karolakr25 29.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 mnie sie podoba vivida chcę z białych i czerwonych zrobić dzieciakom łazienkę, ale tej czerwonej na żywo nie widziałam ale na stronie paradyża wygląda na ladną i soczystą, a takiej szukam ale zatrwożyła mnie różnica ze zdjęcia Pumpaluny i ze strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 z tej vividy fioletowej i białej ktoś wykańczał swoją łazienkę i WCwstawił zdjęcia do wątku "Łazienki nasze"\teraz sobie przypominam, że kolor tych płytek był zdecydowanie bardziej zbliżony do twojego zdjęcia Pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 (edytowane) znalazłam w tamtym temacie zdjęcie w postach nr #4907 #4893 i ostrzejsze kolory tutaj #7289 Edytowane 29 Października 2011 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 widziałam u kuzynki vividę pomarańczową i jest bardzo energetyczna, świetnie sprawdza się w dziecięcej łazience:) Fioletowej i czerwonej nie widziałam na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 u nas pierwsza opcja to była szarość na dole z czerwonymi dodatkami (umywalka, szafka) ale potem sobie pomyślałam, że jednak tą codzienną wolę mieć bardziej pod siebie. Mój mąż się śmieje, że droższe płytki przecież MUSZĄ być w większej łazience bo po co zaoszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 To jak mówicie o łazienkach to Wam zaraz pokażę moją dolną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Lukarna czekamy... Pumpaluna i Ty się martwisz, ze będzie ponuro? Turkus w sypialni, fiolet w jednej a czerwień w drugiej łazience:) U mnie wcale nie będzie kolorów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 jej dziewczyny widzę że Wy o łazienkach... Ja dopiero usiadłam. P zabrał dziewczynki na mecz Wisły i znów miałam 5 godz dla siebie.... I zamiast leżeć i pachnieć to sobie zaserwowałam porządki w szafach.... ale płytki to dobra odskocznia Ja znalazłam do dziecięcej łazienki ładne z pięknym dekorem kwiatowym ale..... mojej Julce nie przypadły do gustu Niestety nie pamiętam nazwy ani producenta ani serii.... Postaram się znależć to wtedy Wam pokażę... Ale na te co wkeliła pumpaluna tez zwróciłam uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Momento, Mistrzyni nanosi moje poprawki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 czyżby znów Karola w akcji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 dziewczyny -skoro juz jesteśmy w temacie łazienkowym - u siebie wkleiłam "rysunki" dolnej łazienki. Gnębi mnie kolor ścian/farby. Chce koniecznie na szaro i teraz nie wiem czy jaśniej niż płyty i podłoga czy ciemniej.... Zrobiłam na rysunkach ciemniej bo płyty i podłoga są dość jasne i boję się, że mdło będzie..... Weźcie proszę pod uwagę, że drewno będzie dużo jaśniejsze niż na rysunku (będzie takie jak na zdjęciu poniżej rysunków)- jesion. Może na tle ciemnej ściany będzie good.....proszę Was o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Momento, Mistrzyni nanosi moje poprawki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 czyżby znów Karola w akcji;) pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ardeo no więc to są kompromisy tak aby mieć szarawy salon i biało-szarą kuchnię Łazienka miała być jedna cała biała druga biało szara, poszłam na ugodę i będzie co wspominam. W sypialni turkus idzie ze względu na czerń no i pokoje dziecięce będą kolorowe bo tak sobie stonka zażyczyła. Tylko się jeszcze z tą fioletową łazienką pięć razy będę musiała zastanowić bo podłoga ma być tam drewnopodobna i nie wiem czy się to nie pogryzie. Na wystawce przykładałam te płytki co mi się podobają i źle nie było ale no właśnie, duuużo ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Teraz sobie coś uświadomiłam: Vivida to te płytki z których niektórzy robia takie kolorowe łazienki nie?? Super te kolory są, serio... I Pumpaluny pomysł na biało fioletową jest fajny:) Karola a Ty myślisz o białej z dodatkiem czerwonych, tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 zazdroszczę Wam tych szarawych salonow.... ja jestem ograniczona naszym czekoladowym wypoczynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Moja stonka chce niebieski, zaproponowałam rozbielony błękit i jest ok. Pinacolada idziemy do Ciebie, zeby nie popędzac Mistrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Karola a Ty myślisz o białej z dodatkiem czerwonych, tak?? dikładnie, biało czerwonek, z niewielkim dodatkiem dekoru ale mąż coś tam przebąkuje o błękicie i pomarańczu/żółtym zobaczymy tutaj jest duża różnica zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 babski będzie z wrzosem/lila a synio stwierdził, że jak nie będzie niebieski to sam sobie farbami go na niebiesko pomaluje całe szczęście, że nie zażądał remizy strażackiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 babski będzie z wrzosem/lila a synio stwierdził, że jak nie będzie niebieski to sam sobie farbami go na niebiesko pomaluje całe szczęście, że nie zażądał remizy strażackiej to ile u was łazienek na poddaszu? że będzie babska, syna i jeszcze wasza przy sypialni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts