pumpaluna 30.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Będzie przeszczęśliwy i mały i duży fan aut. A kolor faktycznie zielonkawy chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 30.10.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Mały właściciel jak zobaczył autko nic więcej mu do szczęścia nie było potrzebne Będzie przeszczęśliwy i mały i duży fan aut. A kolor faktycznie zielonkawy chcesz? a co złego jest w zielonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.10.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Supcio ! A Marcinek juz widział swoje przyszłe królestwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 30.10.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 to oficjalnie kolor khaki (ten ciemniejszy)a jaśniejszy bez nazwy - taka oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.10.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 to jeszcze pokój Wiktori pokażcie bo nie wierzę, ze go jeszcze nie zaplanowałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Kolory idealne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 30.10.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 to jeszcze pokój Wiktori pokażcie bo nie wierzę, ze go jeszcze nie zaplanowałyście ale on zaplanowany, Weroniki też ale te wizualki są "surowe" Wiki szuka właściwego odcienia na ścianę jak znajdzie, to jej podrasuje wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.10.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 jej - ja ciagle się mylę i nie pamietam która Wiktoria a która Weronika... Chodziło mi o młodszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Tak Marcin widział i dla niego najważniejsze było BUM BUM:) Pewnie nie wie że to jego pokój ale Zygzak podbił jego serce:) I Piotr z zainteresowanie spojrzał i pochwalił - pierwsze pomieszczenie od serca:) I Wika:) Tak, taki zielony chciałam, nie wiedziałam jaki kolor wybrać, niebieski mi nie podchodził, biały nie, szary za zimno do pokoju malutka:) Został zielony a że nie chciałam zwykłego zielonego to wybrałysmy ten:D:D i jestem nim zachwycona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.10.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 a tak zapytałam bo z reguły małym dzieciakom wybiera się żywsze kolory, być może mój komp je tak pokazuje ale są dość ciemne i przydymione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 30.10.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 jej - ja ciagle się mylę i nie pamietam która Wiktoria a która Weronika... Chodziło mi o młodszą młodsza to Weronika ona też ma zaplanowany pokoik, tylko ja muszę go podrasować a jestem nieco ograniczona sprzętem, bo mam w szpitalu tylko notebooka i czasem, bo piguły mnie czasami gonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 30.10.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 a tak zapytałam bo z reguły małym dzieciakom wybiera się żywsze kolory, być może mój komp je tak pokazuje ale są dość ciemne i przydymione tam gdzie jest świato i cienie mogą tak wyglądać, ale w rzeczywistości nie są ciemne i sa takie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.10.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 żywe kolory pobudzają dlatego ja swojej Lenci (ADHD ) pomaluje na biało Moze w końcu się wyciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.10.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.10.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 mi nie chodzi o żywe ale chyba bardziej jestem za pastelowymi. Wybierasz na ściany z palety barw z mieszalnika pewnie a nie z gotowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 30.10.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 mi nie chodzi o żywe ale chyba bardziej jestem za pastelowymi. Wybierasz na ściany z palety barw z mieszalnika pewnie a nie z gotowców? ja ma po prostu w programie paletę kolorów farb najróżniejszych producentów mogę też sobie dodać każdy inny kolor znaleziony w necie tak samo z tapetami, materiałami, płytkami i wykładzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Dziewczyn pokoje obydwa już mam ale na razie nie ma zgody projektantki na publikacje:) Starsza Wiktoria Młodsza Weronika:) U mnie na kompie te kolory sa naprawdę fajne, takie nie krzyczące i nie ponure. W sam raz:) Teraz będę szukac podobnych:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 30.10.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 30.10.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Dziewczyn pokoje obydwa już mam ale na razie nie ma zgody projektantki na publikacje:) bo one nie nadają sie na pokazanie ich na forum publicznym, sa takie ... niedokończone jestem perfekcjonistką, nawet kontakty ci u Marcina wstawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts