Ardea 29.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Lukarna zapytaj męża czy mu nie będzie przeszkadzało tak powieszone lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 29.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 OK. To Wy sobie pogadajcie o tej łazience Lukarny, a ja mykam do wyrka,bo Mrówa miejsce grzeje ;). Mnie się podoba wersja z dużym (dla facetów powiększającym) lusterm, ale ostateczna decyzja i tak należy do Lukarny. Do juterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 a może grzejnik na wprost uywalki - tak troszkę w kącie zaraz za drzwiami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Lukarna na gg mi mówi, że szary (ciemny) blat lepszywięc jest poprawkahttp://img259.imageshack.us/img259/9056/18445817.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 a jaka jest najniższa możliwa zabudowa pod geberit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 a jaka jest najniższa możliwa zabudowa pod geberit? 82 ze spłuczką od góry (Geberit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 blat od umywalki jest na wysokości 85 cm, wg mnie akuratwysokość zabudowy geberitu jest 95 cm pinacolada, blat musiałby się dość mocno zwężaćgłębokość szafki jest 45 cm, a zabudowa geberitu 20 cm drzwi są od razu przy ścianie działowejchyba ze lukarna da zgodę by je odsunąćale wtedy będzie się wchodzić na sedesi idąc do prysznica będzie się zataczać mały łuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Mi się bardziej z drewnianym platem podobało. Grzejnik bym dała na tą scianę na przeciwko lustra przy drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Nie widziałam co Ardea pisałas ze drewniany fajny:) Ale takie jest moje zdanie że wolę szary... Wiecie co, nie wiem co mam powiedzieć.Taka się ta zabudowa zrobiła jak kuchenna:) Chyba najlepiej wyglądałaby tam zwykła wąska szafka pod umywalkę i miejsce po bokach.Ale mi na tym blacie zalezy bo teraz nie mam i się bardzo męczę:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Wiecie co, nie wiem co mam powiedzieć. Taka się ta zabudowa zrobiła jak kuchenna:) Chyba najlepiej wyglądałaby tam zwykła wąska szafka pod umywalkę i miejsce po bokach. Ale mi na tym blacie zalezy bo teraz nie mam i się bardzo męczę:/ a jaka szaeroka ma być umywalka? np. 50 cm? czy wy będziecie z niej na co dzień korzytsać rano i wieczór? czy tylko głównie z WC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.10.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Kochana Lukarno, to Tobie przede wszystkim ma pasowac, a z blatem chodziło mi o to, ze drewniany jest bardziej uzasadniony, ale już wspominałam mną się nie przejmuj, przywykłam do tego, ze mam "inny" gust;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.10.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 no właśnie to zasadnicze pytanie - jeśli łazienka bardziej gościnna to na diabła Ci tam blat?w tej górnej jak najbardziej ale w dolnej ja bym minimalizowała wszystko. to nie ta łazienka co myślałaś o NANO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 W sumie plan jest taki, ze to ma być wykorzystywane jako WC. Na chwile obecną.Ale jeżeli za kilka lat przeniesiemy się z sypialnią na dół to wtedy to będzie nasza łazienka.Z drugiej strony to włosów nie prostuję.Rzadko suszę.Może ten blat nie jest mi potrzeby i tylko mi sie wydaje że jest:) Teraz się męczę bo stale kable wisza bo Wika prostuje i suszy i ciągle cos wisi w tej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 tylko ja myślę, że skoro ich w domu jest 5, a na poddaszu jedna łazienkato z tej moga dość często korzytsaćw koncu w domu jest kobieta, nastoletnia córka i mała kobietkata łazienka będzie konieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 drzwi jesli zaplanowane 90 mozna zwezic do 80 i te 10cm przeznaczyc na grzejnikBlatu umywalkowego nie zwęzałabym do grubości geberitu ! Tylko po prostu półke i bok (ten od strony umywalki) geberitu wyłozyłabym tym samym co blat ( ja tez obstawiam drewno ale gospodyni decyduje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 no właśnie to zasadnicze pytanie - jeśli łazienka bardziej gościnna to na diabła Ci tam blat? w tej górnej jak najbardziej ale w dolnej ja bym minimalizowała wszystko. to nie ta łazienka co myślałaś o NANO?? Tak to ta. Poprosiłam Karolę i robi mniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.10.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Jestem ciekawa co ustalicie nim się pośpicie. Ja już uciekam. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 tylko ja myślę, że skoro ich w domu jest 5, a na poddaszu jedna łazienka to z tej moga dość często korzytsać w koncu w domu jest kobieta, nastoletnia córka i mała kobietka ta łazienka będzie konieczna Jest jeszcze na górze pralnia w której planuję umywalkę z lustrem i w przyszłosci wucecik za ścianką więc moze damy radę Zresztą z tego co słyszałam to nastoletni chłopcy tez potrafią na dłuuuugo zając łazienkę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 zgodnie z życzeniem właścicielki http://img85.imageshack.us/img85/8971/80745164.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Jestem ciekawa co ustalicie nim się pośpicie. Ja już uciekam. Pa ja też juz spadam - podejrzewam że moja mała gwiazdka nie uwzglęni w swojej pobudce zmiany czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts