Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lukarna, nie jutro to pojutrze, ale na pewno zaleją. Takie rzeczy się zdarzają. Zresztą dziś święto i pewnie dopiero jutro będą uruchamiać całą produkcję a to musi potrwać.

Piwnicę docenisz na 100%. Ja już teraz żałuję, że nie zrobiliśmy jej pod całym domem. Na początku miało nie być, potem tylko kotłownia, potem jeszcze pralnia i miejsce na przetwory itp. I tak zostało ale jakby była większa znalazłabym dla niej przeznaczenie. Brakuje mi winniczki;)

Tk Aga bo w zasadzie aż tak dużej różnicy w cenie by nie było, gdybyśmy zrobili pod całym domem a praca byłaby duzo prostsza - odeszłyby ławy schodkowe - u nas się najdłużej z tym Dziadkowie bawili:/

Jedynie trochę więcej bloczków i kawałęk stropu:)

Ale wtedy to miałabym powierzchnie netto pewnie z 350m2:D:D

[ATTACH=CONFIG]82523[/ATTACH]

mój mąż odkorkowując godzinę temu wino doszedł do takiego samego wniosku

"Wiesz kochanie, tak się właśnie zastanawiam, gdzie my będziemy trzymać te wszystkie nasze wina, co?"

Karola ale Wy jeszcze macie na to czas i małą piwniczkę - winniczkę zawsze mozna "doprojektować":D

[ATTACH=CONFIG]82523[/ATTACH]

mój mąż odkorkowując godzinę temu wino doszedł do takiego samego wniosku

"Wiesz kochanie, tak się właśnie zastanawiam, gdzie my będziemy trzymać te wszystkie nasze wina, co?"

Możecie doprojektować:) Mi pozostaje schowek w piwnicy pod schodami:)

no super Hallowieen-ki :D

Ps. jakbyś nic nie napisała o płytkach to nawet nie przyszło by mi do głowy, żeby na nie popatrzeć :p A tak to popatrzyłam i powiem Ci jedno - ja w łazience mam ok15letnie (jeszcze po poprzednich właścicielach) i jakbys je zobaczyła to od razu Twoje by Ci się spodobały ;)

no super Hallowieen-ki :D

Ps. jakbyś nic nie napisała o płytkach to nawet nie przyszło by mi do głowy, żeby na nie popatrzeć :p A tak to popatrzyłam i powiem Ci jedno - ja w łazience mam ok15letnie (jeszcze po poprzednich właścicielach) i jakbys je zobaczyła to od razu Twoje by Ci się spodobały ;)

Bo nie widać jakie maja piękne kwiatowe motywy powstawiane:D:D

Ale podłogowe maja nawet fajne kolor, są ciemniejsze takie szare:):)

Proszę Lukarna, już 25lat temu wpisywałaś się w trendy;) A Ty w ogóle żyłaś już wtedy;)

Fajne fotki, wcale nie strasznych duszków:)

Żyłam żyłam i nawet juz chyba u Komunii byłam:):):)

Muszę zapytać Teściowej kiedy sobie te płytki zakładała:)

Ja się akurat z tym jutrzejszym betonem nie dziwię, nie wiem czy z dużej miejscowości bierzesz ale w niektórych zwłaszcza miasteczkach, jutro jest tak samo wolne do pracy jak w Piotra i Pawła. Pracownicy z wiosek i małych miasteczek nie stają do pracy

Fajnie mają:)