Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karola - jak Twoja łazienka jest niedopracowana, to ja swojej nigdy nie pokażę. Chyba, że sie za nią zabierzesz:)

mogę zrobić, jak zrobię Esiakowi,

wyślij na priva dokładne info, wymiary (najlepiej rzut), jakie płytki, jakie ustawienie, do jakiej wysokości płytki, jakie sprzęt

bo ja rzemieślnikiem raczej jestem, a nie projektantką ;) ale Lukarnę zapytaj to ci powie "jak sie ze mną pracuje"

karola - widzę ,że idziesz w szklana kabinę. Mnie ostatnio Lukarna przestraszyła tym ze ciezko utrzymac w czystosci. Jak zamierzasz to rozwiązać (poza pania ula :p ) - dasz szkło matowione, we wzory czy jakies specjalne, na którym nie zostaje osad (jesli w ogóle takowe jest )

mogę zrobić, jak zrobię Esiakowi,

wyślij na priva dokładne info, wymiary (najlepiej rzut), jakie płytki, jakie ustawienie, do jakiej wysokości płytki, jakie sprzęt

bo ja rzemieślnikiem raczej jestem, a nie projektantką ;) ale Lukarnę zapytaj to ci powie "jak sie ze mną pracuje"

Ja nic nie powiem, o niczym nie napiszę, koniec i kropka:D

Niech koleżanka sama sprawdzi:D:D:D

Karola, to może ja ci podeśle swoją żonkę...? ona to wszystko obmyśliła i w sumie jesteście w tej samej "sytuacji"... ;)

Ha no żeby miedzy wierszami czytać to informatykiem nie muszę być:D

A kiedyś właśnie myslałam że się Joanna pojawiła i znikła... Nie podoba jej się na FM??

Nie nadążam was czytać!!!

Karola, to może ja ci podeśle swoją żonkę...? ona to wszystko obmyśliła i w sumie jesteście w tej samej "sytuacji"... ;)

ok, to ja ci na priva wyślę maila, chyba że przez forum będzie się ze mną kontaktować ;)

karola - widzę ,że idziesz w szklana kabinę. Mnie ostatnio Lukarna przestraszyła tym ze ciezko utrzymac w czystosci. Jak zamierzasz to rozwiązać (poza pania ula :p ) - dasz szkło matowione, we wzory czy jakies specjalne, na którym nie zostaje osad (jesli w ogóle takowe jest )

Pani Ula jest dobra na wszystko!!

a ta kabina to MUST HAVE męża, ma być 100 x120 , taka dwuosobowa

skoro chce, to będzie wycierał!!