Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karola, a pamiętasz jeszcze o mojej łazience...?

a pamiętam, ale musisz mi napisac dokładne info

do jakiej wysokości płytki? czy na wszystkich ścianach?

jakie lustro?

i czy na podłogę te gładkie płytki czy te ze złotym wzorem?

w ogóle napisz najwięcej ile wiesz

bo jak robię Lukarnie, to na okrągło są konsultacje

a do mnie dotarła umywalka do dolnej łazienki. A ze zamawiałam bez otworu na baterię i otworu przelewowego to był to zmówienie specjalne. Umywalka przyszła szybko - za szybko jak na specjalne zamówienie. Tzn ja myślałam, że proces wytwarzania umywalek to proces skomplikowany i czasochłonny. I jak kurier mi ją wniósł do mieszkania to powiedziałam grzecznie ze nie podpiszę dopóki nie sprawdzę czy ma 1 a nie 3 dziurki :lol2:

Był lekko zdziwiony ;)

I najdziwniesze jest to, że po sprawdzeniu ze wszystko ok (jest tylko 1 dziurka ;) ) zakleiłam pudło i nawet zdjęcia nie zrobiłam. Chyba zbliża mi się kolejny budowlany kryzys....:(

a Esiak to:

MIESZANKA ZIOŁOWA

SKŁAD: głównymi składnikami preparatu jest lopian większy ( arktium lappa ); szczaw polny ( rumex acelosella ); rzewień dłoniasty ( rheum palmatum ); wiąz amerykański (ulmus fulwa ).

WŁAŚCIWOŚCI 1 DZIAŁANIE :mieszanka oparta na przepisie pochodzącym od Indian ze szczepu Ojibwa, stosowana przez wiele wieków z dużym skutkiem w leczeniu przewlekłych schorzeń. Proporcje użytych składników stanowią tajemnicę producenta. Preparat oddziałuje głównie poprzez wzmocnienie sił obronnych komórek zaatakowanych przez bakterie, grzyby, wirusy, alergeny ( pyłki roślin, pył domowy, pył zwierzęcy, produkty spożywcze lub leki ). Hamuje rozrost komórek rakowych. Zatrzymuje krwawienia oraz działa krwiotwórczo. Odtruwa organizm. Ochrania mózg przed działaniem substancji toksycznych.

WSKAZANIA: jako środek profilaktyczno - leczniczy do leczenia chorób nowotworowych, hipoglikemii, cukrzycy, łuszczycy, stwardnienia rozsianego, choroby Parkinsona, arlretyzmu, zespołu chronicznego, zmęczenia, wrzodów trawiennych, chorób tarczycy, hemoroidów, prostaty, impotencji, w zaburzeniach krążenia płynów ustrojowych.