Lukarna 30.10.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 nawet kontakty ci u Marcina wstawiłam Własnie przed chwilą zauważyłam pod biurkiem:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 30.10.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 :goodnight:juz naprawdę, ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ostatni raz dzisiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.10.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Zgodnie z wczorajszą obietnicą przybyłam i zobaczyłam, widzę że wnętrza jeszcze ewoluują, w końcu urządzanie wnętrz to proces.a dom oprócz tego, że ma byc piękny, ma byc wygodny i przede wszystkim Twój - emotki mi nie chodzą, ale tu ma byc uśmiechnięta buźka - Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ardea, te wnętrza maja jeszcze troszkę czasu:) A dzięki wizualizacjom Karoli mam okazję się po nich wirtualnie przejść... Mi emotki tylko usmiechnięte albo smutne albo z jęzorem - reszty po prostu nie umiem zrobić:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 30.10.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Pięknie się rozwija budowa wnętrza już widać to jest najlepsze w stawianiu ścian i układaniu/zalewaniu stropu, że zupełnie zmienia się wyobrażenie tego, co będzie w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 I jeszcze tego co bedzie widac przez okna na poddaszu jak się na ten strop wejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.10.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 A cieśla na kiedy ma być gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2011 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Nie wiem jeszcze.Majster powiedział, że poda mi datę zejścia z budowy po zalaniu stropu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Wieści wieściJutro NAJPRAWDOPODOBNIEJ zaleją. Murarze się wyrobili. Kierownik ma zerknąć na zbrojenia. Beton zamówiony ale podobno jakis poslizg maja w betoniarni i stąd NAJPRAWDOPODOBNIEJ jak dowiozą... I znowu proszę o &&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 31.10.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Jutro??jutro jest 01.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 31.10.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Lukarna jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 31.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 P.S. Czy tylko u mnie zegar forum ma niewłaściwą godzinę? Zamiast cofnąć o godzinę, posunęli go do przodu Mam 16:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No na Was zawsze mogę liczyć:) Nie jutro a w środę:D A zegar mam dobrze:) ps. oby mnie ta kawa która pije postawiła na nogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.10.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 a u mnie zegar forumowy się o godzinę spieszy Lukarna mam nadzieję, że nic się z tą środą nie odmieni. Kciuki włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) a u mnie zegar forumowy się o godzinę spieszy Lukarna mam nadzieję, że nic się z tą środą nie odmieni. Kciuki włączone. bo zegar forumowy to się samemu w ustawieniach zmienia - no chyba, że się ma ustawione na automatyczną zmianę czasu letniego Edytowane 31 Października 2011 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 trzymam kciukasy za środowe słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.10.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 bo zegar forumowy to się samemu w ustawieniach zmienia - no chyba, że się ma ustawione na automatyczną zmianę czasu letniego dziękować sama bym na to nie wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.11.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ale postępy - fiu, fiu ... !!! Juz niedługo będziecie kryli dachem! Próbuję sobie wyobrazić, jak się cieszysz z osiągnięcia tego etapu. Bo ja się cieszyłam - i to bardzo Z rozwiązań do pozazdroszczenia macie piwnicę i kanał w garażu. My nie planowaliśmy ani jednego, ani drugiego a mój Mąż teraz żałuje, ze nie zrobiliśmy kanału, coby choć olej mógł zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Dzięki dziewczyny ale możecie kciuki puścić. Jak zwykle falstart. Na środę się betoniarnia nie wyrobi:( No cóż czekam i tyle... Ewanz:) Oj cieszę się oczywiście bardzo bardzo:) czasami jak jestem w domu (no dobra w pracy też) to mam włączone zdjęcia i co jakiś czas sobie spoglądam na nie żeby się nacieszyć I zamiennie patrzę na wizualizacje:D:D I marzę Non stop chodzę z głową w chmurach:) Piwnica wyszła nam przez ukształtowanie terenu chociaż ja jej baaaardzo nie chciałam. Pewnie się przyda chociaz zycie pokazało że przez piwnicę jesteśmy dobry sezon w plecy:/ A kanał to taki mężowski wymysł Ciekawe czy go wykorzystywał będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts