karolakr25 01.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) To znowu czegoś nie wiem?! Lukarna widziała bardzo wstępną wizualkę mojej łazienki Edytowane 1 Listopada 2011 przez karolakr25 znowu napisałam przez c :ups: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Aga, znam jednego co wie za duzo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Karola, a pamiętasz jeszcze o mojej łazience...? a pamiętam, ale musisz mi napisac dokładne info do jakiej wysokości płytki? czy na wszystkich ścianach? jakie lustro? i czy na podłogę te gładkie płytki czy te ze złotym wzorem? w ogóle napisz najwięcej ile wiesz bo jak robię Lukarnie, to na okrągło są konsultacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Aga, znam jednego co wie za duzo:D Też prawda:lol2: tylko ja nie chcę aż tyle wiedzieć Ja tylko w kwestii łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Też prawda:lol2: tylko ja nie chcę aż tyle wiedzieć Ja tylko w kwestii łazienki:) o ja pokaże troszeczkę jak Lukarna pozwoli zaraz się jej zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nie znam Lukarny osobiście, ale myślę, że pozwoli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Lukarna widziała bardzo wstępną wizualkę mojej łazienki to może klaudiusz nam pokaże tę bardziej zaawansowaną wersję Twojej łazienki. Może ściagnie z sieci, po nicku, po imieniu, po mężu psychiatrze....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 co do klaudiasza, to z netu możemy wywnioskować, że: ma telefon nokii, interesuje się instalacjami gazowymi w samochodach, możliwe że ma toyote, buduje dom, odchudza się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Kurcze Aga, ale mnie szybko rozszyfrowałaś... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 to może klaudiusz nam pokaże tę bardziej zaawansowaną wersję Twojej łazienki. Może ściagnie z sieci, po nicku, po imieniu, po mężu psychiatrze....? Coraz ciekawiej się robi:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 To wstępny projekt!!! Nie dopracowany, dodatki będą turkusowo-musztardowe (ja w sypialni) W zamierzeniu ma być elegancka, kinkiety nad lustro Płytki z kolekcji Paradyża Piumetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 to może klaudiusz nam pokaże tę bardziej zaawansowaną wersję Twojej łazienki. Może ściagnie z sieci, po nicku, po imieniu, po mężu psychiatrze....? niezłe, niezłe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Kurcze Aga, ale mnie szybko rozszyfrowałaś... :D:D To wszystko z netu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 co do klaudiasza, to z netu możemy wywnioskować, że: ma telefon nokii, interesuje się instalacjami gazowymi w samochodach, możliwe że ma toyote, buduje dom, odchudza się.... Podaj więcej hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 To ja idę po drinka.A co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Podaj więcej hehehe to tylko wyniki po nicku, nie chce mi się więcej bawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 To wszystko z netu;) A kiedys to się z fusów takich rzeczy dowiadywało. Zobacz Pani co się w tym świecie porobiło... Sodomia i Gomoria... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a do mnie dotarła umywalka do dolnej łazienki. A ze zamawiałam bez otworu na baterię i otworu przelewowego to był to zmówienie specjalne. Umywalka przyszła szybko - za szybko jak na specjalne zamówienie. Tzn ja myślałam, że proces wytwarzania umywalek to proces skomplikowany i czasochłonny. I jak kurier mi ją wniósł do mieszkania to powiedziałam grzecznie ze nie podpiszę dopóki nie sprawdzę czy ma 1 a nie 3 dziurki Był lekko zdziwiony I najdziwniesze jest to, że po sprawdzeniu ze wszystko ok (jest tylko 1 dziurka ) zakleiłam pudło i nawet zdjęcia nie zrobiłam. Chyba zbliża mi się kolejny budowlany kryzys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a Esiak to: MIESZANKA ZIOŁOWA SKŁAD: głównymi składnikami preparatu jest lopian większy ( arktium lappa ); szczaw polny ( rumex acelosella ); rzewień dłoniasty ( rheum palmatum ); wiąz amerykański (ulmus fulwa ). WŁAŚCIWOŚCI 1 DZIAŁANIE :mieszanka oparta na przepisie pochodzącym od Indian ze szczepu Ojibwa, stosowana przez wiele wieków z dużym skutkiem w leczeniu przewlekłych schorzeń. Proporcje użytych składników stanowią tajemnicę producenta. Preparat oddziałuje głównie poprzez wzmocnienie sił obronnych komórek zaatakowanych przez bakterie, grzyby, wirusy, alergeny ( pyłki roślin, pył domowy, pył zwierzęcy, produkty spożywcze lub leki ). Hamuje rozrost komórek rakowych. Zatrzymuje krwawienia oraz działa krwiotwórczo. Odtruwa organizm. Ochrania mózg przed działaniem substancji toksycznych. WSKAZANIA: jako środek profilaktyczno - leczniczy do leczenia chorób nowotworowych, hipoglikemii, cukrzycy, łuszczycy, stwardnienia rozsianego, choroby Parkinsona, arlretyzmu, zespołu chronicznego, zmęczenia, wrzodów trawiennych, chorób tarczycy, hemoroidów, prostaty, impotencji, w zaburzeniach krążenia płynów ustrojowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts