1976pinacolada 24.10.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 a ja z tych głupich co nie umieją na forumowego riva wysłac z załącznikeim wklejam tu, to se jakoś to skopiuj Tak miało być z wanną obudowaną, a chcę żeby był tak jak narysowałam na czerwono.... Chodzi o to żeby ta "czerwona" wanna (będzie biała ) była rzeczywistych rozmiarów (w skali do reszty ) czyli jakieś 180/90 (w najszerszym miejscu ) http://img69.imageshack.us/img69/8546/azienkanowa.png Uploaded with ImageShack.us tu wymazałam wszyskie wymiary coby zrobiło się przejrzyście http://img85.imageshack.us/img85/1520/azienkabezwymiarw.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 a mi powiedz, co jest za umywalkami, że one są 62,5 cm odsunięte?i 107 cm od wejściai co jest w tej nie wiem wnęce za umywalkami od strony toalety? 99,5 na 100 (obok wanny i sedesu to prysznic, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 i co jest na ścianie na przeciw umywalek ? skos?4,94 x 3,00 takie jest wymiar całej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.10.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Hello Karola - skos zaznaczyłam na zielono - linia oznacza wysokosc 190cm za umywalkami jest kabina prysznicowa i nie jest na 62,5 tylko 86 (a nawet po przeróbkach 90cm ) siedząc na kibelku po lewej str jest ścianka od prysznica częściowo przeszklona a tam gdzie nie przeszklona będą jakies półki. Między półkami a kibelkiem będzie "okienko" zsypu bielizny. Natomiast po prawej od kibelka są szuflady. Cała łazienka ma ok 5 x 3m Aaaa, i na wprost tej drugiej umywalki jest okno dachowe. 107 to szerokosc wejscia do kabiny prysznicowej http://img838.imageshack.us/img838/8427/azienkazopisem.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.10.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 moja łazienka "przygniotła" Karolę a tak na serio to dopiero teraz (od rana) forum funkcjonuje jako tako tzn nie zawiesza się przy kazdym wysyłanym poście... U Was tez była z tym masakra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wczoraj sie poddałam, bo ładowanie każdego posta zajmowało nawet 10minut:mad: Moze dziś będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.10.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wiecie co, zazdroszczę ludziom którzy mają wyobraźnię przestrzenną. Patrzę na opis Pinacolady i te czarne rzuty i ciężko mi wizualizacja gotowej łazienki wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wiecie co, zazdroszczę ludziom którzy mają wyobraźnię przestrzenną. Patrzę na opis Pinacolady i te czarne rzuty i ciężko mi wizualizacja gotowej łazienki wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Hello Karola - skos zaznaczyłam na zielono - linia oznacza wysokosc 190cm za umywalkami jest kabina prysznicowa i nie jest na 62,5 tylko 86 (a nawet po przeróbkach 90cm ) siedząc na kibelku po lewej str jest ścianka od prysznica częściowo przeszklona a tam gdzie nie przeszklona będą jakies półki. Między półkami a kibelkiem będzie "okienko" zsypu bielizny. Natomiast po prawej od kibelka są szuflady. Cała łazienka ma ok 5 x 3m Aaaa, i na wprost tej drugiej umywalki jest okno dachowe. 107 to szerokosc wejscia do kabiny prysznicowej http://img838.imageshack.us/img838/8427/azienkazopisem.png Uploaded with ImageShack.us masz jakąś ściankę kolankową...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 masz jakąś ściankę kolankową...? a pewnie , że mam ok 90cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 a pewnie , że mam ok 90cm to gut, bo inaczej w życiu ta wanna nie weszłaby w tym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 to gut, bo inaczej w życiu ta wanna nie weszłaby w tym miejscu... he,he jakbym jej nie miała to nawet nie wpadłabym na taki pomysł Mam ciut lepszą orientację przestrzenną jak pumpaluna ale zdecydowanie gorszą jak karola Bardziej chodziło mi o to, żeby ten owal narysować w skali w stosunku do pozostałych, już naniesionych "sprzętów". Chciałam zobaczyć dokąd będzie sięgać..... ale Esiak, dzięki za zainteresowanie Powiezcie mi moi drodzy, czy jest szansa sprzedać nowy-używany odpływ liniowy za 50% jego wartości? Kupiłam 90cm, został zalany w wylewce a potem mój glazurnik stwierdził, że za długi. Odkuł więc tę 90-tkę, kupiłam 60 i ją zamontował. 90 odczyściłam z betonu i chciałabym sprzedać bo szkoda wywalić (kosztował mnie ponad 600zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Pinacolada jak napisałam w prywatnej wiadomości wanna wejdzie, ale będzie za mało miejsca dookoła niej by swobodnie korzystać zarówno z wanny jak i z sedesu i szuflad Masz rzut z wymiarami, możesz porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 nie umiem sobie wyobrazić tego prysznica, ta ścianka do umywalek to tak specjalnie wysunięta, żeby miejsce na prysznic stworzyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 nie umiem sobie wyobrazić tego prysznica, ta ścianka do umywalek to tak specjalnie wysunięta, żeby miejsce na prysznic stworzyła? ja też nie potrafiłam zanim do tego doszłam sporo czasu minęło, ale fajnie to pomyślane jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lukarny jeszcze nie ma, ale zdradzę Wam, że znów dziś miała przeboje na budowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Najważniejsze, że wszystko pod kontrolą A mnie dzisiaj zaczęło zastanawiać co to będzie jak przyjdzie do rozliczeń za hydraulikę i tynki. Nasi fachowcy na razie żadnej kasy nie chcieli. Zakupy robią na wz i wszystkie rachunki mamy rozliczać po zamknięciu danego etapu. Oby nas sumy nie powaliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Esiak, było nerwowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ano miała... kryzys zażegnany.... chociaż wg mnie, to żadne tam przeboje, takie jest życie po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lukarny jeszcze nie ma, ale zdradzę Wam, że znów dziś miała przeboje na budowie.... oj miała a teraz kładzie synka spać (a przynajmniej kładła jakieś 45 min temu, może z nim zasnęła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts