Esiak 25.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 przesada ogólnie, jakbyś Lukarna pamiętała jak byłaś u mnie co mam jeszcze do wydania, problemów by nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Oj tam oj tam musiałeś mnie zdradzać?? teraz juz pamiętam że masz jeszcze deski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ważne, że wszystko załatwione i problem z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 dobra, co do papy, w miarę tania i dobra to: Werner, papa termozgrzewalna, podkładowa V60 S35 lub V60 S30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Chyba czułeś w moim głosie ulgę, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 nie takie rzeczy się załatwiało... poza tym po to masz tel. do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Chyba czułeś w moim głosie ulgę, co?? a tak BTW, moją nową bramę garażową widziałaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lukarna, właśnie wpadłam do Ciebie i było gorąco, ale sytuacja opanowana i prace pójdą zgodnie z planem, a to najważniejsze:) Ciągle słucham Esiakowej Anathemy i aż mi się w głowie kręci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 a tak BTW, moją nową bramę garażową widziałaś...? Nieee, gdzies po drodze zakodowałam co do mnie mówiłeś i pomyslałam że jak będe w domu to luknę i zobacz - zapomniałam:) Juz lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lukarna, właśnie wpadłam do Ciebie i było gorąco, ale sytuacja opanowana i prace pójdą zgodnie z planem, a to najważniejsze:) Ciągle słucham Esiakowej Anathemy i aż mi się w głowie kręci;) Ardea, oby do przodu:) Dobrze, że mam ten "Telefon do przyjaciela":) już mnie nie raz podtrzymywał na duchu i pomagał Chciażby przy ostatniej akcji: "Źle wybudowaliśmy sobie dom":/ A ja nie mogę słuchać - nie mam jak... Od Gwiazdora już zamówiłam porządne słuchawki chociaż nie wiem czy nie zmienic zamówienia na radio do auta z CD:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 a właśnie, jak wyszło w końcu z tym utytułowaniem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Uciekam omówić z mężem techniczne detale naszej wspólnej (bezdzieciowej) sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 a właśnie, jak wyszło w końcu z tym utytułowaniem...? Naniesiemy nowe przy inwentaryzacji prądu i gazu. Teraz geodeta to byłby dodatkowy koszt bo nie wiadomo czy on źle wytyczył czy teść cos pochrzanił. A udowodnic żadnemu już nie mozna... Mam nadzieję że jedynie z przodu jest źle bo po bokach zostawało nam 4 i 10 cm:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2011 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Byłam rano na budowie zawieźć kasę na stemple i adres gdzie mają je odebrać. Myślałam że sobie pochodzę i obejrzę co tam Panowie zmalowali (bo kominy wczoraj stawiali i resztę ścian na parterze) ale... Przychodzę tam a tam wszyscy stoją z założonym rękami przed domem i wyzywają. Okazało się że teść miał wyliczyć stal potrzebną do zbrojenia wieńcy (wieńców, Ardea??) i niestety nie wyliczył. Stali nie ma, stempli jeszcze też nie więc stoją bo nie mają co robić. A teść chodzi, mierzy ściany (zamiast wziąć dane z projektu) i spokojnie sobie liczy... Dałam Majstowi kopertę, wydruk google maps i zwiałam:D:D:D Taka za mnie bohaterka:) A teraz w ramach przerwy kawowej wysyłam więźbę do wyceny:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dziewczyno, Ty masz stalowe nerwy:) Całe szczęście, że udało się załatwić stemple. Będą dzisiaj fotki ze zbrojenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.10.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Nie wiem czy będą bo stali niet:/ Dosłownie przed 5 minutami teść w końcu wydukał ile nam potrzeba. Zadzwonił do Piotra - tyle trzeba zamówić. Piotr zadzwonił do mnie - zamów. Ja zadzwoniłam do pana Przemka - zamówiłam:):) To jakiś teatr groteski. Rozmowa z hurtownią: - Panie Przemku stal chciałam zamówić... - Już piszę - fi 25 - 8 szt po 12m, fi 16 - 14 szt po 12m, fi 12 itd.... - Ok, zapisałem ale pytanie jedno mam: fi 25 - Wy na pewno dom jednorodzinny budujecie?? - Panie Przemku, słyszał Pan o takim jednym projektancie? - Tym o inicjałach X.Y?? - Dokładnie tym:) - To nie mam już więcej pytań ale może to Panią pocieszy, w tym roku mieliśmy już 2 jago projekty do których zamawialiśmy fi32:) Stal będzie jak duże auto wróci. Czyli nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 A stemple dojechały? Ekipa będzie mogła przynajmniej deskowanie pod strop zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.10.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Lucarna, ręce opadają na teścia ja bym nawet na męża się nie oglądała, tylko mu zwróciła uwagę ale ty wiesz lepiej, żeby taka twoja akcja nie zepsuła wszystkiego mnie teściowa dziś odwiedziła i powiedziała, że gdybym od początku ciąży zrezygnowała z pracy i tyle się wszystkim (czy. domem) nie przejowała, to moja ciąż inaczej by wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Lucarna, ręce opadają na teścia ja bym nawet na męża się nie oglądała, tylko mu zwróciła uwagę ale ty wiesz lepiej, żeby taka twoja akcja nie zepsuła wszystkiego mnie teściowa dziś odwiedziła i powiedziała, że gdybym od początku ciąży zrezygnowała z pracy i tyle się wszystkim (czy. domem) nie przejowała, to moja ciąż inaczej by wyglądała To sobie pogadała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 26.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 To sobie pogadała;) i mnie zdenerwowała i mąż ją wyrzucił z sali i powiedział że ma sie u mnie więcej nie pojawiać jakakolwiek ta teściowa by nie była, to przynajmniej jednego syna dobrze wychowała , bo ten drugi to maminsynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts