karolakr25 24.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Karola piekny ten gabinet ! Tylko czy ten szary prostokąt na 1 zdj zaraz za sofą nie sugeruje, że tam skos jest? Fototapeta na skosie? nie, to jest wcięcie w ścianie, bo obok jest łazienka ten pokój ma takie nieciekawe , dość wąskie wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Za ostry nie może być. Musi być taki ładny stonowany... Szukaj az znajdziesz. Bo wiem, że ona gdzies tam jest i na Ciebie czeka;) a wiesz, że ja w weekend dostawałam szału z tymi kolorami i już nawet robiłam wizualkę z ciemnym szarym, prawie czarnym kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Lukarna ja mam metraż sypialni taki jak Ty, ale zdecydowanie mniej ustawną, taką długą i wąska z duużym skosem.O takiej funkcji przysypialnianego balkonu nie pomyślałam;) Skojarzyło mi się jak pisałaś że z łózka nie wstaniesz: jak jeździliśmy w dawnych czasach pod namioty to jedna para, obydwoje słusznego wzrostu (on miał ksywkę "Długi") spała za któryms razem w jedynce:) I nogi mieli poza namiotem:) Więc, co nie możesz latem trzymac na balkonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ardea - z łóżka nie móc wyjść czasami dobra sprawa Zadzwonisz do szefa (jesli go masz) i mu powiesz ze do pracy nie przyjedziesz bo się zaklinowałaś między ścianą a nakaslikiem A tak na poważnie to na cholerę komu duże sypialnie? Tam powino byc łózko i 2 kochanków (no moze jeszcze czasami szezlong:P ) Ja walczyłam o mniejszy metraż naszej ale były 2 opcje _ albo taka jak jest albo b.wąska więc nieustawna kiszka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 a wiesz, że ja w weekend dostawałam szału z tymi kolorami i już nawet robiłam wizualkę z ciemnym szarym, prawie czarnym kolorem? Nieee, szukaj tego turkusu. No nie rezygnuj, Karola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Jest jaka jest - narzuciliśmy sobie rygor metrażowy i już. A dużą sypialnie sobie wyobrażam, a co pomarzyc można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Pinacolada, ja tam lubię dużą sypialnię, choć nasza ma 19,5 m2 i mówcie co chcecie ale u nas łóżko minimum 1,80 x 2,20 a ostatecznie i tak pewnie będzie 2,0 x 2,20 bo w niedzielę rano dzieci będą do nas przychodzić na śniadanie w łóżku, które będzie tatuś przygotowywał (tak było w moim domu rodzinnym, w niedzielę rano z poduszką wędrowałam do łóżka taty i jadałam w nim śniadanie i oglądałam bajki Disneya, ale tata spał w salonie ) a u nas jakoś tv nie jest przewidziany ale od czego sa laptopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Nieee, szukaj tego turkusu. No nie rezygnuj, Karola... no nie rezygnuję, ale chyba na jakiś czas go sobie odpuszczę tzn. całą sypialnię, chwilowo mnie ona lekko zmęczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 no nie rezygnuję, ale chyba na jakiś czas go sobie odpuszczę tzn. całą sypialnię, chwilowo mnie ona lekko zmęczyła Własnie to Ci chciałam zaproponowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 tylko czym ja ma się zająć no tak , jest salon Ardei, łazienka Esiaka, i Agalind jeszcze się zgłosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 24.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Karola - a kiedy Ty rodzisz?! Bo tak się właśnie zastanawiam czy zdążysz przestawić wannę w mojej łazience bo za cholerę nie umiem I nie chodzi mi o wizualkę ale o zwykły rysunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 A ja też pomyślałam o tym, że gdy Karola urodzi i wyjedzie do Paryża to prawie wcale nie będzie miała dla nas czasu i będzie nam jej brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 ok, wyślij mi na priwa rzut z wymiarami, zajmę sie tymtermin mam na 17 grudnia, ale zielone światło mam od 24 listopada, bo Lena dużaa znając ją, to urodzi sie w święta, ja wam to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 A ja też pomyślałam o tym, że gdy Karola urodzi i wyjedzie do Paryża to prawie wcale nie będzie miała dla nas czasu i będzie nam jej brakowało. jak mi się miło zrobiło i znów mąż krzywo na mnie patrzy, bo mi się łezka zakręciła w oku, a przed chwilą Lucarna mnie też do płaczu prawie doprowadziła Adaś pójdzie chyba do miniprzedszkola (domowa niania, kobieta jest z polski, mówi po polsku i ma w sumie 5 dzieci pod opieką, ale powiedziała, że miejsce sie chyba zwolni, wiec może wziąć Adasia, miałby kontakt z polskim i dziećmi ), ja będę miała do południa tylko Lenę pod opieką, więc będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To zaglądaj koniecznie i fotografuj Paryż podczas spacerów z wózkiem i nam opowiadaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Nie ja Cię tylko Ty mnie i nie przekręcaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To zaglądaj koniecznie i fotografuj Paryż podczas spacerów z wózkiem i nam opowiadaj:) tam , to ja się zamienię w taką żoną przy mężu co czeka na męża i zajmuje się domem i dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Nie ja Cię tylko Ty mnie i nie przekręcaj:P no weź!!!! ja cię do płaczu może i doprowadziłam, ale ty mi o tym napisałaś, więc to ty mnie do niego doprowadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 no weź!!!! ja cię do płaczu może i doprowadziłam, ale ty mi o tym napisałaś, więc to ty mnie do niego doprowadziłaś I dobrze, bo wszyscy mówią, że fora są bezosobowe i pełne jadu, a u nas - idylla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 I dobrze, bo wszyscy mówią, że fora są bezosobowe i pełne jadu, a u nas - idylla:) my sie regularnie z Lucarną doprowadzamy albo do płaczu albo do śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts