klaudiuszozo 01.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) Zdenerwowałem Cię? Przepraszam. Edytowane 1 Listopada 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 No to Klaudiusz "pojechałeś" ... Nie napiszę nic więcej, bo znowu dostanę burę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a swoją drogą to ja specjalnie ze względu na szpiegowanie mam specjalne konto @ na forum budowlane, dwa inne na fora na których bywam, mało tego innym kontem e-mail posługuję sie na FB, innym z rodziną i przyjaciółmi a jeszcze innym służbowo i kolejnym "zakupowo" w sklepach internetowym. Podobnie z loginami. W sumie to i z numerem telefonu przekombinowane bo tylko najbliżsi mają jeden numer, drugi jest pre-paid więc go rozdaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A nie wystarczyło jedno konto,hasło,nick na pierdoły a drugie prywatne dla znajomych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Zrobiło mi się dziwnie nieswojo... numery telefonu dajemy tylko niektórym, nie myślałam, że ktoś będzie chciał mnie po tym śledzic... O lampie oficjalnie opowiem jutro u siebie razem z fotkami, teraz wyłączam komputer, bo się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Od dawna wiadomo, że w sieci nie można czuć się bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Wiesz są znajomi i znajomi, zdecydowanie wolę tak jak jest, zwłaszcza że dzięki temu nie muszę się zastanawiać czy ktoś ze znajomych albo chociażby rodziny będzie sprawdzał jakie zakupy robię czy czytał moje wypowiedzi na forach bo po prostu do każdego z tych celów mam inne konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Totalne szaleństwo:) Chyba musze poprosić o poradę męża Karoli. Mój ślubny poszedł spać, on już dawno stwierdził że nie do końca jestem normalna, więc o porady sie go nie pytam I ja sie pochwalę, mam też coś do nowego domu :) kinkiety do małżeńskiej łazienki nad/przy lustrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) No niestety. Na wszystko w Internecie trzeba uważać. Tak samo nie podajemy nigdzie swojego e-maila, ponieważ zaraz boty nam przyślą tonami spam. Nigdy nie podajemy swoich danych pod nickiem. Lepiej być całkowicie anonimowym. Jakby ktoś pokombinował z imionami to by znalazł wszystkie moje zakupy na allegro, firmy na youtubie czy inne duperele. A za tym numer telefonu do mnie, adres e-mail, a może i adres domowy. Takie szpiegowanie to się nazywa "bezpieczeństwo w sieci". Przedmiot wykładany na studiach informatycznych. Dla przykładu na zajęciach zbadaliśmy mnie. Z sieci wyciągnęli wszystko od podstawówki wzwyż... Zdjęcia, filmy, nicki na forach i adresy e-mail. I to w niecałą godzinę.Znaleźli również moje zdjęcia z:podstawowkigimnazjumliceum i ówczesne. Czyli gdyby ktoś mnie szukał bo np. widział mnie 15 lat temu to wszystko jest w necie :/ Edytowane 1 Listopada 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Czekam na lampę, która nie ma świecić i na serwis, na którym na razie nikt nie bedzie jadł Karola, może po takim wpisie by się zainteresował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 kinkiety do małżeńskiej łazienki nad/przy lustrze ale kupiony 2 lata temu do poprzedniego domu, ale ostatecznie nie wykorzystany, więc nie wiem czy sie liczy do "zakupów do nowego domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Od dawna wiadomo, że w sieci nie można czuć się bezpiecznie. Niby wiadomo. Aż się sama poczułam dziwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ale kupiony 2 lata temu do poprzedniego domu, ale ostatecznie nie wykorzystany, więc nie wiem czy sie liczy do "zakupów do nowego domu" Zakup to zakup. Pytanie czy będzie pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Karola, może po takim wpisie by się zainteresował? ja to czytałam 3 razy zanim załapałam o co chodzi jutro mu pokażę, sama jestem ciekawa jego reakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Zakup to zakup. Pytanie czy będzie pasował? zdecydowanie!!! będą pasować idealnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Niby wiadomo. Aż się sama poczułam dziwnie... Ryzyko jest zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 zdecydowanie!!! będą pasować idealnie!!!! Oj tak oj tak:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ja to czytałam 3 razy zanim załapałam o co chodzi To może nie jest ze mna tak źle:) Ale z chęcią posłucham ewentualnej diagnozy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Oj tak oj tak:D:D:D To znowu czegoś nie wiem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Karola, a pamiętasz jeszcze o mojej łazience...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts