1976pinacolada 01.11.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 klaudiusz - a jakie to srodk i gdzie mozna je nabyc? Mówisz o płynach do mycia szkła? Nazwa, producent...! jak nie wiesz to- ma sie rozumiec- ściągniej z sieci bo ja nie umiem tak jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ha no żeby miedzy wierszami czytać to informatykiem nie muszę być A kiedyś właśnie myslałam że się Joanna pojawiła i znikła... Nie podoba jej się na FM?? A ona jest na forum? to daj jej na mnie namiar co też musi leżeć? bo ja kiepsko między wierszami czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 klaudiusz - a jakie to srodk i gdzie mozna je nabyc? Mówisz o płynach do mycia szkła? Nazwa, producent...! jak nie wiesz to- ma sie rozumiec- ściągniej z sieci bo ja nie umiem tak jak Ty zmiękczacz sobie zainstalujcie, nie będzie problemu z twardą wodą i kamieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 obecnie w mieszkaniu mam szklany parawan nawannowy z Koła. Nie mogę zwalczyć kamienia, chyba musiałabym pucować do sucha po każdym myciu ( i to chyba wszystkich domowników). Myślcie co chcecie, ale na to nie mam siły. Czy widzieliście u kogoś taką kabinę po 8 latach użytkowania? Mój parawan na pewno nie nadaje się na pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A ona jest na forum? to daj jej na mnie namiar co też musi leżeć? bo ja kiepsko między wierszami czytam nic więcej nie mówię, dam jej namiar na Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Moja narzeczona bawi się w Betterware i pokazywała mi jakiś środek po którym woda po prostu spływa. Wiem, że w autach to się nazywa niewidzialna wycieraczka. A lucarna moża czuć się całkowicie bezpiecznie bo pamiętam, że już kiedyś rozmawialiśmy na temat co kto o kim wie itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 nic więcej nie mówię, dam jej namiar na Ciebie... ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Esiak - a gdzie i kiedy się go montuje bo nie wiem czy nie za późno .... I dlaczego tak drogo ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 zmiękczacz sobie zainstalujcie, nie będzie problemu z twardą wodą i kamieniem... Też o tym myślałem, ale to chyba nie jest takie tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Esiak - a gdzie i kiedy się go montuje bo nie wiem czy nie za późno .... I dlaczego tak drogo ??!! ja też tym zainteresowana , a skąd wiesz że drogo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 instalować zmiękczacz możesz w dowolnym momencie, ponieważ dajesz go na wejściu zimnej wody, za licznikiem i filtrem antyskażeniowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Taki zmiękczacz z montażem to wydatek około 3-4k PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 no średnia cena kolumny filtracyjnej to 2000zł chociaż koszt zakupu to 800-900zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 instalować zmiękczacz możesz w dowolnym momencie, ponieważ dajesz go na wejściu zimnej wody, za licznikiem i filtrem antyskażeniowym... ale to też chodzi o te krople, które wyschną na szybie od prysznica a kamień to inny rodział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 mój parawan nawannowy tez nie nadaje sie na pokaz ale szyba w nim jest w takiej (metalowej?) ramce i ten "syf" gromadzi sie własnie na granicy szkła i ramki. Mam nadzieje ze jesli bedzie szyba bez ramy to syf bedzie spływał ... Martwia mnie tylko zacieki na samym szkle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Taki zmiękczacz z montażem to wydatek około 3-4k PLN no teraz przesadziłeś, nawet viessmany i bimsy nie kosztują więcej niż 2200zł a wszystko to jest produkcji ecowater... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 mój parawan nawannowy tez nie nadaje sie na pokaz ale szyba w nim jest w takiej (metalowej?) ramce i ten "syf" gromadzi sie własnie na granicy szkła i ramki. Mam nadzieje ze jesli bedzie szyba bez ramy to syf bedzie spływał ... Martwia mnie tylko zacieki na samym szkle Jest i na to opcja. Po każdym myciu ściągasz wodę ściągaczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Martwia mnie tylko zacieki na samym szkle i to jest moje główne zmartwienie!!! ale z drugiej strony to mąż po mnie zawsze bierze prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Jest i na to opcja. Po każdym myciu ściągasz wodę ściągaczką ale chodzi o to by nie trzeba była za każdym razem po skorzystaniu tego wycierać i osuszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a skąd wiesz że drogo??? nie wiem! Zgadywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts