agalind 01.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Karola - jak Twoja łazienka jest niedopracowana, to ja swojej nigdy nie pokażę. Chyba, że sie za nią zabierzesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Także sami widzicie. Nikt w sieci nie jest bezpieczny. Może bezpiecznym można być, ale anonimowym bardzo trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Klaudiusz jak widać ma konkurencję - i to niezłą, gdyż wnioskuję, że Esiak nie miał jego nr tel.strach się bać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 błagam -nie sprawdzajcie pinacolady bo wyjdzie ze alkoholiczka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Wpisał mój nick z forum w googla A jakby znał jeszcze nazwisko to całą książkę by napisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a Esiak to: I wszytsko jasne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Klaudiusz jak widać ma konkurencję - i to niezłą, gdyż wnioskuję, że Esiak nie miał jego nr tel. strach się bać ... ta sama branża co Klaudiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Karola - jak Twoja łazienka jest niedopracowana, to ja swojej nigdy nie pokażę. Chyba, że sie za nią zabierzesz:) mogę zrobić, jak zrobię Esiakowi, wyślij na priva dokładne info, wymiary (najlepiej rzut), jakie płytki, jakie ustawienie, do jakiej wysokości płytki, jakie sprzęt bo ja rzemieślnikiem raczej jestem, a nie projektantką ale Lukarnę zapytaj to ci powie "jak sie ze mną pracuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 błagam -nie sprawdzajcie pinacolady bo wyjdzie ze alkoholiczka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a Esiak to: Do czego to doszło że się ludzie sami sprawdzac zaczęli:D:D:D Marcin czujesz się bezpiecznie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 karola - widzę ,że idziesz w szklana kabinę. Mnie ostatnio Lukarna przestraszyła tym ze ciezko utrzymac w czystosci. Jak zamierzasz to rozwiązać (poza pania ula ) - dasz szkło matowione, we wzory czy jakies specjalne, na którym nie zostaje osad (jesli w ogóle takowe jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Karola, to może ja ci podeśle swoją żonkę...? ona to wszystko obmyśliła i w sumie jesteście w tej samej "sytuacji"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Myślę, że i o esiaku by się bardzo dużo znalazło, ale potrzeba by kilka godzin na tym spędzić Esiak, masz komórkę z Androidem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Do czego to doszło że się ludzie sami sprawdzac zaczęli:D:D:D Marcin czujesz się bezpiecznie?? moja ksywa akurat nie pochodzi od amerykańskiej mieszanki ziołowej dobrej na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 mogę zrobić, jak zrobię Esiakowi, wyślij na priva dokładne info, wymiary (najlepiej rzut), jakie płytki, jakie ustawienie, do jakiej wysokości płytki, jakie sprzęt bo ja rzemieślnikiem raczej jestem, a nie projektantką ale Lukarnę zapytaj to ci powie "jak sie ze mną pracuje" Ja nic nie powiem, o niczym nie napiszę, koniec i kropka:D Niech koleżanka sama sprawdzi:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Myślę, że i o esiaku by się bardzo dużo znalazło, ale potrzeba by kilka godzin na tym spędzić Esiak, masz komórkę z Androidem? akurat konto na gmailu mam inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 moja ksywa akurat nie pochodzi od amerykańskiej mieszanki ziołowej dobrej na wszystko Przestań bo się piotr na mnie dziwnie patrzy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 pinacolada, są środki po których woda spływa jak w rzece a nie zostają krople z których potem tworzy się osad z kamienia. Tylko że trzeba je często używać i są jak na te czasy słabo dopracowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Karola, to może ja ci podeśle swoją żonkę...? ona to wszystko obmyśliła i w sumie jesteście w tej samej "sytuacji"... Ha no żeby miedzy wierszami czytać to informatykiem nie muszę być A kiedyś właśnie myslałam że się Joanna pojawiła i znikła... Nie podoba jej się na FM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nie nadążam was czytać!!! Karola, to może ja ci podeśle swoją żonkę...? ona to wszystko obmyśliła i w sumie jesteście w tej samej "sytuacji"... ok, to ja ci na priva wyślę maila, chyba że przez forum będzie się ze mną kontaktować karola - widzę ,że idziesz w szklana kabinę. Mnie ostatnio Lukarna przestraszyła tym ze ciezko utrzymac w czystosci. Jak zamierzasz to rozwiązać (poza pania ula ) - dasz szkło matowione, we wzory czy jakies specjalne, na którym nie zostaje osad (jesli w ogóle takowe jest ) Pani Ula jest dobra na wszystko!! a ta kabina to MUST HAVE męża, ma być 100 x120 , taka dwuosobowa skoro chce, to będzie wycierał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts