Ardea 01.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nie pokażę, bo jest w pokoju, w którym śpi moje dziecko, ale jutro cyknę fotkę i opowiem, ale to nic szczególnego, stara lampka, która ma byc tylko rekwizytem za niecałe 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Hahaha! Jaka lampa! Jak na statku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 1944 - no no... Nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Skąd to wiesz? szpiegu! to lampa kolejowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nie pokażę, bo jest w pokoju, w którym śpi moje dziecko, ale jutro cyknę fotkę i opowiem, ale to nic szczególnego, stara lampka, która ma byc tylko rekwizytem za niecałe 200zł Czy Ty myślisz, ze ja zasnę po czymś takim?????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 1944 - no no... Nieźle... Skąd to wiesz? szpiegu! to lampa kolejowa Nie bawie sie z Wami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ardea, ja z wykształcenia i zamiłowania jestem informatykiem Dla mnie nie ma tajemnic w Internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ardea, a samego zdjęcia nie chcesz wstawić? Bardzo ładna lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ardea, ja z wykształcenia i zamiłowania jestem informatykiem Dla mnie nie ma tajemnic w Internecie Szpieg pierwsza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Poproszę o info może byc na pw, czy powinnam się bac? Jak to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 To mój ścisły umysł po prostu poukładał fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Obstawiam się że odnalazł Twoje zakupy allegro po mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 To ja poproszę info, może być na pw, jaka to lampa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nie, nie po mailu Najpierw wpisałem w googla hasło: "Ardea allegro", ale wyskakiwały jakieś głupoty. Potem wpisałem "Wasze nazwisko+Ozorków" i też nic nie znalazłem. Potem wpisałem: " numer telefonu Grześka i allegro" i nic nie znalazłem, na koniec wpisałem numer komórkowy Grześka w formacie xxx-xxx-xxx i hasło allegro. Następnie odnalazłem konto na allegro. Potem sprawdziłem za co otrzymaliście komentarze i kliknąłem w aukcję. Wszystko to co się raz pokazało w Internecie pozostaje w nim niestety na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 To ja poproszę info, może być na pw, jaka to lampa;) Odpiszę Ci tutaj: jest to lampa kolejowa z 44 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 szpieg z krainy deszczowców to twoje drugie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nie, nie po mailu Najpierw wpisałem w googla hasło: "Ardea allegro", ale wyskakiwały jakieś głupoty. Potem wpisałem "Wasze nazwisko+Ozorków" i też nic nie znalazłem. Potem wpisałem: " numer telefonu Grześka i allegro" i nic nie znalazłem, na koniec wpisałem numer komórkowy Grześka w formacie xxx-xxx-xxx i hasło allegro. Następnie odnalazłem konto na allegro. Potem sprawdziłem za co otrzymaliście komentarze i kliknąłem w aukcję. Wszystko to co się raz pokazało w Internecie pozostaje w nim niestety na zawsze :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Tylko proszę Was nie pytajcie mnie w jaki sposób zdobyłem numer komórki Ardea'y męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Jak dla mnie bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 W życiu bym nie wpadła żeby tak węszyć. Cóż widać nie jestem wystarczająco dociekliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts