Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a u mnie zegar forumowy się o godzinę spieszy

Lukarna mam nadzieję, że nic się z tą środą nie odmieni. Kciuki włączone.

bo zegar forumowy to się samemu w ustawieniach zmienia - no chyba, że się ma ustawione na automatyczną zmianę czasu letniego ;) :p

Edytowane przez 1976pinacolada

Ale postępy - fiu, fiu ... !!! Juz niedługo będziecie kryli dachem! Próbuję sobie wyobrazić, jak się cieszysz z osiągnięcia tego etapu. Bo ja się cieszyłam - i to bardzo :D

Z rozwiązań do pozazdroszczenia macie piwnicę i kanał w garażu. My nie planowaliśmy ani jednego, ani drugiego a mój Mąż teraz żałuje, ze nie zrobiliśmy kanału, coby choć olej mógł zmienić :(

Dzięki dziewczyny ale możecie kciuki puścić.

Jak zwykle falstart.

Na środę się betoniarnia nie wyrobi:( No cóż czekam i tyle...

Ewanz:)

Oj cieszę się oczywiście bardzo bardzo:) czasami jak jestem w domu (no dobra w pracy też) to mam włączone zdjęcia i co jakiś czas sobie spoglądam na nie żeby się nacieszyć:) I zamiennie patrzę na wizualizacje:D:D I marzę:)

Non stop chodzę z głową w chmurach:)

Piwnica wyszła nam przez ukształtowanie terenu chociaż ja jej baaaardzo nie chciałam. Pewnie się przyda chociaz zycie pokazało że przez piwnicę jesteśmy dobry sezon w plecy:/

A kanał to taki mężowski wymysł:) Ciekawe czy go wykorzystywał będzie:)