tak było w moim domu rodzinnym, w niedzielę rano z poduszką wędrowałam do łóżka taty i jadałam w nim śniadanie i oglądałam bajki Disneya, ale tata spał w salonie :lol2:) a u nas jakoś tv nie jest przewidziany ;) ale od czego sa laptopy

A ja też pomyślałam o tym, że gdy Karola urodzi i wyjedzie do Paryża to prawie wcale nie będzie miała dla nas czasu i będzie nam jej brakowało.

jak mi się miło zrobiło :hug: i znów mąż krzywo na mnie patrzy, bo mi się łezka zakręciła w oku, a przed chwilą Lucarna mnie też do płaczu prawie doprowadziła :lol2:

Adaś pójdzie chyba do miniprzedszkola (domowa niania, kobieta jest z polski, mówi po polsku i ma w sumie 5 dzieci pod opieką, ale powiedziała, że miejsce sie chyba zwolni, wiec może wziąć Adasia, miałby kontakt z polskim i dziećmi :) ), ja będę miała do południa tylko Lenę pod opieką, więc będę zaglądać :)