1976pinacolada 29.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 I faceci będą mogli sie sobie przyjrzec podczas czynności fizjologicznych;);) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 29.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 ....Fulek bo my na razie od pracy mamy majstrów a ty kobieto sama ciężko pracujesz, my się lenimy a ty własnymi rękoma dom szykujesz. No niby tak...ale to tylko dlatego,że już wiem,że gdybyśmy wydali pieniążki na majstrów, to na wiele rzeczy by zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 duże lustro fajniejsze, blat też bym dociągnęła do zabudowy, te kilka cm i przesunięcie umywalki bardziej na środek myślę że by się przysłużyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 29.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 I faceci będą mogli sie sobie przyjrzec podczas czynności fizjologicznych;);) By tylko nie było to lustro pomniejszające , bo się chłopaki zdziwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Wg mnie duże lustro ok. sama taki myk robię w wc, ale nie w takiej frustrującej dla mężczyzn lokalizacji i jeżeli drzwi orzech to musi się pojawic chociaż jedno nawiązanie do orzecha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 duże lustro fajniejsze, blat też bym dociągnęła do zabudowy, te kilka cm i przesunięcie umywalki bardziej na środek myślę że by się przysłużyło tylko nie wydaje ci się że taka duża szafka mająca 100 cm długości nie będzie "zbyt ciężka" i przytłaczająca? Lukarna chce między obudową a szafką dać mikro kosz na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 oooo, z powiększonym lustrem wg mnie duzo lepiej korci mnie jeszcze zeby tę szafkę poszerzyc do geberitu i zeby tym co bedzie na blacie wyjść na półeczkę geberitu. Chodzi mi o to żeby to tworzyło całość . I lustro obniżyłabym do samej półki geberitu. Ps, ja bym na blacie widziała jednak drewno.... albo laminat drewnopodobny I chyba przestanę się odzywać bo zaraz stworzymy nowa łazienkę Ale w sumie tworzyc można - Lukarna będzie mieć większe mozliwości wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 By tylko nie było to lustro pomniejszające , bo się chłopaki zdziwią Nie no na tej wysokości to mogą się zdziwic jedynie wyrazem twarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 jeżeli drzwi orzech to musi się pojawic chociaż jedno nawiązanie do orzecha;) tu się nie zgodzę ale to indywidualna kwestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 No ja Cię proszę Fulek!!! Laptopa będziesz mi służbowego odkupowała jak klawiatura od zaplucia padnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Lukarna chce między obudową a szafką dać mikro kosz na śmieci mikro kosz zmiesci się w kącie koło miski wc... a szafka szersza bedzie lepsza i zrekompensuje brak szafki wiszącej, którą jej koleżanki z łazienki wywaliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 mikro kosz zmiesci się w kącie koło miski wc... jeszcze szczotkę do wc zmieścić trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ja tylko indywidualnie potrafię wyrażac swoje zdanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 No więc. Nie wiem co ma sądzić nt powiększenia szafki gdyż ponieważ: - to w sumie malutka łazienka i nie wiem czy szafka 100 cm nie będzie taka cięzkawa - siedzę przy biurku 80cm i ono wydaje mi się juz dużawe - kosz na śmieci chciałabym a z lewej się nie zmiesci bo bedzie tam szczotka:) No serio nie wiem. Może zobaczymy co Karola wyczaruje i podejmiemy jakąś decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.10.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 a ten grzejnik to tak przy lustrze będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 29.10.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 No ja Cię proszę Fulek!!! Laptopa będziesz mi służbowego odkupowała jak klawiatura od zaplucia padnie! To musisz poczekać, aż transzę dostanę, bo z bieżącej pensji, to nie ma obecnie szans (właśnie nam obcięli - wysłali nas na urlop bezpłaty) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 z szafką 100 cm dlugą i wyobrażamy sobie umywalkę na środku http://img809.imageshack.us/img809/5194/31046707.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 (edytowane) tak, obok lustra na ścianie z drzwiami jest grzejnikewentualnie może być na przeciwko geberituale wydaje mi się że może zawadzać w przejściu swobodnym do prysznicałazienka 1,50, obudowa geberitu (już z płytkami) ok. 20 cm + sedes 57 cm, zostaje 73 cm przejściajesli powiesimy tam grzejnik odejdzie kolejne 10 cm (nie wiem jakiej grubości jest grzejnil)drzwi prysznica otwierane do wewnątrz prysznica Edytowane 29 Października 2011 przez karolakr25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ja też będę miała mało płytek i to nie ze względu na koszty;) ale blat dałabym taki jak drzwi, coś z drewna, albo białe drzwi... mną sie jednak nie sugeruj ja już tak mam, że wszystko musi grac, a jak nie gra to ma to byc zamierzone;) Cytuję samą siebie, fajnie wygląda gdy coś ma byc inne, bo taki jest plan, ma wydobyc, przyciągnąc uwagę... A jak tu jest to już każdy indywidualnie widzi. O z drewnianym blatem jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 oooo, i teraz to drewienko z blatu przeciagnąc na geberit ..... szafka 100 nie będzie ciężka - może bdyby stała na wprost wejścia to tak ale z boku a wiesz ile taka szafka pomieści? Na pewno więcej niz biurko na 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts