Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na serio nie pamiętam kiedy spałam do 10...

Nie, czekajcie chyba pamiętam?

Jak Weronika miała 2 miesiące to byliśmy u znajomych na weselu. Wróciliśmy o 5 rano, moja mama poszła do domu a my wzięlismy Weronikę do łózka i spalismy z nią:)

I to kochane dziecko spało do 11. Wiecie w jakim szoku byliśmy????:D

To było ponad 5 lat temu:D

Aaa i jeszcze jak Weronika była malutka a mąż był świezo upieczonym tatą to co 2 niedzielę on spał do 8 (ja wstawałam tak wczesnie jak trzeba było:) czyli jak Weronika się obudziła) karmiłam ja o tej 8 i sobie szłam spac a on się nia zajmował do następnego karmienia...:)

Ale to trwało dosłownie kilka tygodni:):)

A Ty Pumpaluna odpoczywaj bo Ci się to należy po stresach

Pochwalę się, a co! Kupiliśmy dzisiaj pierwszą rzecz do domu, taką niebudowlaną. Normalnie gęba mi się tak cieszy, że mąż twierdzi że dawno mnie takiej szczęśliwej nie widział. I w sumie to nic do wystroju domu tylko bardzo prozaiczne, praktyczne, coś czego nie mieliśmy i bardzo mnie to gdzieś tam "gniotło"... teraz tylko poczekam na kuriera, żeby dostarczył nasz 60kg zakup - komplet kawowo-obiadowy na 12 osób :D

Zostawiam zapakowany jak tylko obejrzę że dotarł bez uszczerbku. Wyląduje na przechowaniu u mojej siostry tak jak wszystkie rzeczy, które będziemy kupowali do nowego domu.

Nas w święta to w domu nigdy nie ma, łazimy od rana do nocy, a poza tym teraz to ja nawet bym nie miała gdzie tego serwisu rozpakować bo moje szafki są w stanie przeładowania.