Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

a ja z tych głupich co nie umieją na forumowego riva wysłac z załącznikeim :oops:

wklejam tu, to se jakoś to skopiuj :p

Tak miało być z wanną obudowaną, a chcę żeby był tak jak narysowałam na czerwono.... Chodzi o to żeby ta "czerwona" wanna (będzie biała :p ) była rzeczywistych rozmiarów (w skali do reszty ) czyli jakieś 180/90 (w najszerszym miejscu )

http://img69.imageshack.us/img69/8546/azienkanowa.png

Uploaded with ImageShack.us

tu wymazałam wszyskie wymiary coby zrobiło się przejrzyście ;)

http://img85.imageshack.us/img85/1520/azienkabezwymiarw.png

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello

Karola - skos zaznaczyłam na zielono - linia oznacza wysokosc 190cm

za umywalkami jest kabina prysznicowa i nie jest na 62,5 tylko 86 (a nawet po przeróbkach 90cm ;) )

siedząc na kibelku po lewej str jest ścianka od prysznica częściowo przeszklona a tam gdzie nie przeszklona będą jakies półki. Między półkami a kibelkiem będzie "okienko" zsypu bielizny. Natomiast po prawej od kibelka są szuflady. Cała łazienka ma ok 5 x 3m

Aaaa, i na wprost tej drugiej umywalki jest okno dachowe.

107 to szerokosc wejscia do kabiny prysznicowej ;)

http://img838.imageshack.us/img838/8427/azienkazopisem.png

Hello

Karola - skos zaznaczyłam na zielono - linia oznacza wysokosc 190cm

za umywalkami jest kabina prysznicowa i nie jest na 62,5 tylko 86 (a nawet po przeróbkach 90cm ;) )

siedząc na kibelku po lewej str jest ścianka od prysznica częściowo przeszklona a tam gdzie nie przeszklona będą jakies półki. Między półkami a kibelkiem będzie "okienko" zsypu bielizny. Natomiast po prawej od kibelka są szuflady. Cała łazienka ma ok 5 x 3m

Aaaa, i na wprost tej drugiej umywalki jest okno dachowe.

107 to szerokosc wejscia do kabiny prysznicowej ;)

http://img838.imageshack.us/img838/8427/azienkazopisem.png

masz jakąś ściankę kolankową...?

to gut, bo inaczej w życiu ta wanna nie weszłaby w tym miejscu...

he,he

jakbym jej nie miała to nawet nie wpadłabym na taki pomysł ;)

Mam ciut lepszą orientację przestrzenną jak pumpaluna ale zdecydowanie gorszą jak karola

Bardziej chodziło mi o to, żeby ten owal narysować w skali w stosunku do pozostałych, już naniesionych "sprzętów". Chciałam zobaczyć dokąd będzie sięgać..... ;)

ale Esiak, dzięki za zainteresowanie :)

Powiezcie mi moi drodzy, czy jest szansa sprzedać nowy-używany :D odpływ liniowy za 50% jego wartości?

Kupiłam 90cm, został zalany w wylewce a potem mój glazurnik stwierdził, że za długi. Odkuł więc tę 90-tkę, kupiłam 60 i ją zamontował. 90 odczyściłam z betonu i chciałabym sprzedać bo szkoda wywalić (kosztował mnie ponad 600zł :( )

Najważniejsze, że wszystko pod kontrolą

A mnie dzisiaj zaczęło zastanawiać co to będzie jak przyjdzie do rozliczeń za hydraulikę i tynki. Nasi fachowcy na razie żadnej kasy nie chcieli. Zakupy robią na wz i wszystkie rachunki mamy rozliczać po zamknięciu danego etapu. Oby nas sumy nie powaliły.