agalind 28.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Całe szczęscie, że masz od tego ludzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Zawsze ciągnęło mnie do umysłów ścisłych, łatwo mogli mi zaimponować Przy okazji dziękuję Wszystkim, którzy przyczynili się do policzenia powierzchni mojej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Twoja kuchnia miała wiele powierzchni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ja walczę z policzeniem metrażu naszej elewacji, na walce się kończy bo zgubiłam kartkę z rozpisanymi wymiarami Dzisiaj za to "zabiła" mnie informacja odnośnie tynków, nie wiem jak liczyliśmy, że wychodziło nam 430m2, cóż po odjęciu okien i bramy garażowej wyszło ich 500 także i kasy więcej pójdzie. Jutro mamy dostać pierwsze info o kosztach bo jak na razie to tylko 2tys zaliczki daliśmy. Kasy z konta nie ubywa, a tyle zrobione że boję się na co jeszcze starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 U nas było ponad 600m2 tynków. 3 dni roboty i finansowa masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 28.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Twoja kuchnia miała wiele powierzchni;) bo miała wiele wymiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ja walczę z policzeniem metrażu naszej elewacji, na walce się kończy bo zgubiłam kartkę z rozpisanymi wymiarami Dzisiaj za to "zabiła" mnie informacja odnośnie tynków, nie wiem jak liczyliśmy, że wychodziło nam 430m2, cóż po odjęciu okien i bramy garażowej wyszło ich 500 także i kasy więcej pójdzie. Jutro mamy dostać pierwsze info o kosztach bo jak na razie to tylko 2tys zaliczki daliśmy. Kasy z konta nie ubywa, a tyle zrobione że boję się na co jeszcze starczy. a mogło tak wyjść... nam wyszło tynków prawie 600m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 U nas było ponad 600m2 tynków. 3 dni roboty i finansowa masakra 3 dni? czyli maszynowe?, no ale to tak nieźle bo robili prawie 300m2 dziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 bo miała wiele wymiarów Jak widać humaniści beztrosko podchodzą do liczb;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 U nas też cementowo-wapienne maszynowe poszły, ale panowie robili prawie 2 tygodnie. Fakt że świetnie im to wyszło, jeszcze nie przeschły ale już wiemy że gładź nie będzie potrzebna. Robili na Dolinie Nidy z uziarnieniem do 0.5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 28.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 pumpaluna jakoś statystycznie w domach, gdzie dziecko widzi od najmłodszych lat czytających rodziców, samo też to lubi robić. A często jest odwrotnie, dzieciak ma 100 książeczek najlepszych, najbardziej kolorowych i cacy a u rodziców na półce jedyna książka to telefoniczna i skąd tu wzorzec czerpac? Ja bez czytania żyć nie mogę, a jak się dorobię dzieci to je na książkach będę przewijać bo mam je wszędzie, pod stołem, na stole, pod łóżkiem, na szafie, w kuchni, w przedpokoju, w łazience więc jak mi mole książkowe nie wyrosną, znaczy - podmienione jakieś Lukarna ważne, że idziecie do przodu, opóźnienia to normalna sprawa... ile ich było u nas :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Dopiero tu dotarłam:) Ardea stosunek do liczb mam podobny;) W sumie do książek też... W szkole nie raz zostałam złapana na lekcji na czytaniu książek:) przez co kuleje u mnie tez mocno geografia bo na geografii siedziałam tak, że mogłam czytac spokojnie;) I w domu jak robiłam lekcje to często miałam książkę schowana pod zeszytem i jak mam wchodziła to szybko ja ukrywałam:) Teraz to mi się przypomniało... zupełnie nie pamiętałam tych historiii Albo jak skończyłam 1 klasę i pojechałam z mama nad morze i tam oczywiście do biblioteki bo dzien bez ksiazki to dzień stracony. Wypozyczyłam sobie W pustyni i w puszczy i nie chciałam na plażę chodzić, siedziałam i ryczałam że nie zdążę przeczytac:) Teraz trochę się opuściłam w czytaniu przez FM:/ Ale ja czuję spokój jak mam jakąś książkę do przeczytania. Jak mam to mogę jej nie czyta c ona sobie może leżeć i jest OK. Ale jak nie mam - jejku jak mnie nosi:) Dobra bo się tu uzewnętrzniam nie na temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ojej a ja myslałam że tu cisza bo mi powiadomienia nie przychodziły Lukarna - głowa do góry - opóźnienia normalna rzecz ! W prawdzie nie lubię przekładać imprez ale skoro polejesz w środe to poczekam ja w dziecinstwie czytalam mało i niechętnie, teraz chętnie ale tez mało a to wszystko przez to forum Julka kocha czytanie - przez 2 miesiące wakacji przeczytała ponad 15 książek ! Przytocze tylko 1 przykład - wyjeżdżając w Bieszczdy na tydz wziełam ją do ksiegarni zeby sobie cos wybrała bo to co w domu to przeczytane. Kupiła Pamiętniki Wampirów (cy cus ) - ksiązka liczy 550stron - machnęła ją w 2 dni Szok totalny jak dla mnie ! Lenka jeszcze za duży kręcidupek żeby usiedzieć i wysłuchać bajeczkę - za to literki idą jej świetnie. nawet na pytanie : na jaką literkę zaczyna się imię tatusia? odpowiada :py Moje słonko malutkie.... u nas tynków było 1000m2 - tzn za tyle zapłaciłam a nie sprawdzałam . Mozliwe???? żebym ja od początku wiedziała, że kuchnia ardei jest trapezem prostokątnym to nie liczyłabym jej powierzchni 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Pinacolada nasz dom ma tylko 122m2 użytkowej + jakieś 30 gospodarczej także jeśli dobrze pamiętam to powierzchnia połowę taka jak Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 co do czytania, to czytam ogromne ilości książek a jeszcze więcej ebooków... w podstawówce zająłem 5 miejsce w olimpiadzie biologicznej dla licealistów.... do liceum poszedłem na mat-fiz, na studia dostałem się na geografię, a skończyłem informatykę p.s. także nigdy nie wiadomo nic do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 28.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 1976pinacolada tak na marginesie czemu sprzedajesz odpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 28.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Esiak niezły mix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Esiak niezły mix no właśnie, człowiek się uczy całe życie... co do czytania, nie chodziłem na żadne kursy szybkiego czytania, ale przerabiam zazwyczaj 40-70 stron na godzinę... nie wiem jak to jest ze mną ale jak czytam to widzę od razu w całości prawie cały akapit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ale czad! To się dopiero nazywa wszechstronne zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Bez czytania nie ma dnia. Chociaż ostatnio na książkę mam mniej czasu, bo jak kończę tu z Wami gadać to padam na twarz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts