pumpaluna 01.11.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 jakby w razie kanału nie wykorzystywał to go wyeksmituj tam na dzionek czy dwa w ramach używania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Albo na nockę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Lukarna, nie jutro to pojutrze, ale na pewno zaleją. Takie rzeczy się zdarzają. Zresztą dziś święto i pewnie dopiero jutro będą uruchamiać całą produkcję a to musi potrwać. Piwnicę docenisz na 100%. Ja już teraz żałuję, że nie zrobiliśmy jej pod całym domem. Na początku miało nie być, potem tylko kotłownia, potem jeszcze pralnia i miejsce na przetwory itp. I tak zostało ale jakby była większa znalazłabym dla niej przeznaczenie. Brakuje mi winniczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Brakuje mi winniczki;) mój mąż odkorkowując godzinę temu wino doszedł do takiego samego wniosku "Wiesz kochanie, tak się właśnie zastanawiam, gdzie my będziemy trzymać te wszystkie nasze wina, co?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Tk Aga bo w zasadzie aż tak dużej różnicy w cenie by nie było, gdybyśmy zrobili pod całym domem a praca byłaby duzo prostsza - odeszłyby ławy schodkowe - u nas się najdłużej z tym Dziadkowie bawili:/Jedynie trochę więcej bloczków i kawałęk stropu:) Ale wtedy to miałabym powierzchnie netto pewnie z 350m2:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 [ATTACH=CONFIG]82523[/ATTACH] mój mąż odkorkowując godzinę temu wino doszedł do takiego samego wniosku "Wiesz kochanie, tak się właśnie zastanawiam, gdzie my będziemy trzymać te wszystkie nasze wina, co?" Karola ale Wy jeszcze macie na to czas i małą piwniczkę - winniczkę zawsze mozna "doprojektować":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 [ATTACH=CONFIG]82523[/ATTACH] mój mąż odkorkowując godzinę temu wino doszedł do takiego samego wniosku "Wiesz kochanie, tak się właśnie zastanawiam, gdzie my będziemy trzymać te wszystkie nasze wina, co?" Możecie doprojektować Mi pozostaje schowek w piwnicy pod schodami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A to nasz Halloween:) http://img408.imageshack.us/img408/4670/ssa41510.jpg Uploaded with ImageShack.us I żeby nie było: widac jakie mam teraz piękne szare 25 letnie płytki w wucecie:) Dziewczyny tam siedziały a dynia bo patrzyły jak świeci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a ja myślałam, z to białe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Karola ale Wy jeszcze macie na to czas i małą piwniczkę - winniczkę zawsze mozna "doprojektować":D Nie bez sensu, nie chce piwniczki, to dodatkowe koszty. Wstawimy lodówkę na wino w wysoką zabudowę, albo do spiżarni, która i tak jest duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 no super Hallowieen-ki Ps. jakbyś nic nie napisała o płytkach to nawet nie przyszło by mi do głowy, żeby na nie popatrzeć A tak to popatrzyłam i powiem Ci jedno - ja w łazience mam ok15letnie (jeszcze po poprzednich właścicielach) i jakbys je zobaczyła to od razu Twoje by Ci się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Proszę Lukarna, już 25lat temu wpisywałaś się w trendy;) A Ty w ogóle żyłaś już wtedy;) Fajne fotki, wcale nie strasznych duszków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Coraz częściej "stare" jest teraz modne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Proszę Lukarna, już 25lat temu wpisywałaś się w trendy;) A Ty w ogóle żyłaś już wtedy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 no super Hallowieen-ki Ps. jakbyś nic nie napisała o płytkach to nawet nie przyszło by mi do głowy, żeby na nie popatrzeć A tak to popatrzyłam i powiem Ci jedno - ja w łazience mam ok15letnie (jeszcze po poprzednich właścicielach) i jakbys je zobaczyła to od razu Twoje by Ci się spodobały Bo nie widać jakie maja piękne kwiatowe motywy powstawiane:D:D Ale podłogowe maja nawet fajne kolor, są ciemniejsze takie szare:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Proszę Lukarna, już 25lat temu wpisywałaś się w trendy;) A Ty w ogóle żyłaś już wtedy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Proszę Lukarna, już 25lat temu wpisywałaś się w trendy;) A Ty w ogóle żyłaś już wtedy;) Fajne fotki, wcale nie strasznych duszków:) Żyłam żyłam i nawet juz chyba u Komunii byłam:):) Muszę zapytać Teściowej kiedy sobie te płytki zakładała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Fajne to Wasze Halloweenowe zdjęcie A dynia - prawdziwe dzieło sztuki My wczoraj świętowaliśmy w figloraju urodziny młodszej córki ( de facto wypadają dzisiaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.11.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ja się akurat z tym jutrzejszym betonem nie dziwię, nie wiem czy z dużej miejscowości bierzesz ale w niektórych zwłaszcza miasteczkach, jutro jest tak samo wolne do pracy jak w Piotra i Pawła. Pracownicy z wiosek i małych miasteczek nie stają do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ja się akurat z tym jutrzejszym betonem nie dziwię, nie wiem czy z dużej miejscowości bierzesz ale w niektórych zwłaszcza miasteczkach, jutro jest tak samo wolne do pracy jak w Piotra i Pawła. Pracownicy z wiosek i małych miasteczek nie stają do pracy Fajnie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts